Najljepsa bica na svijetu

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Sve Romeo do Romea :rofl:
Šalim se.
Super je Giulia :trep:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
@Slavenowsky mani se internetskih gluposti, unlike one stranice na fb kao sto je "dnevna doza Alfe", sire dezinformacije :mrgreen:
@Ferrari Maniac dao bih oba bubrega za Giuliu <3
@Frantic Ma mora bit super kad je Ferrari napravio motor (izbili 2 klipa iz V8 koja je bila u Californiji i uvalili im ko novo :zubo: ) a Fiat je pomogo oko sitnica. Volim to kod Talijana sto su udruzeni i pomazu jedni drugima... a i jos jedan razlog zasto ja ne volim Lamborghini, pored toga sto su im ruzna auta, jos su izdali Italiju i prodali se svabama.
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:@Slavenowsky mani se internetskih gluposti, unlike one stranice na fb kao sto je "dnevna doza Alfe", sire dezinformacije :mrgreen:
@Ferrari Maniac dao bih oba bubrega za Giuliu <3
@Frantic Ma mora bit super kad je Ferrari napravio motor (izbili 2 klipa iz V8 koja je bila u Californiji i uvalili im ko novo :zubo: ) a Fiat je pomogo oko sitnica. Volim to kod Talijana sto su udruzeni i pomazu jedni drugima... a i jos jedan razlog zasto ja ne volim Lamborghini, pored toga sto su im ruzna auta, jos su izdali Italiju i prodali se svabama.
Ne pretjeruj s bubrezima bolan :chill:
A razjareni bik, uz dužno poštovanje, nikada neće biti poput propetog konja. [ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Ma meni je Lamborghini napravio samo 3 auta vrijedna spomena, Miura, Countach i Murcielago + Italdesign Cala koja je trebala bit Lambo, al nisu imali finansije za to auto. Huracan je dobro auto, ali opet dizajn je ruzan skroz, kao i kod vecine ostalih Lamborghinija :chill:

slika
slikaslika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Frantic je napisao/la:[
A razjareni bik, uz dužno poštovanje, nikada neće biti poput propetog konja. [ link do slike ]
Malo da potkurim :mrgreen: . Pa da, nema smisla za bikića vraćati se par stepenica niže da bi bio kao konjić :belj: :prcnjau:
HeatBlast44 je napisao/la:Ma meni je Lamborghini napravio samo 3 auta vrijedna spomena, Miura, Countach i Murcielago + Italdesign Cala koja je trebala bit Lambo, al nisu imali finansije za to auto. Huracan je dobro auto, ali opet dizajn je ruzan skroz, kao i kod vecine ostalih Lamborghinija :chill:
I meni Ferrari samo 2, 288 GTO i F40. I kaj smo sad? :prcnjau:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Aaa nista, imas los ukus sto se talijanskih sportskih auta tice :prcnjau:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jester je napisao/la:
Frantic je napisao/la: A razjareni bik, uz dužno poštovanje, nikada neće biti poput propetog konja. [ link do slike ]
Malo da potkurim. Pa da, nema smisla za bikića vraćati se par stepenica niže da bi bio kao konjić :belj:
Ma de bolan...... :chill:
Jester je napisao/la:
HeatBlast44 je napisao/la:Ma meni je Lamborghini napravio samo 3 auta vrijedna spomena, Miura, Countach i Murcielago + Italdesign Cala koja je trebala bit Lambo, al nisu imali finansije za to auto. Huracan je dobro auto, ali opet dizajn je ruzan skroz, kao i kod vecine ostalih Lamborghinija :chill:
I meni Ferrari samo 2, 288 GTO i F40. I kaj smo sad?
:rofl:
250, 275, 308, 365, Dino, Testarossa, La Ferrari.....
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Jester je napisao/la:
Frantic je napisao/la:[
Malo da potkurim :mrgreen: . Pa da, nema smisla za bikića vraćati se par stepenica niže da bi bio kao konjić :belj: :prcnjau:
I meni Ferrari samo 2, 288 GTO i F40. I kaj smo sad? :prcnjau:
Za početak razjareni bik ne bi ni postojao da nema propetog konjića.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
HeatBlast44 je napisao/la:Ma meni je Lamborghini napravio samo 3 auta vrijedna spomena, Miura, Countach i Murcielago + Italdesign Cala koja je trebala bit Lambo, al nisu imali finansije za to auto. Huracan je dobro auto, ali opet dizajn je ruzan skroz, kao i kod vecine ostalih Lamborghinija
Diablo
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Jester
Formula 4
Formula 4
HeatBlast44 je napisao/la:Aaa nista, imas los ukus sto se talijanskih sportskih auta tice :prcnjau:
Vrlo moguće :rofl: :rofl:
Ciki-F1 je napisao/la: Za početak razjareni bik ne bi ni postojao da nema propetog konjića.
Mislim stvarno....zar misliš da netko tko barem imalo prati auto-moto događanja ne zna za relaciju traktor-getriba-trkaći auto? :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Jester
Formula 4
Formula 4
Frantic je napisao/la: :rofl:
250, 275, 308, 365, Dino, Testarossa, La Ferrari.....
:pivo:
Ne daš se ha? Konfekcija, sve do jednog ;) :mrgreen:

