VN ŠTAJERSKE 2020. | 10.-12. srpnja
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Gleda sam jedno vrijeme onboard Vettela.. Zalosno izgleda..Ibarac00 je napisao/la: 10.07.2020., 16:48 Jel funkcioniraju nadogradnje na Ferrariju, ne izgleda baš pozitivno.
Nista ne stima na tom bolidu..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Meni izgleda da smo čak malo i sporiji.
Isto tako, zašto nismo kao i drugi odvozili s dva seta Softa kao osiguranje ako kvala ni FP3 ne bude sutra? ...
Vettelu je poništeno jedno vrijeme (unutar pola desetinke on i Leclerc bili) pa je ovaj 9. a Seb 16 zbog poništenog vremena.
Isto tako, zašto nismo kao i drugi odvozili s dva seta Softa kao osiguranje ako kvala ni FP3 ne bude sutra? ...
Vettelu je poništeno jedno vrijeme (unutar pola desetinke on i Leclerc bili) pa je ovaj 9. a Seb 16 zbog poništenog vremena.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Bilo bi čudno da nadogradnje ubrzaju bolid u Ferrariju...Ferrari je napisao/la: 10.07.2020., 17:09 Meni izgleda da smo čak malo i sporiji.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Pa kriv je SebastianFacooo je napisao/la: 10.07.2020., 17:39 Nije problem sto ne funkcionira problem je sto niko ne zeli poneti odgovornost za ovu lakrdiju

Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Prejako mi je ovo, iako pratim do detalja, neke stvari i sitnice moraju promaknuti. Čitam da na F1TV Pro ima opširnija verzija ovog serijala.
https://youtu.be/ZGt8UyEK0zo
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
https://youtu.be/ZGt8UyEK0zo
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Trenutno nema kiše, ali bi sada trebala početi, a vjerojatnost kiše u 15 sati je 100%.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
PREJADNO