VN Velike Britanije (Silverstone) 12.-14. Srpnja 2019.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Baš mi je drago za Lorda...ako ovako nastavi zvati ćemo ga Gasly opet
Izgleda da smo danas mi bili nešto bolji...ali Mercedes uvijek čuva nešto za taj zadnji krug u Q3 tako da treba čekati.
Isto tako mislim da Seb i Leclerc imaju dva skroz različita aero setupa...jednaki su u prvom sektoru, u drugom Leclerc ima 2 desetinke te onda u trećem Vettel ima isto tako 2 desetinke na Leclerca.
Mislim da su dva skroz drugačija setupa jer ovako je cijeli vikend više-manje.

Izgleda da smo danas mi bili nešto bolji...ali Mercedes uvijek čuva nešto za taj zadnji krug u Q3 tako da treba čekati.
Isto tako mislim da Seb i Leclerc imaju dva skroz različita aero setupa...jednaki su u prvom sektoru, u drugom Leclerc ima 2 desetinke te onda u trećem Vettel ima isto tako 2 desetinke na Leclerca.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Na ovom sajtu nikad strim ne šteka...no moraš biti logiran i nekad glavne dogagjaje se plaćaju kao V.I.P.zoka je napisao/la: 13.07.2019., 14:49 Ima li neko link za kvalifikacije, SK prenosi tenis na prva 3 kanala a nemam Sk6
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-24
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Što li su u Ferrariju na M gumama u Q1 :/

Moj je pola desetinke sporiji

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Džaba mu, on će zauvijek ostati Lord. To je gotova stvar i predmet ide u "ad acta".Ferrari je napisao/la: 13.07.2019., 13:09 Baš mi je drago za Lorda...ako ovako nastavi zvati ćemo ga Gasly opet![]()

Što se tiče kvala, nadam se da Ferrariji mogu imati 2-3, možda i 1-3 (Leclerc PP).
Evo vidim da su na žutim tu negdje s drugima koji su na crvenim.
Ali sačekajmo Q3.

Edit
Opet
Biće kiše i k'o da gledam, opet će nešto zasrat.
Ili će jednostavno biti prespori po kiši.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Tako je, samo što će iz sprdanja preći u pohvaleFrantic je napisao/la:Džaba mu, on će zauvijek ostati Lord. To je gotova stvar i predmet ide u "ad acta".

Jbte i ovaj Stroll svaki puta desetinku sporiji od Pereza, ovaj se provuče, a ovaj ispade, lupa Stroll u volan, kupiće stari drugi

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Vettel posto drugi vozac izgleda..
Fino Alla Fine