pročitaj moj komentar malo iznad, sve sam objasnio...mzf1 je napisao/la:Ovo je odlična stvar što si stavija Ferrari 1345 baš san malo analizira i jedna stvar je baš zanimljiva. U svakom zavoju prošlogodišnji bolid je brži za nekih 6 do 10 km/h, to san gleda kroz najsporiju brzinu u zavoju, dok je na ravnici ovogodišnji bolid brži 8 km/h. Razlika je u setupu jačem motoru ove godine šasijama, a vjerojatno i u temperaturi staze i ovim novim rubnicima, ali čudno je da prošlogodišnji bolid bolje prolazi zavoje od ovog novog. Mislin da je najveći problem u šasiji jer prošlogodišnja izvedba je omogućavala veći prolaz zraka ispod nosa pa je to dosta povoljnije utjecalo na aerodinamiku od ovogodišnje izvedbe. To bi onda objasnilo i ralativno slab napredak na svim stazama u odnosu na prošlu godinu jer napredak od prosječnih 5 6 7 desetinki po krugu na različitim stazama i nije nešto velika za cilu zimu rada i 32 tokena. Ako neko ima neko objašnjenje za ovo volija bi čuti i druga mišljenja..
VN Brazila (Interlagos) 13. - 15. studenog
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
kakve veze ima Zonda od 2 mil sa F1 ?Slavenowsky je napisao/la:Nakon kvala, Hamilton se nije pojavio na zajednickom slikanju!
[ link do slike ]
Ok, uzeo je sampionat, zabija se sa Zondom od 2 mil u nekoliko auta i nema respekta prema "protivnicima"! Jednostavno to je Hamilton i nista vise.
jest neka bitna trka

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Ferrari
Cuj kakve veze ima, ima veze itekako sa njegovim bahatim ponasanjem. Ponasa se ko kakava seljacina.
Prosli put baca kapu, sad nece da se slika, lupa svakakve izjave o MS-u, van staze pravi prekrsaje i to sa autom od 2 mil! Tu Zondu ne moze svako da ima, ogroman je red ljudi koji cekaju na nju po 2-3, pa cak i vise godina, a imat je je stvar prestiza i ostetit takvo auto moze samo bahata budala.
Svakom sampionu - svaka utrka je bitna. Izgubiti pole i ne doci na slikanje, je opet hrakanje na respekt prema timskom kolegi, kao i prema F1.
Mislio sam da je na VN Meksika Rosberg bio pocascen pobjedom od strane tima, al sad sve vise vjerujem da nije. Jos jednom dokazano da je "Hamsta" los gubitnik, nadam se da ce ga Rosberg ne samo spustit na zemlju, vec malo ukopat.
Prosli put baca kapu, sad nece da se slika, lupa svakakve izjave o MS-u, van staze pravi prekrsaje i to sa autom od 2 mil! Tu Zondu ne moze svako da ima, ogroman je red ljudi koji cekaju na nju po 2-3, pa cak i vise godina, a imat je je stvar prestiza i ostetit takvo auto moze samo bahata budala.
Svakom sampionu - svaka utrka je bitna. Izgubiti pole i ne doci na slikanje, je opet hrakanje na respekt prema timskom kolegi, kao i prema F1.
Mislio sam da je na VN Meksika Rosberg bio pocascen pobjedom od strane tima, al sad sve vise vjerujem da nije. Jos jednom dokazano da je "Hamsta" los gubitnik, nadam se da ce ga Rosberg ne samo spustit na zemlju, vec malo ukopat.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jučer sam bio sprečen pogledat kvalifikacije, a sinoć kasno nisam mogao naći video snimka, pa evo sad pogledah rezultate...
Manje više sve očekivano, prva trojica već standardna sa iznenađenjem Rosberga sa 5. uzastopnim pole-om, ako danas pobjedi Hamiltona bit će to fina naznaka da se konačno budi, jer ovaj će sigurno gristi za pobjedu koja mu nedostaje. Kimija i Seba je opet neko po običaju razdvojio, a Bottas vjerujem da je sad baš motiviran u ovoj borbi sa Kimijem. I kao najveće iznenađenje Hulk na 6., odnosno 5. mjesto, FI već standardno u drugoj polusezoni sa jednim bolidom u Q3
I još nešto što bode u oči je ovo Kvyatovo brže vrijeme od Ricciardovog ako se ne varam na starijoj specifikacije PU!?

