VN Brazila (Interlagos) 13. - 15. studenog

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
mzf1 je napisao/la:Ovo je odlična stvar što si stavija Ferrari 1345 baš san malo analizira i jedna stvar je baš zanimljiva. U svakom zavoju prošlogodišnji bolid je brži za nekih 6 do 10 km/h, to san gleda kroz najsporiju brzinu u zavoju, dok je na ravnici ovogodišnji bolid brži 8 km/h. Razlika je u setupu jačem motoru ove godine šasijama, a vjerojatno i u temperaturi staze i ovim novim rubnicima, ali čudno je da prošlogodišnji bolid bolje prolazi zavoje od ovog novog. Mislin da je najveći problem u šasiji jer prošlogodišnja izvedba je omogućavala veći prolaz zraka ispod nosa pa je to dosta povoljnije utjecalo na aerodinamiku od ovogodišnje izvedbe. To bi onda objasnilo i ralativno slab napredak na svim stazama u odnosu na prošlu godinu jer napredak od prosječnih 5 6 7 desetinki po krugu na različitim stazama i nije nešto velika za cilu zimu rada i 32 tokena. Ako neko ima neko objašnjenje za ovo volija bi čuti i druga mišljenja..
pročitaj moj komentar malo iznad, sve sam objasnio...
slikaslika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Slavenowsky je napisao/la:Nakon kvala, Hamilton se nije pojavio na zajednickom slikanju!

[ link do slike ]

Ok, uzeo je sampionat, zabija se sa Zondom od 2 mil u nekoliko auta i nema respekta prema "protivnicima"! Jednostavno to je Hamilton i nista vise.
kakve veze ima Zonda od 2 mil sa F1 ?
jest neka bitna trka :chill:
slikaslika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Ferrari
Cuj kakve veze ima, ima veze itekako sa njegovim bahatim ponasanjem. Ponasa se ko kakava seljacina.

Prosli put baca kapu, sad nece da se slika, lupa svakakve izjave o MS-u, van staze pravi prekrsaje i to sa autom od 2 mil! Tu Zondu ne moze svako da ima, ogroman je red ljudi koji cekaju na nju po 2-3, pa cak i vise godina, a imat je je stvar prestiza i ostetit takvo auto moze samo bahata budala.

Svakom sampionu - svaka utrka je bitna. Izgubiti pole i ne doci na slikanje, je opet hrakanje na respekt prema timskom kolegi, kao i prema F1.

Mislio sam da je na VN Meksika Rosberg bio pocascen pobjedom od strane tima, al sad sve vise vjerujem da nije. Jos jednom dokazano da je "Hamsta" los gubitnik, nadam se da ce ga Rosberg ne samo spustit na zemlju, vec malo ukopat.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jučer sam bio sprečen pogledat kvalifikacije, a sinoć kasno nisam mogao naći video snimka, pa evo sad pogledah rezultate...
Manje više sve očekivano, prva trojica već standardna sa iznenađenjem Rosberga sa 5. uzastopnim pole-om, ako danas pobjedi Hamiltona bit će to fina naznaka da se konačno budi, jer ovaj će sigurno gristi za pobjedu koja mu nedostaje. Kimija i Seba je opet neko po običaju razdvojio, a Bottas vjerujem da je sad baš motiviran u ovoj borbi sa Kimijem. I kao najveće iznenađenje Hulk na 6., odnosno 5. mjesto, FI već standardno u drugoj polusezoni sa jednim bolidom u Q3 :thumbs:

I još nešto što bode u oči je ovo Kvyatovo brže vrijeme od Ricciardovog ako se ne varam na starijoj specifikacije PU!? :facepalm: :facepalm:

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Slavenowsky je napisao/la:Cuj kakve veze ima, ima veze itekako sa njegovim bahatim ponasanjem. Ponasa se ko kakava seljacina.

Prosli put baca kapu, sad nece da se slika, lupa svakakve izjave o MS-u, van staze pravi prekrsaje i to sa autom od 2 mil! Tu Zondu ne moze svako da ima, ogroman je red ljudi koji cekaju na nju po 2-3, pa cak i vise godina, a imat je je stvar prestiza i ostetit takvo auto moze samo bahata budala.

Svakom sampionu - svaka utrka je bitna. Izgubiti pole i ne doci na slikanje, je opet hrakanje na respekt prema timskom kolegi, kao i prema F1.

