Imam Samsung Galaxy A5 (2017). S obzirom na granicu koliko sam namjeravao potrošiti na mob (cca 2600 kn) odličio sam se na taj. I nisam požalio. Sjećam se ovdje dok ste komentirali kakvi se mogu mobiteli kupiti za tu i tu cijenu, ali ja sam se baš zaljubio u taj mob i nisam požalio što sam ga kupio.
Taj mob mi je bio prvi dodir sa Android sustavom (prije njega sam imao Windows Phone). I ono mislio sam
e sad super instalirat ću brdo aplikacija i igrica. No na kraju to se nije dogodilo jer sam shvatio da osim par aplikacija nema ništa u trgovini što je meni potrebno i što ću koristiti na svakodnevnoj bazi. Ja na tom mobu imam instalirano endomondo, mpbz, 3 "društvene" aplikacije i to je to.
Na kraju krajeva od mobitela tražim da ima internet, dugotrajnu bateriju i da je kvalitetnog i lijepog dizajna.
I sad su me sjebali sa Oreom. Do tog updejta korištenjem mobitela sa povremenim korištenjem interneta, obavljanjem od 7-10 razgovora dnevno baterija bi mi potrajala dva dana 100%. Sa malo manje razgovora (a razgovori znaju potrajati od 20-60 min, ponekad uz korištenje zvučnika) i više od 2 dana.
Jučer navečer oko 22 h napunio sam mob na 100%. Danas sam obavio par kratkotrajnih razgovora i otišao na net cca 10 min i baterija mi je oko 14h bila na 46%. Suludo! Baš sam razočaran, totalno su mi sjebali osjećaj zadovoljstva imanja tog mobitela.