Ocekujem dobar fajt Mercedesa i Ferrarija (Flashback 195x)
Mozda Mclaren napokon ude u Q2, izgledaju da bi mogli, Bullovci sve vise padaju prema začelju
P.S jel ono bio @vetma na maxgpu?
Kladionica se ne igra srcem, jer tako ćeš uvijek izgubiti!Iceman je napisao/la:![]()
Sad moram promjeniti pobjednika. Srce vuče za Kimija, ali realnost je da je Vettel u malo boljoj formi
Istina, ali Raikkonenu treba podhitno jedan vrhunski rezultat radi produženja ugovora i zato mislim da će bit u ovoj utrci opasan ko vrag! Opasniji od Vettela....Iceman je napisao/la:![]()
Sad moram promjeniti pobjednika. Srce vuče za Kimija, ali realnost je da je Vettel u malo boljoj formi
Slažem se, ima on rezultate sad, ali mu treba nešto što će prodrmati grid. Vettel je već učinio to, red ja na njega, a valjda i prestanu pogreške i nesreće. Kontam da će na kvalifikacijama i Kimi biti ispred Rosberga.Lady je napisao/la:Istina, ali Raikkonenu treba podhitno jedan vrhunski rezultat radi produženja ugovora i zato mislim da će bit u ovoj utrci opasan ko vrag! Opasniji od Vettela....Iceman je napisao/la:![]()
Je je, to je drug AnteFerrari1345 je napisao/la:Ovaj Ferrari me sve vise veseli, gdje kraja ovoj sreci![]()
Ocekujem dobar fajt Mercedesa i Ferrarija (Flashback 195x)
Mozda Mclaren napokon ude u Q2, izgledaju da bi mogli, Bullovci sve vise padaju prema začelju
P.S jel ono bio @vetma na maxgpu?