Formula E 2019./20.

🔋 Sve teme vezane uz Formulu E.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Da Costa dominira zasad, na kraju čak 4 desetinke brži od Buemija, mala utjeha za konkurenciju je što mu je Buemi oduzeo bod za najbržeg po grupama pa neće moći ostvariti maksimalnih 30 bodova kao jučer :mrgreen:

44 bodova prednosti u prvenstvu, prvi pratitelj Evans tek 16., Sims se kvalificirao na 15. mjesto i ima kaznu od 20 mjesta, Vandoorne 13., Gunther 11., Bird deveti...Da Costi je teže izgubiti nego dobiti ovo prvenstvo.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Da, ovo deluje kao sigurica za AFdC. Bukvalno Techetah je brutalan ovde i čak ako bude oko podija svaki put to je sigurno prvenstvo za Antonija.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Upravo su u uvodnoj emisiji na YT-u objasnili zašto je da Costi jučer uključen AM iako uopće nije prešao prvu liniju - prvi senzor se ne nalazi na toj liniji, već je negdje na sredini puta do druge linije.

Na 31:11 pričaju o tome:
https://www.youtube.com/watch?v=FfBlk99a6Bk

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
I eto je druga slika lete prednji delovi kao pravi.

Sad je slika
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
DEV slika

Mogući prolemi s kočnicama

Edti, stao je i gura bolid

btw slika
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Konačno slika

BUE i DIG se baš kolju za P2 a tu je i FRI

DAC nezaustavljiv
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
slika

EVA DEV ABT VAN DAC
slika

tmajnari
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Ekipa gdje gledate race? Na yt i fb nemaju live stream same utrke? :bonk: :bonk: Jel ima gdje full race 6 i 7 za pogledati? :bang:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
tmajnari je napisao/la: 06.08.2020., 19:33 Ekipa gdje gledate race? Na yt i fb nemaju live stream same utrke? :bonk: :bonk: Jel ima gdje full race 6 i 7 za pogledati? :bang:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
slika

Čestitke DAC na pobedi, BUE 2, DIG 3.

OSTATAK

fri
van
bir
row
mor
lot
ver
lyn
eva
ras
mul
dam
jan
abt
cam
tur
sim
cal
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
jbga, ja zaboravio :bonk:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Boze dosadne trke, sto je ono
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Hihi, kako ovo može biti dosadno :gandalf:

Inače, pogledajte ovu dominaciju DAC

slika

Taecheeta će osvojiti naslov, a DAC je nezaustavljiv.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kakvu bismo završnicu imali samo da maknemo da Costu iz poretka :zubo:

Strašnu je prednost nabio, ali po rezultatima se vidi zašto - slab vikend u Diraji, a nakon toga 2xP2 i 3xP1 :klanjam: Ostali nemaju ni približno tako dobre rezultate ni konzistentnost, što se najjasnije vidi po ovom razmaku. DS Techeetah očito ima najbolji bolid, ali vidimo po JEV-ovim rezultatima da nije nimalo lako izvući maksimum iz njega, stoga da Costi kapa dolje.

Utrka danas u stilu prvenstva - za prvo mjesto nije bilo neizvjesnosti, ali je zato sve iza bilo jako zanimljivo. Šteta zbog de Vriesovog odustajanja, vozio je odlično dotad i mogao je uzeti prvi podij. Drugi Mercedes je također bio odličan, Vandoorne s P13 na P5, uz nekoliko sjajnih poteza na stazi :thumbs:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ono što JEV radi je meni u rangu Vettela, nešto garantovano ne štima s bolidom u smislu da ga to nazaduje i ne može se privići. S druge strane DAC lomi sve.

A Mečkina inauguralna sezona jezivo podseća na onu iz F1 u 2010 (samo što HWA nije osvojio naslov lane :rofl: ). Par podija i sigurno mesto u F1.5, mogli bi biti opasni mnogo kasnije.

Jaguar i BMW, jujuju slika
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Alen13ASC je napisao/la: 06.08.2020., 21:54 Ono što JEV radi je meni u rangu Vettela, nešto garantovano ne štima s bolidom u smislu da ga to nazaduje i ne može se privići. S druge strane DAC lomi sve.

A Mečkina inauguralna sezona jezivo podseća na onu iz F1 u 2010 (samo što HWA nije osvojio naslov lane :rofl: ). Par podija i sigurno mesto u F1.5, mogli bi biti opasni mnogo kasnije.

Jaguar i BMW, jujuju slika
Vidjećemo kad bude kakva veća promjena pravila. :chill: :trep: :kokice: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
croatic f1 je napisao/la: 06.08.2020., 19:01 Upravo su u uvodnoj emisiji na YT-u objasnili zašto je da Costi jučer uključen AM iako uopće nije prešao prvu liniju - prvi senzor se ne nalazi na toj liniji, već je negdje na sredini puta do druge linije.

Na 31:11 pričaju o tome:
https://www.youtube.com/watch?v=FfBlk99a6Bk
Meni to ne pije vodu, jer mi opet nema smisla zašto Buemiju i Lottereru nije aktiviran AM. Onaj lik što je juče postavio onu sliku na FB-u, je zaustavljao svaki od ona tri bolida u nekoliko trenutaka tokom prolaska kroz AM zonu. I svi su bili tik uz liniju koja označava kraj staze u većini AM zone. Jedina je razlika ulazak u AM zonu, a najgori ulazak ubjedljivo je bio kod da Coste. Što se vidjelo na onim slikama... Meni je ovo čisto varanje. A i ovi što reguliraju ovaj sport nemaju pojma. Jebli ih senzori, kad je stvar tako jednostavna. Moraš da voziš preko obje one linije i nema greške.
I danas je da Costa koristio cheat kodove, barem prvi put. Kad je drugi put aktivirao nisam ga vidio zbog reklame.

Danas čitam o Vettelovim opcijama, pošto su ga danas opet peglali novinari. I neki bi ga htjeli vidjeti u FE. Meni je FE draga zbog tehnologije, ali sve ostalo mi je sranje. Od utrkivanja, staza, pravila. Ma sve je na jako niskom nivou.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ne znam stvarno, objašnjenje i situacija su svakako debilni. Koliko sam shvatio, fora je u tome da je prvi senzor negdje na sredini puta, ali ga jedino da Costa zna pogoditi na taj način, tako su barem komentatori rekli kad je i danas izvodio to. Nadam se da će na idućoj konfiguraciji dobro postaviti senzore :bonk:

De Vries u najboljoj namjeri pokupio 5000 eura i 5 mjesta kazne
https://www.motorsport.com/formula-e/ne ... n/4850828/

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ne možeš tako implicirati, nema varanja, senzori ne lažu. A ako lažu onda će momčadi protestirati. Lepo ti kolega CroaticF1 kaže, i potpisujem...

Frantiče, u Gen3 pravila te podsećaju na evoulciju u F1 2014 :zubo: Jao jao gde mi je onaj smajlić ispod stolice...

Evo ga slika
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
https://twitter.com/MattJeffray/status/1291440218294366210
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