IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Napiši mi model tv-a, pa ću ti maloi pogledat. Također baci oko na postavke slike i isključi ako postoje neka napredna poboljšanja slike.
Ovdje imaš za neke proizvođače uputstva kako da dođeš do Game moda.
https://displaylag.com/how-to-enable-ga ... your-hdtv/
EDIT:
Evo za LG:
HDTVs from LG enable Game Mode by going into their picture menu. That menu has an option called “Picture Mode”. It lets you select modes such as Standard, Vivid, etc. In that menu, there is an option for “Game”, set your picture mode to that in order to enable it. This location is convenient because you don’t have to go into extra menus outside of picture in order to enable it. Smart placement by LG.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ajd pliz probaj nesto naci a i ja cu jos potraziti ali sad idem iz stana van..

Tv je: LG webOS TV UJ6309

Softwer version 04.70.55

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
To bi trebalo bit ovo na tvojoj telki ako je točno prema vodiču za tvoju telku:
slika
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

zelot
Formula 1
Formula 1
Probat cu pa javim dojmove ;) svakako hvala kolega :)

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Tako je to. Odziv na TV-u je sporiji nego na monitoru. Možda taj Game mode, ako ga ima, malo popravi stvar za lagano igranje kod kuće. Ali zato profesionalni gejmeri neće nikada igrati na TV-u. U igrama kao CS pogino si prije nego to na TV-u vidiš :mrgreen:

zelot
Formula 1
Formula 1
Probao sam ali ista stvar zapravo. Jednostavno nije za igrice. Video ide ok.. Live stream formule npr a to je ipak najbitnije. Jos cu se malo poigrat ali mislim da nece ici na ovom tviako na starom tv koji je lcd (mozda je tu kvaka) je radilo super. A nema veze. Ionako nisam gejmer :) kad mi se vozi malo na laptopu odovzim i to je to...

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Jbg i ja izašao van :-)
Nema na čemu. Jbg, imao sam isti problem i nikakav game mode nije uspjevao smanjit input lag na minimum, pa sam odustao (a tako sam mislio uštedit na mjestu i prikopčat komp na tv, ali...jbg).
Kao što kažeš, bitno da se streama na big screen ;-)

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Nez za laptop al kad god sam spajao Tv i komp znači samo kutiju nikakve lagove nisam imao za gejmanje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

zelot
Formula 1
Formula 1
Mislim da bi problem mogao biti led i lcd. Mozda lcd brze reagira jer je stari tv bio lcd a ovaj led. Nema veze. Ne da mi se istrazivat. Ne ide i bok. Govno od tv i jebem onog ko ne nagovori

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Kad si tražio savjete za TV nisi govorio da ćeš se igrati na njemu. Jbg, sad pati :mrgreen:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 10.06.2018., 19:11 Mislim da bi problem mogao biti led i lcd. Mozda lcd brze reagira jer je stari tv bio lcd a ovaj led. Nema veze. Ne da mi se istrazivat. Ne ide i bok. Govno od tv i jebem onog ko ne nagovori slikaslikaslika
Novi Tv je 4k rezolucije? Možda grafa ne može to progutati da ti omogući preko cijelog ekrana igranje igrica.

zelot
Formula 1
Formula 1
Moguce i to da. Bas cu probat prvom prilikom sa nekim jacim laptopom...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Nabavio sam novi mobitel i stavio moju staru SD karticu na kojoj su sve slike, glazba itd ...
I kad udem u galeriju sve je u redu, prikazuju se slike kronološki ili po mapa ako hocu.
Ali kad idem slati sliku preko npr Messengera, na starom mobitelu bi mi prve slike u camera rollu bile ove najnovije. I to zelim postic. Sad je sve zbrčkano, neke slike prije 2-3 godine su mi prve. Je li ima neka postavka za to?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Vjerojatno ima. Ako ne možeš naći nove, stare slike stavi u mape tako da znaš koje su gdje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Proklet bio dan kad sam updejto mobitel na Andorid Oreo. Guta hebenu bateriju ko vodu.
Je da sam čitao da Oreo ima mane (među kojima je i povećana potrošnja baterije), ali ovo nisam očekivao. :thumbsd:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Iceman je napisao/la:Proklet bio dan kad sam updejto mobitel na Andorid Oreo. Guta hebenu bateriju ko vodu.
Je da sam čitao da Oreo ima mane (među kojima je i povećana potrošnja baterije), ali ovo nisam očekivao. :thumbsd:
koji mob imas?
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Isto pitanje..

Ja sam prelaskom na oreo profitirao po pitanju brzine uređaja, dok je potrošnja baterije ostala ista.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Imam Samsung Galaxy A5 (2017). S obzirom na granicu koliko sam namjeravao potrošiti na mob (cca 2600 kn) odličio sam se na taj. I nisam požalio. Sjećam se ovdje dok ste komentirali kakvi se mogu mobiteli kupiti za tu i tu cijenu, ali ja sam se baš zaljubio u taj mob i nisam požalio što sam ga kupio.
Taj mob mi je bio prvi dodir sa Android sustavom (prije njega sam imao Windows Phone). I ono mislio sam e sad super instalirat ću brdo aplikacija i igrica. No na kraju to se nije dogodilo jer sam shvatio da osim par aplikacija nema ništa u trgovini što je meni potrebno i što ću koristiti na svakodnevnoj bazi. Ja na tom mobu imam instalirano endomondo, mpbz, 3 "društvene" aplikacije i to je to.
Na kraju krajeva od mobitela tražim da ima internet, dugotrajnu bateriju i da je kvalitetnog i lijepog dizajna.
I sad su me sjebali sa Oreom. Do tog updejta korištenjem mobitela sa povremenim korištenjem interneta, obavljanjem od 7-10 razgovora dnevno baterija bi mi potrajala dva dana 100%. Sa malo manje razgovora (a razgovori znaju potrajati od 20-60 min, ponekad uz korištenje zvučnika) i više od 2 dana.
Jučer navečer oko 22 h napunio sam mob na 100%. Danas sam obavio par kratkotrajnih razgovora i otišao na net cca 10 min i baterija mi je oko 14h bila na 46%. Suludo! Baš sam razočaran, totalno su mi sjebali osjećaj zadovoljstva imanja tog mobitela. :(

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Jesi li pogledao imaju li ostali takvih problema na tom mobitelu? Ako imaju, onda će ubrzo doći softverska zakrpa. Ako ne, onda ti možda instalacija preko starog sustava nije dobro prošla.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Osobno kad uzmem mobitel, instaliram sve app i onda ga kloniram da imam za kasnije ako nesto krene po zlu kao u tvom slucaju..
Opcije su dvije, iz iskustva na Mate 9 pro, nakon uodatea preko noci pocucla 30-40% baterije i tako u 2 navrata, jednom dosla neka zakrpa nakon3 dana a drugi puta factory reset..

Ili nesto nije proslo kako spada pa moras sve ponovno napravit, realno nije neki poso sve na tvornicke postavke..
Opcija druga, sofverska greska i doce zakrpa..
Osobno svakih 4,5 mjeseci mob vratim na tvornicke postavke, ujutro uz kavicu.. Ocistis sustav maximalno, sve radi ko novo..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