VN RUSIJE (Sochi Autodrom) 09. - 11. listopada 2015.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
https://twitter.com/carlosainz/status/652814017069756417
2015 Russia - FP3: Replay of Carlos Sainz' incident
2015 Russia - FP3: Ted takes a closer look at the TecPro barriers
2015 Russia - FP3: Ted takes a closer look at the TecPro barriers
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 10.10.2015., 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Pa nema smisla usporedba, osim kako je upotrijebljena, kao primjer nasumičnog događaja na stazi pri velikoj brzini, tj da je svaki udes različit, jedino zajedničko im je brzina u F1..
Inače slažem se za ovo o sposobnostima vozača, i također me smeta kada neke legenddarne zavoje (u kojima su se nekada tresle gaće) uzimaju olako i prolaze s ciglom na gasu - zbog proširenja svuda i izletnih zona od asfalta na opasnijim mjestima.
Ali to je tako, zbog sigurnosti mora biti, istina zavoji u kojima su ostavili pješčane/šljunčane klopke, traže puno više pažnje i po meni su isto bolji, ali iza klopke na ostalom prostoru je potreban asfalt zbog čiste sigurnosti, kada se već izleti, jer je faktor trenja asfalta bar 3 puta veći od šljunka, koji otprilike zaustavlja stvari kao i rasuti klikeri, špekule - vrlo slabo, i mnogi su stradali pri izlijetanju i proklizavanju po šljunku (ili travi)..
tako da bih se složio za klopke, radi preciznije i zahtjevnije vožnje, ali samo uz zavoj, ne po cijeloj zoni - imo.
Inače slažem se za ovo o sposobnostima vozača, i također me smeta kada neke legenddarne zavoje (u kojima su se nekada tresle gaće) uzimaju olako i prolaze s ciglom na gasu - zbog proširenja svuda i izletnih zona od asfalta na opasnijim mjestima.
Ali to je tako, zbog sigurnosti mora biti, istina zavoji u kojima su ostavili pješčane/šljunčane klopke, traže puno više pažnje i po meni su isto bolji, ali iza klopke na ostalom prostoru je potreban asfalt zbog čiste sigurnosti, kada se već izleti, jer je faktor trenja asfalta bar 3 puta veći od šljunka, koji otprilike zaustavlja stvari kao i rasuti klikeri, špekule - vrlo slabo, i mnogi su stradali pri izlijetanju i proklizavanju po šljunku (ili travi)..
tako da bih se složio za klopke, radi preciznije i zahtjevnije vožnje, ali samo uz zavoj, ne po cijeloj zoni - imo.
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Stara priča... Izbrišite MediaHint (ako ga imate) iz Choremea i log out iz accounta na MediaHintu, zatim ga ponovo instalirajte, upišite kako vu god želite e-mail adresu i lozinku, uživajte. 
http://www.bbc.co.uk/sport/live/formula1/32543292
Summary - Live coverage - izaberite što vam god srce želi.
[ link do slike ]

http://www.bbc.co.uk/sport/live/formula1/32543292
Summary - Live coverage - izaberite što vam god srce želi.
[ link do slike ]
Obrigado Felipe
- Kush
- GP3
Mislim da je prehladno, hladnije nego su računali, i da sporo griju gume, ferr najsporije, jer ih najmanje i troši, ali to se osjeti, kada se pogleda virjeme merca na tvrđim gumama - samo da sutra usije, ili pljusne, ovako neće biti baš super - za crvene..
____
@ Felipe - netreba ga ni brisati, ja iz bookmarka otvorim login, koji je istekao i traži pretplatu - SAMO SE ODLOGIRAM I REFRESH TE KARTICE, opet upišeš bilo što izmišljenoi i peri - super je dodatak - nezahtjevan, i odmah se po reg. i u dodatcima chromea (gore desno) on sam upali, tu ga isključim kada istekna, ali ne brišem ništa, ima već 5 passw i mailova koje mi nudi kod registracije, haha!..
____
@ Felipe - netreba ga ni brisati, ja iz bookmarka otvorim login, koji je istekao i traži pretplatu - SAMO SE ODLOGIRAM I REFRESH TE KARTICE, opet upišeš bilo što izmišljenoi i peri - super je dodatak - nezahtjevan, i odmah se po reg. i u dodatcima chromea (gore desno) on sam upali, tu ga isključim kada istekna, ali ne brišem ništa, ima već 5 passw i mailova koje mi nudi kod registracije, haha!..
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 10.10.2015., 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Motor koji koriste u kvalama je stari. Tek od sljedece utrke ce koristiti upgradeani.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Aha to nisam znao.Mr.Spaceguy je napisao/la:Motor koji koriste u kvalama je stari. Tek od sljedece utrke ce koristiti upgradeani.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Massa upravo napravio poveliku grešku u 12. zavoju, na trećem krugu bez brzog kruga na gumama na kojima treba startati.
A prvi sektor mu bio ravan Hamiltonu.

Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Hladna staza, odmah ide u prilog Mercu, pogotovo kad je u pitanju 1 leteci krug, Ferrari nema sanse da zagrije gume, tako da ih sutra na utrci u boljem izdanju ocekujem!
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 10.10.2015., 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- alonso5
- Formula 1
Ode Massa il je problem u autu il on jednostavno nije mogao spojiti dobar krug ali mislim da nesto s motorom nije kako treba.Felipe je napisao/la:Massa upravo napravio poveliku grešku u 12. zavoju, na trećem krugu bez brzog kruga na gumama na kojima treba startati.![]()
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Znao sam, točno sam znao, čim je izletio znao sam da neće proći. [ link do slike ]
Ne može se složiti dobar krug na 5-6 krugova starim gumama.

