Racing Point
- Firemarshall
- Karting
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Ferrari
Nisam odusevljen
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Firemarshall
- Karting
Nos katastrofa..isuseeee
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ljepši mi je ovaj njihov nos od Sauberovog i Renaultovog, ali shark fit kod njih mi je ružiniji, isto komad lima. A zanimljiva je ova stepenica 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jucer sam rekao da je Renaultov najruzniji bolid od predstavljenih no Force Indija me odlucila demantirati.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Aj to reci sada kad si ga vidio sprijedaVettel-Ferrari je napisao/la:Ljepši mi je ovaj njihov nos od Sauberovog i Renaultovog, ali shark fit kod njih mi je ružiniji, isto komad lima. A zanimljiva je ova stepenica

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

Jest, dosta je ružiniji s prijeda, ali na ovoj prvoj slici Ferrari izgleda moćno

EDIT: Evo @Explorer, demantirao sam se xD Ružan jako!
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Do sad sam bio zadovoljan izvedbom shark fina, ali nakon ovoga bome nisam... Zbilja ružno izgleda, da je bar nalijepljen neki sponzor ili druga boja pa bi bilo oku ugodnije.
Kako god, ovo je za sad najnapaljeniji bolid za novu sezonu
Kako god, ovo je za sad najnapaljeniji bolid za novu sezonu

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Može biti ružan, ali možda imaju tu dobitnu kombinaciju što se tiče nosa. Meni je ružnija ova stepenica. Ali ko zna šta su tu uspjeli ugurati. Možda još jedna dobitna kombinacija. Ostatak bolida izgleda zanimljiv. Ova vertikalna krilca nisu povezana sa podnicom, zanimljivo. Ovo odmah iza točkova, što je ove godine produženo, taj mi dio do sada izgleda najljepše na Force Indiji.
Prednje krilo najluđe do sad. Na zadnjem imaju otovrene proreze, kao kod Saubera. Svi kopiraju Toro Rosso.
Prednje krilo najluđe do sad. Na zadnjem imaju otovrene proreze, kao kod Saubera. Svi kopiraju Toro Rosso.

Zadnja izmjena: senja, dana/u 22.02.2017., 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Firemarshall
- Karting
FIA je ovakve ruzne noseve mogla jednostavno regulirati pravilom..sto fali recimo nosu McLarena iz 2005. Isto je nizak a predobro izgleda.
A pravilo je jako jednostavno za napisati...
A pravilo je jako jednostavno za napisati...
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Ovo je zaista jedan od ruznijih bolida u zanje vreme, vraca me u 2012 pu pu ne ponovilo se. Obicno kada je bolid lep i lepo ide, ovaj ce mozda izuzetak. Nos prepuzan, ali mozda inzenjerski najbolje resenje, kvrga na nosu definitivno skriva neku vrstu "aktivne" suspenzije, pozadi lep, uzak, ali ovaj komad metala....uh pa mogli su bar neku saru da stave tamo.
Reno je za ovo prava lutkica, za sada reno vodi u takmicenju lepote po meni.
Reno je za ovo prava lutkica, za sada reno vodi u takmicenju lepote po meni.