General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Negdje sam vidio da je netko stavio naziv neke mobilne aplikacije koja ima F1 live stream i sad ne mogu naći to nikako, a trebalo bi mi pošto je izvjesna šansa da ću vikend provesti na putu, a data na mobitelu mi nije nikakav problem. Jel mi može netko pomoći oko naziva aplikacije?
"What a little star." May 26, 2012.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Zašto Mićo ne komentira tenis? Ovaj Bruno K. svuda se trpa a nema pojma. Nije to to :/
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- MrDoomroom
- Formula 1
Ma znam al Mićo je legenda, fali...
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Glasniju F1
Zašto uvijek kad okrenem na tenis Čilić počne gubit nakon 2-0 u setovima? 
Da okrenem drugi program?

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mora drama biti s Cilicem.
-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
haha, isto se i meni događa. Odma okrećem. Nemam živaca gledati, a kad sam počeo, već je vodio 2:0Ferrari1345 je napisao/la:Zašto uvijek kad okrenem na tenis Čilić počne gubit nakon 2-0 u setovima?
Evo, sad se uključim nakon Marinovog brejka i odma ribrejk

- Ferrari1345
- Formula 1
Wimbledon... Dolazim sa faksa 2-0 vodi Čilić. Gledam, gledam i izgubi
Davis Cup ovog ljeta.... Dolazim neznam otkud 2-0 vodi Čilić. Gledam,gledam i izgubi
Davis cup (danas).... Okrenem nakon F1 2-0 vodi Čilić. Gledam,gledam i izgubi
Da bi još ironičnije bilo, stastistički podatak kaže Čilić nijednom nije ispustio prednost nakon vodstva od 2-0 do ove godine (2016)
Nek sam proklet

Davis Cup ovog ljeta.... Dolazim neznam otkud 2-0 vodi Čilić. Gledam,gledam i izgubi
Da bi još ironičnije bilo, stastistički podatak kaže Čilić nijednom nije ispustio prednost nakon vodstva od 2-0 do ove godine (2016)
Nek sam proklet

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
-
raca
- GP3
Protiv Socka sam nakon 2:0 prestao gledati, kao gotovo je. Poslije se u 5. setu vratio. Marin rikne. Protiv Federa se uključim nakon 2:0, Marin rikne. Danas, još pod dojmom formule, uključim se nakon 2:0. Nisam imao živaca gledati. Kad se god uključim, Marin izgubi prvi poen na svom servisu. Rezultat svega, Marin rikne. Izgleda da smo i ti i ja pegule za repkuFerrari1345 je napisao/la:Wimbledon... Dolazim sa faksa 2-0 vodi Čilić. Gledam, gledam i izgubi
Nek sam proklet![]()
![]()

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ma tuljac jedan, gledao na poslu cijeli meč & nije bilo za svake živce.
IMO trebao bi malo poraditi na zakucavanju zicera, a zakucao ih je barem jedno pet šest (koje sam zapamtio) ali u mrežu - i tu je popušil tekmu.
IMO trebao bi malo poraditi na zakucavanju zicera, a zakucao ih je barem jedno pet šest (koje sam zapamtio) ali u mrežu - i tu je popušil tekmu.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Eh, yebiga sad, tek sam vidimMSC je napisao/la:Negdje sam vidio da je netko stavio naziv neke mobilne aplikacije koja ima F1 live stream i sad ne mogu naći to nikako, a trebalo bi mi pošto je izvjesna šansa da ću vikend provesti na putu, a data na mobitelu mi nije nikakav problem. Jel mi može netko pomoći oko naziva aplikacije?
Aplikacija se zove Mobdro (ako je to ta). Ali i ako nije, na njoj imaš Sky, Arenu, Sport Klub..
A što se tiče tenisa, ništa čudno, skoro je i u petak izgubio nakon 2-0...Nije sve čisto s njegovom psihom niti će ikad biti.
- Ferrari1345
- Formula 1
Neznam šta mi je ovo trebalo danas da odgledam ovo... 5 setova odgledao sve popušili
Karlović jako loš. Ironično da je imao lošiji servis od protivnika. Za Čilića neman rijeći. Nekako želim vjerovati da i sreća ovdje bila na strani Argentini ali i to je sport....
Baš smo nacija za pojam gubitnika...
Karlović jako loš. Ironično da je imao lošiji servis od protivnika. Za Čilića neman rijeći. Nekako želim vjerovati da i sreća ovdje bila na strani Argentini ali i to je sport....
Baš smo nacija za pojam gubitnika...

-
raca
- GP3
Ovo danas me podsjeća na finale Basela1990 Ivanišević je vodio 2:0 u setovima, u trećem 4:1 i 5:2 i izgubio. Zatim, na polufinale SP 1998 kad smo protiv Francuza poveli pa riknuli,. Kad god treba nekog dotući, mi dotučemo sami sebe. 

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Nema veze, hvala svejedno.f1zd je napisao/la: Eh, yebiga sad, tek sam vidim
Aplikacija se zove Mobdro (ako je to ta). Ali i ako nije, na njoj imaš Sky, Arenu, Sport Klub..

"What a little star." May 26, 2012.
- MrDoomroom
- Formula 1
No Mićo no party, onaj Bruno K. blage veze nema o tenisu tako da je u mene bilo razočaranje ^2.
Što reći nego Marin treba potražiti stručnu pomoć psihološki ne pripremljen, a imao sve u svojim rukama. Jednostavno nema pobjednički mentalitet.
Ivanišević da nije uzeo Wimbledon mislim da bi se i danas bavio tenisom
Što reći nego Marin treba potražiti stručnu pomoć psihološki ne pripremljen, a imao sve u svojim rukama. Jednostavno nema pobjednički mentalitet.
Ivanišević da nije uzeo Wimbledon mislim da bi se i danas bavio tenisom

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Bivše, jbgazekohonda je napisao/la:pusti sad f1¸ jer danas je dan, dan republike!![]()

Da ne brljamo onu temu @zeko, evo ovdje pjesmica
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xvyt0LXCXgg[/youtube]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”