Čim sam ovo vidio znao sam da je Bayern gotov.
Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
To je ono kad ja izgubim 10 za redom za PESu pa dobijem jednu i kazem " e to je to, razbio sam te"Mr.Spaceguy je napisao/la: 09.05.2024., 11:21 Svi pamte kako je Real pokrao Bayern 2017 a nitko se ne sjeća da je i Real bio oštećen u tim dvobojima.
Kakav Bayern i zatvaranje. Ne pamtim tekmu u gostima kad nisu primili gol ove godine.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Svi pamte to, a ima ih dosta koji pamte još masu stvari....Mr.Spaceguy je napisao/la: 09.05.2024., 11:21 Kane i Sane su imali problema s ozljedama. Tuchel je znao da će Bayern biti u teškom položaju u slučaju da utakmica ode u produžetke tako da je išao na zatvaranje.
Što se tiče sudaca, oni će uvijek biti za najveće klubove. Bio to Real, Barcelona ili United.
Svi pamte kako je Real pokrao Bayern 2017 a nitko se ne sjeća da je i Real bio oštećen u tim dvobojima.

A i to, pa nije Bayern mali klub. Ima više LP i od Barce i od Uniteda.
Casemiro je popio više crvenih u prvoj sezoni u Unitedu, nego za svo vrijeme u Realu.
Čuj, možemo se mi ne slagati, činjenica je da su nakon dosta godina guranja Barce, počeli gurati Real.
Meni dovoljno govore 2 situacije koje sam opisao (predugo gledanje VARa za više nego očigledan prekršaj Nacha i promptno sviranje offsidea na kraju, a trebali su pustiti nastavak akcije), iako nisu naštetile Bayernu.
Dakle, ne može se prigovoriti nešto sucima za Bayern, kao ni za City (tu je do izražaja došao onaj "nafakaški" dio priče).
Ali se sucima itekako može prigovoriti za Leipzig.
Ne znamo kako bi se odvijala ta tekma (i revanš) da je Leipzigu prznat gol, a pogotovo kakav bi bio tok utakmice da je Vini dobio crveni, kao što je trebao.
Opet kao što kažeš, Leipzig je mali klub spram Reala, jel.
Realno, nisu bili bolji ni od jednog od ta 3 protivnika.
Na kraju će da razbiju BvB u finalu i ajd što će se pričati o 15. tituli (velika je to cifra, svaka čast), nego će se pričati o nekakvoj maestralnoj sezoni.
Ispadoše Tuchelove promjene katastrofalne, Ancelottijeve maestralne
Što reče @crash, kakav Bayern i zatvaranje
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Složio bih se s tobom u vezi Leipziga. Realno su bili zakinuti protiv Reala pogotovo za Viniciusov crveni karton.
Također slažem se da Real nije bio bolji niti od Leipziga niti od Citija ali su za mene više pokazali od Bayerna. Ono kako je Bayern jučer odigrao je bilo kriminalno.
Što se tiče Tuchela i njegovih zamjena, sam je izjavio da su Kane i Sane morali izaći zbog ozljede/umora. Šta ih je trebao obojicu ozljeđenih ostaviti u igri?
Također slažem se da Real nije bio bolji niti od Leipziga niti od Citija ali su za mene više pokazali od Bayerna. Ono kako je Bayern jučer odigrao je bilo kriminalno.
Što se tiče Tuchela i njegovih zamjena, sam je izjavio da su Kane i Sane morali izaći zbog ozljede/umora. Šta ih je trebao obojicu ozljeđenih ostaviti u igri?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kaze beIN Sport da je Mazraui bio onside
Tuchel je zajebo..
Ako igrac nije spreman za cijelu tekmu, onda ne igra ili udje kad/ako treba, sasvim logicnije kad je netko nespreman ili nacet, bolje da udje svjez na vec umornije likove koji igraju od pocetka.. Nije ovo Darmstad u gostima da mozes kako ti puhne.. Najbolji igrac im je usa sa klupe ali ne zato sto je Tuchel htio nego sto se Gnarby ozljedio.
Da su ti igraci imali ozljede ili umor, odmarali bi protiv Stuttgarta koji je bio sasvim nebitna tekma za Bayern.
DeLight poprilicno izravam u komentaru veze sudaca i Reala..

