Čak sam mislio da bi Hulk mogao biti bolji, ali pošteno ga je Seb rasturio

Kažu da do sada nije nikad dobio ROC (iako je konstantno dolazio u finale) jer je veče prije sa Šumijem dobio Nacionalnu utrku.. gdje je tulumario cijelo veče sa Šumijem. Ovo mu je prva godina da nije.. i eto pobjede.Vettel-Ferrari je napisao/la:Ipak je bio najgladniji, 2. godine bez ikakve titule je ipak puno
Riccardo<Hulkenberg<<Vettel
Nisam prije nikad gledao ROC, ali sam pogledao neke snimke utrka njegovih. Znam da nije nikad uspio pobjediti, ali iz prošlosti ima te 3. titule sa Šumijem i ovu včrs svoju individualnu što ga vjerovatno čini najuspješnijim vozačem na ROC-u. Šteta zbog sinoć, Vettel i Hulkenberg u timu su bili odlični, samo što je Priaulx bio ipak dosta bolji, ali tko zna da li bi mogao ponovo odoliti tulumarenju i kakav bi dns biohattrick je napisao/la:Kažu da do sada nije nikad dobio ROC (iako je konstantno dolazio u finale) jer je veče prije sa Šumijem dobio Nacionalnu utrku.. gdje je tulumario cijelo veče sa Šumijem. Ovo mu je prva godina da nije.. i eto pobjede.Vettel-Ferrari je napisao/la:Ipak je bio najgladniji, 2. godine bez ikakve titule je ipak puno
Riccardo<Hulkenberg<<Vettel