Dobro je, nema straha.

Možeš sve govoriti, ali kazati da su Ferrarijeva cestovna vozila "krame", fušeraj i nekvalitetna je u najmanju ruku bezobrazno i potpuna laž.Kico je napisao/la: 01.08.2022., 14:02 Ne znam koliko pratite auto industriju,Ferrari radi fuserska. Auta,katastrofa! I vi ocekivate neku kvalitetu u bilo cemu,svi u obitelji mi navijaju za Ferrari,i onda đe sprdaju sto navijam za Hondu,ja kazem da Honda proizvodi teretna vozila za Europu ne bi vozio Fiata,Ferrari je krama,nije to vise to,kad si klinac i neko ti spomene ,brzi crveni auto,prosao je njima voz,Nadam se da ce za par godina doci Max u Ferkana,a i s njime jedno pola njegove garaze pa da vec osvojite tu titulu,ako ne onda nam Leclerca pustite u RB!
Kolega, naprotiv. Ferrariji su bili na glasu (kao i svaki superauto u to vrijeme) kao auti koji se kvare, slabije kvalitete itd.Ja se mogu složiti da "možda" ni Ferrariji nisu kvalitetni kao što su bili prije 35-40.
Kico bogati ajde nemoj. Nebuloze pričaš i vidi se da nisi upućen u Ferrari i njihove automobile.Kico je napisao/la: 01.08.2022., 14:47 Pa pogledaj malo reviewe od vlasnika Ferrarija,pa to su za te novce krame kao i Mclaren,Jedan Lexus i Mercedes ih ubijaju kad god hoce,Ferrari je fush auto u svijetu automobila,plastike u interijeru se raspadaju prije nego u Dacie a razlika u cijeni jedno 100 puta,bla bla,Ferrari je jedna otuzna firma koja zivi na staroj slavi,nemaju nit jednu tehnologiju u zadnje vrijeme koja je unaprijedila auto industriju,stari pastari!!!
Daj molim te za te novce su krama,jedan GTR kosta upola manje a bolje auto za te novce,u svijetu superautomobila je Ferrari ne bitna tvrtka!!!! https://youtu.be/-JgeU3X-2AMFrantic je napisao/la: 01.08.2022., 14:43 @kico, pratim ja auto industriju.
Jel' se to zajebavaš da Ferrari fušerska auta, loše kvalitete?
Ja se mogu složiti da "možda" ni Ferrariji nisu kvalitetni kao što su bili prije 35-40.
Uostalom, Golf 8 kvalitetom nije ni do koljena Golfu 2.
A koliko je aktuelna E klasa (W213) "nekvalitetnija" odnosu na Cigu/Dedu/Pijačara (W123) to ne treba uopšte pominjati.
Nije ni Ferrari (vjerovatno) imun na to, nije niko (ni Rolls, Bentley, Aston....), ali reći da Ferrari radi fušarska auta može biti ili zajebancija (trollanje, provokacija) ili neupućenost.
Da ne govorim o nazivanju Ferrarija "kramom".![]()
Neki dan sam gledao klipove kako "škripi" plastika na E ili C klasi, staroj 2 godine, sa cijenom od 60k Eura, šta reći za to, katastrofa?
Ali, u F1, Benz je "kvaliteta", ne kvare se, imaju pouzdan pit wall i strategiju, jel tako?
Malo su fulali koncept, pa su sporiji (ipak se dižu), ali ne fušere u ostalim stvarima?
Dakle, niđe veze jedno s drugim.
Edit
Evo, kolega je odgovorio dok sam ja pisao post.![]()
Tim gore po one koji imaju "mišljenje" kao @kicoFerrari je napisao/la: 01.08.2022., 14:49Kolega, naprotiv. Ferrariji su bili na glasu (kao i svaki superauto u to vrijeme) kao auti koji se kvare, slabije kvalitete itd.Ja se mogu složiti da "možda" ni Ferrariji nisu kvalitetni kao što su bili prije 35-40.
Ferrari je od 2009 sa modelom 458 dignuo ljestvicu na skroz jednu drugu razinu, kroz već opisane primjere. Ferrari je vjerojatno najkvalitetniji proizvođač super automobila na tržištu.
Ali da, sve smo prošli. Ovaj gore piše nebuloze.
I ja sam upitao dal' se zajebava.Osella je napisao/la: 01.08.2022., 16:20 Ja se nadam da je @Kico sarkastičan, ali nekako mi se ne čini da je tako.
Ako proizvode i automobile iste klase, zašto ih ne uspoređivati? Ne govorimo o cjelokupnim gamama, nego o kategoriji vrhunskih sportskih modela i superautomobila.Ferrari je napisao/la: 01.08.2022., 16:57 Ferrari je u svijetu super automobila Rolex (znači referenca za sve druge), a Honda i Lexus su ono...Casio i Seiko.
Dosta solidno, ali smiješno za usporedbe.
Ne kužim kako uopće netko može uspoređivati te marke. Svašta...