VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.
-
renato2107
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 2 mj
Kako F1 može biti zanimljiva i na treningu ako je okolo Ŕljunak...ekipa se privikla na asfalt, a ovdje tko god pretjera ide u zid 

-
renato2107
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 2 mj
Tak treba. Iza pasice joŔ 20-30 cm asfalta, i onda ili Ŕljunak ili visoka pasica. 
Pa se tu vidi kvaliteta vozaÄa, tko je spreman priÄi granici, a zna da ako pretjera izlijeÄe i oÅ”teÄuje bolid

Pa se tu vidi kvaliteta vozaÄa, tko je spreman priÄi granici, a zna da ako pretjera izlijeÄe i oÅ”teÄuje bolid
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Propisno su slupali bolide obojica
Bottas veÄ liÄi na onog starog pored kojeg Äe Lewis izdominirati i kad ima nikakav vikend...

Bottas veÄ liÄi na onog starog pored kojeg Äe Lewis izdominirati i kad ima nikakav vikend...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
To je to.. Da je sve fino asfalt, stao bi do zida sigurno.. Ovakve izletne zone sve sljuncane 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisi valjda mislio da je Bottas sposoban odvest cijelu sezonu na visokom nivouVettel-Ferrari je napisao/la: 28.06.2019., 15:52 Propisno su slupali bolide obojica![]()

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ajmo, tko je sljedeci 

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Gume kockaste, a Adami pita Vettela jesu li gume oÅ”teÄene 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisam cijelu, ali sam se nadao barem pola sezone. NiŔta od tog nažalost...CrashOverride je napisao/la: 28.06.2019., 15:54Nisi valjda mislio da je Bottas sposoban odvest cijelu sezonu na visokom nivouVettel-Ferrari je napisao/la: 28.06.2019., 15:52 Propisno su slupali bolide obojica![]()
Bottas veÄ liÄi na onog starog pored kojeg Äe Lewis izdominirati i kad ima nikakav vikend...Od odlinog vikenda do pocetnika varira..
-
smr201
- Formula 4
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
Ne znam kako ju mogu produžiti ovako odokativno mi ne izgleda kao da mogu dodati joÅ” zavoja, a Å”ikane isto nemaju di staviti inaÄe Äe ravnice biti 100mFrantic je napisao/la: 28.06.2019., 13:14 Na ovoj stazi Äe pod hitno morati da "produže" krug, jer ovo za koju godinu ode ispod minute.
Najgora je stvar Å”to Äe to napraviti sa 2 Å”ikane i zayebat trkanje/borbe/preticanja....![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma truba, nazalost.. Ham i kad ima OFF vikend, odveze OK, uglavnom.. Kad to Bottas ima onda je u rangu Giovinazzija, sreca njegova pa je bolid mocan.. Ne moze Hama pobjedit i da ovaj odmara 2,3,4 vikenda..Vettel-Ferrari je napisao/la: 28.06.2019., 16:06Nisam cijelu, ali sam se nadao barem pola sezone. NiŔta od tog nažalost...CrashOverride je napisao/la: 28.06.2019., 15:54Nisi valjda mislio da je Bottas sposoban odvest cijelu sezonu na visokom nivouVettel-Ferrari je napisao/la: 28.06.2019., 15:52 Propisno su slupali bolide obojica![]()
Bottas veÄ liÄi na onog starog pored kojeg Äe Lewis izdominirati i kad ima nikakav vikend...Od odlinog vikenda do pocetnika varira..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nesto vratit od stare konfiguracije koja je bila tamo negdje do '95, 96'smr201 je napisao/la: 28.06.2019., 16:19Ne znam kako ju mogu produžiti ovako odokativno mi ne izgleda kao da mogu dodati joÅ” zavoja, a Å”ikane isto nemaju di staviti inaÄe Äe ravnice biti 100mFrantic je napisao/la: 28.06.2019., 13:14 Na ovoj stazi Äe pod hitno morati da "produže" krug, jer ovo za koju godinu ode ispod minute.
Najgora je stvar Å”to Äe to napraviti sa 2 Å”ikane i zayebat trkanje/borbe/preticanja....![]()
![]()

Fino Alla Fine