PS
Bez brige, šalim se... :pivo:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Ciki-F1 je napisao/la:Diablo
Ružan vala. To auto im je ko neki los pokusaj kopije Countacha.
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ja Countacha jedino pamtim po ovome.
[ link do slike ]
Inače, ovo je scena iz filma koji se zove Miami Spice :chill:
A u filmu ga vozi Amber Lynn ili Porsche Lynn. :klanjam:
Nisam baš siguran koja od njih dvije. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Ja Countacha pamtim iz djetinjstva po auticu koji je mjenjao boju, zavisno od svjetlosti, u mraku bi prelazio na neku tamnu ljubicastu, a na svjetlosti bi presao na neku svjetlo crvenu :mrgreen:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:Ja Countacha pamtim iz djetinjstva po auticu koji je mjenjao boju, zavisno od svjetlosti, u mraku bi prelazio na neku tamnu ljubicastu, a na svjetlosti bi presao na neku svjetlo crvenu :mrgreen:
Sasvim logično i normalno objašnjenje po čemu se ti sjećaš Countacha.
Dijametralno suprotno od onog po čemu se ja sjećam istog auta. :chill:
Koje doduše isto može logično i normalno. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
imo sam i ja takav countach (ili ga još uvijek neđe imam) , samo je mijenjo iz bijele u nekakvu crvenu, ili ljubičastu...
ovog countacha se isto dobro sjećam:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AQLbxAhg1UM[/youtube]
lijepa bića su ti, nisam OT. :)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Maa ja i ovaj je moj kolko se sjecam prelazio u bijelu, ali moras ga stavit na sunce da skroz izblijedi ona svjetlo crvena. Taj autic je bio bas furka i zanimljiv tad u djetinjstvu, ono ko djetetu ti bude zanimljivo da ga pokrijes rukom da skroz potamni, pa ga onda na sunce stavis da izblijedi skroz i pratis kako se one nijanse mjenjaju. Jos se sjecam kako je znao bit vreo, onaj metal na suncu ko tava se ugrije :mrgreen:

Btw. Da uz offtopic ostanemo ontopic :zubo:
[ link do slike ] [ link do slike ]
Gold digger triggered :bonk:
slikaslika

andro
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god
Navija za: Jaguar
Za kolegu HEATA:

[ link do slike ]

[ link do slike ]

necu da komentarisem sad o f1, ali hamilton je velika budala kada je pustio ovu ljepoticu

a da znas samo kako sam se napalio kad sam vidio ovo na tv-u:
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Jeste, i to teža budala, u potpunosti se slažem, jednom su se ja msm onako razišli zbog karijere, a on je 3x odbio da je oženi, zbog čega, ne znam, ali da je debil zbog toga, malo je reći, još posle ovakvih fotki ispade da je Hamilton ćorav, kako s tom manom u vidu i dalje vozi 300 na sat, ne kontam nikako :zubo:
slikaslika

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
I onda je Nicole našla još mlađeg i većeg komada od Hamste :zubo:
They see me strollin', they hatin' :cool:
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