Može. Korisnički profil na forumu sam kreirao sa prastarim mailom.avetma je napisao/la:@MSC: Promijenim ti mail u igrici ako želiš, pa da se poveže.
PulsManager - igra za sezonu 2017.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
"What a little star." May 26, 2012.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Gledao sam tamo u statistici da ima dosta Mercedesovih motora. Pitam se jesu li oni koji su uzeli Mercedesov motor uspjeli kompletirati ekipu. Gledam sada da sam sve ostalo uzeo najjeftinije za motor bih imao mislim 48 miliona. Ne mogu sada vidjeti, pa me zanima koliko košta Mercedesov motor?avetma je napisao/la:Usput, evo graf kupljenih vozača tamo iz statistike. Čini mi se dosta logični izbori... Wehrlein i Ericsson jer su najjeftiniji, Hulkenberg jer je odličan vozač, ali jeftin zbog vjerojatno lošeg Renaulta, Sainz također dobar izbor...
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
46 je Mečkin motor tako da se mogao ukombinirati sa Sauberovom šasijom i Sauberovom postavom. Nije to tako loša opcija jer vjerujem da će FI biti jaka ove sezone, a za Mečku se zna da će biti pri vrhu. Williams bi s druge strane mogao nastaviti svoju silaznu putanju, ali unatoč tome mogao bi Mečkin motor donijeti pregršt bodova.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma Mečkin motor je daleko najbolji sakupljivač bodova što se tiče motora, a i inače od svih aduta njihov motor je daleko najbolji za skupljanje bodova, pogotovo za početak. Ali jbg, ja sam poletio odmah navijački na Ferrarijev motor, Haasovu šasiju, Hulkenberga (ne primjetivši da je Hulk samo 4mil skuplji od najeftinijeg Ericssona) i na kraju ostao bez keša za drugog vozača.DaveGilmour je napisao/la:46 je Mečkin motor tako da se mogao ukombinirati sa Sauberovom šasijom i Sauberovom postavom. Nije to tako loša opcija jer vjerujem da će FI biti jaka ove sezone, a za Mečku se zna da će biti pri vrhu. Williams bi s druge strane mogao nastaviti svoju silaznu putanju, ali unatoč tome mogao bi Mečkin motor donijeti pregršt bodova.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
možeš si sam promjeniti u postavkama u korisničkoj ploči. i sam se zajeb pa prijavio drugi mail al uspio sam sve prebaciti n mail od managerasenna66 je napisao/la:Ante možeš mi promijeniti mail na PulsManageru tako da se vidi moj forumski nadimak?

- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ante brisi onu ekipu "Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio", ja se slucajno prijavio sa drugim mailom, a razlike u mailovima su mi 11 i 44
usput sam i eksperimentiso na tom profilu 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Varaš, sram te bilo.HeatBlast44 je napisao/la:Ante brisi onu ekipu "Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio", ja se slucajno prijavio sa drugim mailom, a razlike u mailovima su mi 11 i 44usput sam i eksperimentiso na tom profilu

Džaba ti sad što si priznao....
Ovo je za DSQ

Imamo "Profilegate" ovdje

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
profilegate