Tuchel je zajebo..
Ako igrac nije spreman za cijelu tekmu, onda ne igra ili udje kad/ako treba, sasvim logicnije kad je netko nespreman ili nacet, bolje da udje svjez na vec umornije likove koji igraju od pocetka.. Nije ovo Darmstad u gostima da mozes kako ti puhne.. Najbolji igrac im je usa sa klupe ali ne zato sto je Tuchel htio nego sto se Gnarby ozljedio.
Da su ti igraci imali ozljede ili umor, odmarali bi protiv Stuttgarta koji je bio sasvim nebitna tekma za Bayern.
DeLight poprilicno izravam u komentaru veze sudaca i Reala..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ma jasno @space
Ali ispadoše Tuchelove izmjene katastrofalne, ne u smislu ko je izašao, već ko je ušao.
A i ovo što @crash kaže.
A Don Carlo uvede (polu)drugorazrednog napadača (na posudbi iz drugoligaša
) koji zabije 2 gola 
Ali ispadoše Tuchelove izmjene katastrofalne, ne u smislu ko je izašao, već ko je ušao.

A i ovo što @crash kaže.
A Don Carlo uvede (polu)drugorazrednog napadača (na posudbi iz drugoligaša

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
On the other side of football..
Fiorentina ceka protivnika u finalu konference lige ... Olympiacos brani prednost od dva gola sa Villa Parka
Atalantu i Marseille ceka zanimljiv i napet dvoboj za finale Europa lige, drugi par vjerojatno nece biti toliko interesantan..
Fiorentina ceka protivnika u finalu konference lige ... Olympiacos brani prednost od dva gola sa Villa Parka

Atalantu i Marseille ceka zanimljiv i napet dvoboj za finale Europa lige, drugi par vjerojatno nece biti toliko interesantan..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Vidim i ja članke.
Sumnjam da bi se išta desilo, jer bi igrači Reala reagovali, ali nikad se ne zna.
Međutim, pokazuje ono što sam pisao za suce danas.
Alaj ga je brat @Crash potrefio, za oba para.CrashOverride je napisao/la: 09.05.2024., 15:42 .....
Da valja.

A usput je i dobro zajinxao Leverkusen.

Edit
Evo smanjiše apotekari, ali su bukvalno sve odradili igrači Rome.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
I opet duboko u sudijskoj nadoknadi.
Treba pobrojati sve golove Bayera u 90+ minuti ove sezone.
Ne mogu ljudi izgubiti.
Kaže komentator, 49. tekma bez poraza.

Treba pobrojati sve golove Bayera u 90+ minuti ove sezone.
Ne mogu ljudi izgubiti.
Kaže komentator, 49. tekma bez poraza.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Nevjerovatan je ovaj Bayer. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1

Jedino da ovaj sudi dve preostale finalne tekme Bayera i dve u ligi

Ubijam @Frantic ...
Svilar je primio dva gola sinoc ali je bio debelo najbolji u ekipi Rome.. Unatoc asistenciji za prvi gol Bayera.
Prvi penal za Romu je onako bas nepotreban bio.. Nikakve potrebe nije bilo za drzanje igraca sa obe ruke..
Drugi penal je onako, meni osobno komican a prije svega takodjer nepotreban.. Lever sam sebi zadaje probleme bzvz reakcijama igraca..
Composure of the roof for Stanisic, mnogo fina reakcija.
Atalanta pregazila Marseille..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bas cu malo prozujat za sta su bili ti golovi. U zadnje vrijeme su odlucujuci.Frantic je napisao/la: 10.05.2024., 07:43 Neverkusen postade Neverlusen
Sinoć su postigli 17. gol ove sezone, u sudijskoj nadoknadi
Bas to. Neverlusen
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisu se bas predali Spursi sinoc. Dobro su namucili City, imali svoje prilike. Son se nije pojavio sinoc, prohoda cijelu tekmu. Arsenal Everton , City West Ham za kraj 
Villa osigurala LP porazom Spursa.
Zadnje mjesto u Europi izmedju Chelsea Uniteda i Newcastlea
Villa osigurala LP porazom Spursa.
Zadnje mjesto u Europi izmedju Chelsea Uniteda i Newcastlea
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Nevjerojatno dobra sezona Arsenala i izgleda da ni to neće biti dovoljno za City. Niti jedan poraz od top 6 klubova. Prosjek golova 2.5 po utakmici kao i City. Općenito gledajući statistiku ta dva kluba podjednaki su u svemu. Na kraju će vjerojatno samo 2 boda odlučiti.
Šteta.
Šteta.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nije nevidjeno od Citya .. Kak je bilo prije dva ljeta. 93 prema 92 u bodovima s tim da su bili jos efikasniji.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ovaj United nikad nije dosadan.. Ima sansi.. Ima golova.. Ima
sudackih odluka.. Komicnih reakcija obrane.. Odlicnih reakcija obrane sa vecim udjelom lose reakcije napadaca gostiju.. Odlicnih intervencija golmana..
Juve u Rimu uzeo kup jos jednom

Juve u Rimu uzeo kup jos jednom
obrambenom predstavom..jakom
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Na kakvim drogama je Allegri sinoć bio 
Izgleda da je raskrstio s Juventusom.

Izgleda da je raskrstio s Juventusom.