Mislio sam da je na VN Meksika Rosberg bio pocascen pobjedom od strane tima, al sad sve vise vjerujem da nije. Jos jednom dokazano da je "Hamsta" los gubitnik, nadam se da ce ga Rosberg ne samo spustit na zemlju, vec malo ukopat.
potpis Slavene :thumbs:

Otišao "wassupp" se durit kad nije uspio doć do Pola... još danas da ga Nico ili Seb "operu" na utrci pa da vidiš predstave.
Možda se namjerno negdje i sam u očaju zabuši u ogradu...hahaha
Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 15.11.2015., 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Merc (6)
Slavenowsky je napisao/la:Cuj kakve veze ima, ima veze itekako sa njegovim bahatim ponasanjem. Ponasa se ko kakava seljacina.

Počinješ me zabrinjavati jer imam osjećaj da mi čitaš misli :mrgreen: .

:thumbs:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
:prcnjau: ...možda me Lewis danas i demantira, pa pobijedi, pa se neće morat više "durit" i razvuće uobičajeni osmijeh od uha do uha...

Ali braćo, kolike ekscese, što ćinom što jezikom, je nakupio u zadnjih mjesec dana, još malo ni @HeatBlast44 mu neće moći naći izgovora :chill:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345 je napisao/la:Napokon da su i Mcl-Hondini vozači obilježili kvalifikacije :D
slika
Ova iz Mamurluka je epic.
:rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Epic.. :zubo:

Gje je Alonso? (aka. Gdje je Jura?) :cool:

slika

ajmo, di su oštre oči? :D

#PlacesAlonsoWouldNotRatherBe :mrgreen:
https://twitter.com/FiftyBuckss/status/665648303082749952 _________________________________

Tedova bilježnica:

Ted Kravitz talks to Max Mosley

Top 3 qualifiers interviewed

Rosberg's onboard pole position lap

Post-Qualifying: Top 3

Qualifying: McLaren back on the podium

Fernando Alonso and Jenson Button

Alonso gets a sun tan

Odličan intro..

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=suDFIfr_IVE[/youtube]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
Evo oštrih očiju ;)

[ link do slike ]
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
hattrick je napisao/la:Epic.. :zubo:

Gje je Alonso? (aka. Gdje je Jura?) :cool:

slika

ajmo, di su oštre oči? :D
Evo ga :mrgreen:

[ link do slike ]

EDIT: Fuck, Ex je bio brži :mrgreen:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
EDIT 2: Ferrari je bio najbrži :mrgreen:

Da Bog da i tako sljedeće sezone bilo <3

Btw. daj pišite nešto, neugodno mi je haha

[ link do slike ]

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Explorer je napisao/la:EDIT 2: Ferrari je bio najbrži :mrgreen:
Toliko je brz da ga nisam ni vidio :zubo:
Da Bog da i tako sljedeće sezone bilo <3
Ja bih to rekao da je neki lik koji se zove McLaren bio najbrži :P

Sad ti više neće biti neugodno :mrgreen:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
..super, super, znači očno šiljilo je dobro koristilo. :D

..vrijeme da naš Alonsić krena sa plaže na druge čudnovate lokacije.

slika

Adio i sretno mu bilo!

Uhvaćena je domaća reklama na kojoj Massa reklamira vitamene. Hmmm, neizgleda mi baš očaran, možda su mu kao malom turali pod nos.

slika
[ link do slike ]

slika
..okršaj Alonsa i Hamiltona.

slika
..berem netko uživa u Mclaren-Hondi.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la: Btw. daj pišite nešto, neugodno mi je haha
[ link do slike ]
NEŠTO
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Hvala. Ali sad sam opet na naslovnoj :D

Alonso se vozi s Raikkonenom XD

[ link do slike ]

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/Dan_Rigsby/status/665567103030833153 https://twitter.com/TrustChipmunk/status/665570130131345409

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
LOL : :bonk:
slika
-----------------
Inače kakvo je vrijeme. Vidim sve stranice prognoziraju kišu koja će past ili već pada? Šta kažu na sky/bbc pošto meni streamovi pucaju ko kokice :kokice:

Podrška Francuskoj
slika
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Šta de dovraga desilo frizuri Hulkenberga :bonk: :facepalm:
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