Manje više sve očekivano, prva trojica već standardna sa iznenađenjem Rosberga sa 5. uzastopnim pole-om, ako danas pobjedi Hamiltona bit će to fina naznaka da se konačno budi, jer ovaj će sigurno gristi za pobjedu koja mu nedostaje. Kimija i Seba je opet neko po običaju razdvojio, a Bottas vjerujem da je sad baš motiviran u ovoj borbi sa Kimijem. I kao najveće iznenađenje Hulk na 6., odnosno 5. mjesto, FI već standardno u drugoj polusezoni sa jednim bolidom u Q3

I još nešto što bode u oči je ovo Kvyatovo brže vrijeme od Ricciardovog ako se ne varam na starijoj specifikacije PU!?

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
potpis SlaveneSlavenowsky je napisao/la:Cuj kakve veze ima, ima veze itekako sa njegovim bahatim ponasanjem. Ponasa se ko kakava seljacina.

Otišao "wassupp" se durit kad nije uspio doć do Pola... još danas da ga Nico ili Seb "operu" na utrci pa da vidiš predstave.
Možda se namjerno negdje i sam u očaju zabuši u ogradu...hahaha
Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 15.11.2015., 09:52, ukupno mijenjano 1 put.

- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Merc (6)
Počinješ me zabrinjavati jer imam osjećaj da mi čitaš misliSlavenowsky je napisao/la:Cuj kakve veze ima, ima veze itekako sa njegovim bahatim ponasanjem. Ponasa se ko kakava seljacina.

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda

Ali braćo, kolike ekscese, što ćinom što jezikom, je nakupio u zadnjih mjesec dana, još malo ni @HeatBlast44 mu neće moći naći izgovora

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Epic..
Gje je Alonso? (aka. Gdje je Jura?)

ajmo, di su oštre oči?
Post-Qualifying: Top 3
Qualifying: McLaren back on the podium
Fernando Alonso and Jenson Button
Alonso gets a sun tan

Gje je Alonso? (aka. Gdje je Jura?)

ajmo, di su oštre oči?

https://twitter.com/FiftyBuckss/status/665648303082749952 _________________________________
Tedova bilježnica:
Post-Qualifying: Top 3
Qualifying: McLaren back on the podium
Fernando Alonso and Jenson Button
Alonso gets a sun tan

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 7 mj
- Kontakt:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Evo gahattrick je napisao/la:Epic..![]()
Gje je Alonso? (aka. Gdje je Jura?)![]()
ajmo, di su oštre oči?![]()

[ link do slike ]
EDIT: Fuck, Ex je bio brži

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
EDIT 2: Ferrari je bio najbrži
Da Bog da i tako sljedeće sezone bilo <3
Btw. daj pišite nešto, neugodno mi je haha
[ link do slike ]

Da Bog da i tako sljedeće sezone bilo <3
Btw. daj pišite nešto, neugodno mi je haha
[ link do slike ]
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Toliko je brz da ga nisam ni vidioExplorer je napisao/la:EDIT 2: Ferrari je bio najbrži![]()

Ja bih to rekao da je neki lik koji se zove McLaren bio najbržiDa Bog da i tako sljedeće sezone bilo <3

Sad ti više neće biti neugodno

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
..super, super, znači očno šiljilo je dobro koristilo. 
..vrijeme da naš Alonsić krena sa plaže na druge čudnovate lokacije.

Adio i sretno mu bilo!

[ link do slike ]

..okršaj Alonsa i Hamiltona.

..berem netko uživa u Mclaren-Hondi.

..vrijeme da naš Alonsić krena sa plaže na druge čudnovate lokacije.

Adio i sretno mu bilo!

[ link do slike ]

..okršaj Alonsa i Hamiltona.

..berem netko uživa u Mclaren-Hondi.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/Dan_Rigsby/status/665567103030833153
https://twitter.com/TrustChipmunk/status/665570130131345409
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
LOL :

-----------------
Inače kakvo je vrijeme. Vidim sve stranice prognoziraju kišu koja će past ili već pada? Šta kažu na sky/bbc pošto meni streamovi pucaju ko kokice
Podrška Francuskoj

-----------------
Inače kakvo je vrijeme. Vidim sve stranice prognoziraju kišu koja će past ili već pada? Šta kažu na sky/bbc pošto meni streamovi pucaju ko kokice

Podrška Francuskoj

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Šta de dovraga desilo frizuri Hulkenberga

Obrigado Felipe