Al što me nervira ovaj FanBoost. Vidi se iz aviona da botovi glasaju. Sarrazin obično ima po 1% glasova svaku utrku. I onda odjednom skoči na prvo mjesto

Dok je Simona od Frijnsa samo 0.2s sporija.
Srušen je, Piquet je na kraju imao FL. To je jako važan faktor ovdje, 3 boda dijele Di Grassija i Buemija i upravo bi taj najbrži krug mogao presuditi.senja je napisao/la:A jeli Di Grassiju ostao najbrži krug, ili ga je neko srušio?
Pocoprao si ihsenja je napisao/la:Što je ova utrka u nedjelju kraća? Nije valjda da ne mogu napuniti baterije do sutra![]()
Izjednačeni su u ukupnom poretku, 153 boda obojica, imaju po 3 pobjede, po 2 druga mjesta obojica, ali Di Grassi ima 2 treća mjesta, jedno više od Buemija. Di Grassi je na quali set-upu, Buemi i dalje čeka u boksu, obojica sad jure po FL. Naravno, bodove neće dobiti nijedan, Di Grassi krug ili 2 iza, Buemi 6-7, i dalje čeka u boksu.Ferrari1345 je napisao/la:Znači tko pokupi najbrži krug osvaja prvenstvo? Svašta
Buemi je očigledno prerano kočio, i iznenadio Di Grassija dok je prestizao Prosta. A rezervni bolid imaju bez obzira na sudarFerrari1345 je napisao/la:Iskreno navijam za Di Grassija ali ono je bio Kvyat potez (rusija). Po meni diskvalifikacija jer je jasno da je kočio prekasno i zabio se ravno u rivala kojeg je trebao proći da osvoji prvenstvo...
Ali sveukupno gledano Di grassi bi trebao osvojit ovo prvenstvo. Prošle godine je izgubio prvenstvo zbog toga jer su mu oduzeli pobjedu a ove godine isto tako (ako ovako ostane). Zato sam i prestao pratiti ovo
A i ovaj sistem da se najbrži krug boduje je isto glup kao što imaš i rezervni bolid u slučaju sudara