Posle tog kruga u kojem je trebao postaviti vrijeme, vozio je još dva, u oba je bio jako solidan u prva dva sektora, u predzadnjem krugu je odustao u zadnjem sektoru, a u zadnjem krugu je jednostavno proklizavao previše. Sumnjam da je imamo iakakv problem, u oba ta kruga je vozio u prvom sektoru samo 0,3s sporije od Hamiltona.alonso5 je napisao/la: Ode Massa il je problem u autu il on jednostavno nije mogao spojiti dobar krug ali mislim da nesto s motorom nije kako treba.
Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
Na skyu su govorili da je mozda bio neki problem sa motorom pa samo prvo na to i pomislio.Felipe je napisao/la:Znao sam, točno sam znao, čim je izletio znao sam da neće proći. [ link do slike ]
Posle tog kruga u kojem je trebao postaviti vrijeme, vozio je još dva, u oba je bio jako solidan u prva dva sektora, u predzadnjem krugu je odustao u zadnjem sektoru, a u zadnjem krugu je jednostavno proklizavao previše. Sumnjam da je imamo iakakv problem, u oba ta kruga je vozio u prvom sektoru samo 0,3s sporije od Hamiltona.alonso5 je napisao/la: Ode Massa il je problem u autu il on jednostavno nije mogao spojiti dobar krug ali mislim da nesto s motorom nije kako treba.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Čestitke Rosbergu na poleu, nešto se baš pokršilo kod Hamiltona, nadam se da (ne)će biti kazni pa da sutra imamo dobru utrku. 

Obrigado Felipe
- Kush
- GP3
da kao što rekoh, a i drugi su -prehladno je za ferrari, za merc super, jer su oštriji prema gumama pa ih lakše zagiju i bolji su na tvrđoj gumi, williams negdje između po gumama isto ih treba duže vozit da prorade, zato je massa i popušio, nije imao sreće, nije pogodio u optimalnom krug, dok bottas je, ferrari ako ovako ostane super, može i grozni i hulk, a i perez uletit bez beda, ako pogode 
sutra će biti drugačije u trci naravno, ali williams će bit jak, trebat će ih na startu rješit..
___
dok sam kuckao većina spomenutih je propustila šanse, bravo rosberg! ..i. nitko nije uspio poraviti vrijeme, kimi blokirao, seb i bottas isto sve, popravio vrijeme, ne i poziciju.

sutra će biti drugačije u trci naravno, ali williams će bit jak, trebat će ih na startu rješit..
___
dok sam kuckao većina spomenutih je propustila šanse, bravo rosberg! ..i. nitko nije uspio poraviti vrijeme, kimi blokirao, seb i bottas isto sve, popravio vrijeme, ne i poziciju.

Zadnja izmjena: Kush, dana/u 10.10.2015., 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- Luka
- Karting
- Navija za: Nico Rosberg
Yeeeeeeeeeees! Kakav kiseli izraz na licima Laude i Wolffa.. hahaha, a Krawitz i Brundle puni entuzijazma u glasovima *sarcasm*!!!
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Nema sanse da Ferrari u jednom krugu zagrije gume, plesu previse na stazi, nemaju dovoljno gripa, sutra ih u utrci ocekujem u boljem izadanju i drago mi je da se Rosberg malo probudio, sutra ce biti dobra makljaza sa Hamiltonom!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Jeste čuli kako je Nico zakašljao kada Lewis reče da ovo nije tako loša staza za P2 na startu?

Obrigado Felipe
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Ovo je jedini način da Rosberg ozbiljno pretendira za naslov. Cijeli dan je bio brži od Lewisa i jedino ovakvom vožnjom može ugroziti Hamiltona i uvjerit mene da je neki materijal za prvaka. No još je jako daleko od toga...
Sutra kao što je rekao lewis sve moguce do prvog zavoja. Sjetimo se samo kako je Rosberg prošle godine uhvatio Hamiltona na startu i prešao dok nije došlo do kočenja...
Felipe
Šteta s obzirom da je Williams ovdje jako dobar a jedan čovjek više da ugrozi Mercedese svakako nije loša stvar...
Ferrari klasičan i očekivan na ovako hladnoj stazi...
Ako ništa bar imamo neku neizvjesnost sutra s obzirom da se nezna potrošnja guma i vremena timova u dugim stintovima.... Još kad bi kišica pala
Vremena od prošle godine uz natpis da nam je Sochi budućnost u F1 (fuck
)

Sutra kao što je rekao lewis sve moguce do prvog zavoja. Sjetimo se samo kako je Rosberg prošle godine uhvatio Hamiltona na startu i prešao dok nije došlo do kočenja...
Felipe

Ferrari klasičan i očekivan na ovako hladnoj stazi...
Ako ništa bar imamo neku neizvjesnost sutra s obzirom da se nezna potrošnja guma i vremena timova u dugim stintovima.... Još kad bi kišica pala

Vremena od prošle godine uz natpis da nam je Sochi budućnost u F1 (fuck

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"