MrDoomroom je napisao/la:
Ja mislim da je zbog mehaničara koje su mijenjali ove zime
Nico ukrao mojo Hamiltonu cccc... U Monaku ce sigurno spomenuti da Nico dolazi na utrke sa zlatnim helikopterom dok on samo ima lance od par kila oko vrata
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Hahahaha, dobra, dobra
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
Članak u kojemu se sumnja da su krivci za Hamiltonove probleme s bolidom Rosbergovi mehaničari( Ove godine HAM ima ROS mehaničare i obrnuto). Ako je ovo i blizu istine onda je i Rosberg bio zakinut prošle dvije godine(ako su njegovi mehaničari uistinu lošiji od hamiltonovih). http://www.focus.de/sport/experten/moto ... 42633.html
Ne znam ja ništa, samo znam da je Rosberg jedan od najboljih vozača ikada jer radi jako malo pogrešaka. Zato mu i kolega na drugoj strani nema šta realizirat. On, za razliku od HAM realizira ono što mu se nudi. Ista stvar je i s nogometom. Uspjeh je realiziranje tuđih pogrešaka. Magični potezi vrlo rijetko dobivaju utakmicu. Stoga omalovažavanjwe Nijemca da je lošiji jer nema nekakav trkači instinkt tza razliku od njegovog kolege na drugoj strani je jedna velika glupost.
Po tome možemo zaključiti da je Chilton bolje dovozio od Bianchija 2013g. jer nije imao nij jednu grešku tokom sezone iako je bio miljama iza
Ako se ne varam, ban je pao zbog crvenih slova. Zbilja neznam što pokušavaš sa time dokazat ili možda želiš biti u "centru" pažnje? I da usporedbe sa drugim sportovima su debilne iako razumijem što pokušavaš reći
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Majki2111, molim da prestaneš koristiti crvena bold slova, oblikovanje služi za iznimne situacije, a za ove regularne komentare koje pišeš najbolje je koristiti običan neformatirani tekst.
avetma je napisao/la:Majki2111, molim da prestaneš koristiti crvena bold slova, oblikovanje služi za iznimne situacije, a za ove regularne komentare koje pišeš najbolje je koristiti običan neformatirani tekst.
Ako je tako stavi u pravila. Ne vidim u čemu je problem. Post ne vrijeđa nikoga niti nema loše namjere.
Da stavlja u pravila ono što je osnovna kultura? Dakle, želiš reći da nemaš osnovne kulture. Bravo Majki, morat ćemo ti staviti status "genijalac bez titule" ispod profilnog imena. Ajde se molim te saberi i budi normalan. Ako nećeš, onda ćeš dobit trajni ban. I samo mi se poslije toga nemoj žalit na privatne poruke ili mail, ili da mi se javlja tvoj stari
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
avetma je napisao/la:Majki2111, molim da prestaneš koristiti crvena bold slova, oblikovanje služi za iznimne situacije, a za ove regularne komentare koje pišeš najbolje je koristiti običan neformatirani tekst.
Ako je tako stavi u pravila. Ne vidim u čemu je problem. Post ne vrijeđa nikoga niti nema loše namjere.
Kakav si ti pametnjaković
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Još jedna utrka u nizu za Rosberga, a Hamilton potegao pitanje mehaničara. ^^
Jednostavno ne vidim kako Hamilton može obići Rosberga na stazi ako bude iza njega vidjelo se koliko se patio sa Bottasom tako da nema prolaska, još ak se uzme da ove godine starta užasno ili malo lošije od Rosberga ni PP mu ne znaci nista.
Nadam se daljnjem nabijanju kompleksa od strane Rosberga.
Da sigurno su krivi mehaničari. Ako je samo do mehaničara, onda znači da je Hamilton osvojio dva zadnja naslova jer je imao bolje mehaničare od Rosberga, koje sada ima Rosberg i rastura Hamiltona. Mercedes znači odlučuje o pobjedniku, a ako je tako onda se Lewis nema šta buniti, dobio je dva naslova, pa fer je da jedan dobije i Rosberg.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
Ne kužim poantu tih slika....svako s pristupom googlu i paintu može napraviti kaj god hoće. Evo jedna sklepana za 10-ak min...i kaj smo sad? Jel Rosberg pijanac i partijaner ili Hamilton?
napokon jedan dobar pp koji vraca samopouzdanje. jos da ham danas pobjedi to bi bilo odlicno. da se malo vrati u igru i da nicu malo spusti na zemlju a onds do ljetne pauze da ga stigne a mozds i prestigne pa da imamo ludu zavrsnicu