WEC
WEC, WRC, Indy...
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Hvala svima na objašnjenjima! 

Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Općenito previše regulacija ove godine na Le Mansu...GTE PRO klasa ima dogoverene stintove...ne više od 14 krugova...znači nema nekakve strategije već se praktički voze sprint utrke od 14 krugova...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Još jedan zanimljiv link s vizualizacijom razmaka na stazi, stintovima i još više
https://timing.71wytham.org.uk/analysis ... 834995aa84
Mapa staze na kojoj su obeležene između ostalog i lokacija Sigurnosnih Zona

https://timing.71wytham.org.uk/analysis ... 834995aa84
Mapa staze na kojoj su obeležene između ostalog i lokacija Sigurnosnih Zona

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
A što bi Toyota trebala napraviti? Jesu li oni protjerali Porsche i Audi i tako osigurali pobjedu? Jasno je da je konkurencija daleko slabija od Toyote, ali oni žele tu pobjedu na Le Mansu i imaju puno pravo boriti se za nju. Koliko god se to činilo lako, u 24 sata sve stigne poći po krivu i kakva god pobjeda bila, to je velika pobjeda.Iceman je napisao/la: 16.06.2018., 20:58 Ne pratim bas wec, ali gluposti... takodjer ovo sa toyotom je smijurija. Ak im je zadovoljstvo ostvariti P1-2 nakon sto su se rivali pokupili onda neka im.bude.
Valjda bude karma proradila...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Toyota #7 trenutno vodi s malo manje od 2 minute prednosti ispred #8, Buemi je ranije zaradio stop/go kaznu od 60 sekundi zbog prebrze vožnje u sporoj zoni. Trenutno voze Conway i Alonso. Od LMP1 klase, samo su još Rebellioni na "prirodnim" pozicijama, #3 ispred #1, svi ostali su upali u probleme i nalaze se daleko od vodećih pozicija.
Video sažeci:
1. i 2. sat
3. i 4.
5. i 6.
7. i 8.
Video sažeci:
1. i 2. sat
3. i 4.
5. i 6.
7. i 8.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Buemi crni Buemi nadam se da ce na kraju ipak osmica i Alonso u njoj do pobjede...Ja sam skinuo WEC aplikaciju na mobitel pa prativ live timing, ali nisam nasao nista slicno onomu na yt ili negdje dalje kao sto je bilo za 6h spa
- croatic f1
- F1puls suradnik
-
frost
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Thanks, ne gasim ga do kraja!
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Nisi me razumio. Odlaskom Audija i Porschea u Lmp1 klasi ostala je samo Toyota od auto proizvođača. Dosli su neki privatnici da popune grid koji su btw vise od 2 sec sporiji u jednom krugu. Posto ne pratim toliko Wec reci mi da li postoji Bop u Lmp1 klasi?croatic f1 je napisao/la: 17.06.2018., 00:23A što bi Toyota trebala napraviti? Jesu li oni protjerali Porsche i Audi i tako osigurali pobjedu? Jasno je da je konkurencija daleko slabija od Toyote, ali oni žele tu pobjedu na Le Mansu i imaju puno pravo boriti se za nju. Koliko god se to činilo lako, u 24 sata sve stigne poći po krivu i kakva god pobjeda bila, to je velika pobjeda.Iceman je napisao/la: 16.06.2018., 20:58 Ne pratim bas wec, ali gluposti... takodjer ovo sa toyotom je smijurija. Ak im je zadovoljstvo ostvariti P1-2 nakon sto su se rivali pokupili onda neka im.bude.
Valjda bude karma proradila...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Sad sam malo pregledao kompletnu entry listu.
Pa tamo je, barem meni, preko 80 više-manje poznatih imena (i prezimena).
Trka je malo smiješna.
Toyote su 10 krugova ispred, ako ne bude 3.14zdarija, pobjeđuje ona sa brojem 8.
A dobro, vjerovatno je bilo trka kada je i Audi bio sam od fabričkih, pa okupira podijum, a od četvrtog pa nadalje zaostaci budu po 5-6 krugova.
@Zeko bi mogao nešto više reći na ovu temu.
Pa tamo je, barem meni, preko 80 više-manje poznatih imena (i prezimena).
Trka je malo smiješna.
Toyote su 10 krugova ispred, ako ne bude 3.14zdarija, pobjeđuje ona sa brojem 8.
A dobro, vjerovatno je bilo trka kada je i Audi bio sam od fabričkih, pa okupira podijum, a od četvrtog pa nadalje zaostaci budu po 5-6 krugova.
@Zeko bi mogao nešto više reći na ovu temu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ajde dobro - kaže zeko mrzovoljnim, lijenim glasom.
https://www.fiawec.com/en/news/what-are ... d-bop/5913
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne baš...postoji užasan BoP koji ove godine favorizira Porsche...to je sve samo ne "pure racing"...zato si i vidio koliko je Porsche brži na ravnicama od Forda...čim ga je GT prešao odmah je vratio Porsche.Iceman je napisao/la: 17.06.2018., 11:30 tko sad prati i gleda ovu borbu između Porschea vs Ford.... to ti ja zovem utrkivanje. Znači ne postoji DRS, ne postoji 5 Pirelli guma itd itd.
Pure racing!![]()
A i vozački standardi nisu bili najbolji od strane vozača Porschea...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Sad baš vidio poredak, pa pola LMP1 grida je odustalo,
još mi je bilo čudno kako su samo 4 auta naprijed, a sjećam se još iz onih predstavljanja da ih je bilo dosta više.... 

Sisu (fin.)