Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Realno je trebao izgubiti još protiv Zhanga.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Babić izdržao 30 sekundi.
https://twitter.com/SpxrtsMxster/status/1809719265781579902

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Babić katastrofa sinoć, bruka za boks i glavnu borbu večeri, realno.
Ako ništa, fine je pare kako vidim spremio u džep, čak i veće od protivnika, valjda ih znao cijeniti, teško da ikad više slične cifre vrtio
Za razliku od Hrgovića, koji ima odličnu amatersku karijeru i vjerojatno još neke šanse da se vrati u vrh, Babić mislim da nakon ovog drugog poraza nema šta tražiti više u ozbiljnom boksu.
Ako ništa, fine je pare kako vidim spremio u džep, čak i veće od protivnika, valjda ih znao cijeniti, teško da ikad više slične cifre vrtio

Za razliku od Hrgovića, koji ima odličnu amatersku karijeru i vjerojatno još neke šanse da se vrati u vrh, Babić mislim da nakon ovog drugog poraza nema šta tražiti više u ozbiljnom boksu.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
upitno je koliko je spremio u dzep.
vjerujem da mu ostane manje od 30%..
dok pjetraju da dio kolaca, dok plati sparing oartnere, dok poplaca smjestaj u hotelima hrpi ljudi, dok plati dvoranu, trenere, nutricioniste, fizioterapeute, menadzere, porez, hranu i ostale troskove, ne ostane tu puno borcu.
vjerujem cak max 20%.. vjerojatno je dobio 100-150k tak da nekih 20-30 mu je ostalo, ako i toliko.
ok, nije za baciti ali nije ni kao sto ljudi misle da je to zaradio u jednoj nocintj 30 sekundi.
imao je on mjesece priprema a i od tih para treba prezivjeti do sljedeceg honorara...
takodjer, sljedeci mec ce raditi za 50k inostat ce mu par tisuca od toga...
vjerujem da mu ostane manje od 30%..
dok pjetraju da dio kolaca, dok plati sparing oartnere, dok poplaca smjestaj u hotelima hrpi ljudi, dok plati dvoranu, trenere, nutricioniste, fizioterapeute, menadzere, porez, hranu i ostale troskove, ne ostane tu puno borcu.
vjerujem cak max 20%.. vjerojatno je dobio 100-150k tak da nekih 20-30 mu je ostalo, ako i toliko.
ok, nije za baciti ali nije ni kao sto ljudi misle da je to zaradio u jednoj nocintj 30 sekundi.
imao je on mjesece priprema a i od tih para treba prezivjeti do sljedeceg honorara...
takodjer, sljedeci mec ce raditi za 50k inostat ce mu par tisuca od toga...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Pa navodno je uzeo oko 230k, što je više već odlično za to što je pokazao i ako je ispregovarao veći zaradu od protivnika, koji je bio izraziti favoriti. Ali naravno, nakon što podmiri sve dugove, njemu ne ostane ni pola od toga, čime opet može biti više već zadovoljan.
Ako ništa, pokazao je da se zna prodati, a ubuduće nakon izdanja kakvo je pokazao u nešto ozbiljnijim borbama u karijeri, teško može očekivati i iznos koji bi sad mogao "suh" imati.
Ako ništa, pokazao je da se zna prodati, a ubuduće nakon izdanja kakvo je pokazao u nešto ozbiljnijim borbama u karijeri, teško može očekivati i iznos koji bi sad mogao "suh" imati.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ma Babicev lov na titule je gotov. Neće mu nitko vise dat priliku nakon ovakvih bruka.
Karijera vjerojatno ide dalje ako on tako odluci , ali puno manje važne borbe slijede do kraja.
Eventualno ako želi neke pare dignut to je da probaju srediti mec Hrga-Babic i to je to.
Karijera vjerojatno ide dalje ako on tako odluci , ali puno manje važne borbe slijede do kraja.
Eventualno ako želi neke pare dignut to je da probaju srediti mec Hrga-Babic i to je to.

- blown diffuser
- Formula 1
Velik novac ali za likove kao Babić to je ništa, on troši na gluposti kao lud, boksački Romano Obilinović.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.07.2024., 21:37 Pa navodno je uzeo oko 230k, što je više već odlično za to što je pokazao i ako je ispregovarao veći zaradu od protivnika, koji je bio izraziti favoriti. Ali naravno, nakon što podmiri sve dugove, njemu ne ostane ni pola od toga, čime opet može biti više već zadovoljan.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
@blown diffuser Zato i napisah "valjda ih znao cijeniti" u prvom postu 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Kakva dominacija Dubouisa protiv Joshue, i konačni nokaut, kada je izgledao Dubois i malo uzdrman
Još jednom pokazano da Joshua nemam nikakvu bradu i da ga jedan ozbiljniji udarac uzdrma i izbaci iz stroja.

Još jednom pokazano da Joshua nemam nikakvu bradu i da ga jedan ozbiljniji udarac uzdrma i izbaci iz stroja.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Joshuina brada katastrofa u današnjem meču. Bio je uzdrman od samog početka.
Taman kad je spojio dva odlična udarca, kad sam mislio da će se barem malo vratiti u meč jer je Dubois izgledao malo umorno, udarac u bradu i gotovo.
Taman kad je spojio dva odlična udarca, kad sam mislio da će se barem malo vratiti u meč jer je Dubois izgledao malo umorno, udarac u bradu i gotovo.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
A ova borba večeras je bila i dobar pokazatelj koliko Hrgović ima jaku bradu.
Dubois ga je u njihovoj borbi pogodio sa desetak razorni udaraca, od kakvog je jednog Joshua danas bio ozbiljno uzdrman (1. runda). Doduše, ne sjećam se da je Hrga i jedne onako čisto primao.
Ironija je ta da je Joshua večeras primao čiste udarce, kao što je Ngannue protiv njega.
Nadam se da se Hrga vrati i dobije priliku ponovo boriti se za neki naslov.
Ali nešto kontam da će Joshua, ako se ne bude umiriovio, tražiti baš protiv Hrge još jednu priliku za povratak...
Dubois ga je u njihovoj borbi pogodio sa desetak razorni udaraca, od kakvog je jednog Joshua danas bio ozbiljno uzdrman (1. runda). Doduše, ne sjećam se da je Hrga i jedne onako čisto primao.
Ironija je ta da je Joshua večeras primao čiste udarce, kao što je Ngannue protiv njega.
Nadam se da se Hrga vrati i dobije priliku ponovo boriti se za neki naslov.
Ali nešto kontam da će Joshua, ako se ne bude umiriovio, tražiti baš protiv Hrge još jednu priliku za povratak...
- blown diffuser
- Formula 1
Izgleda da Hrgović i nije toliko loš
treba mu dati još 1-2 prilike. Ovaj Joshua je potonuo gore nego Titanic i može se reći da je imao sreće dok je boksao, s Kličkom koji je bio na kraju karijere je bilo 50:50. IBF pojas ostaje kod Duboisa do daljnjega. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sinoć je na UFC-u u Parizu debitirao Ivan Erslan, prvi Hrvat u najboljoj MMA organizaciji nakon osam godina. Nažalost je izgubio od Iona Cutelabe podijeljenom sudačkom odlukom, ali mora se reći da je to što je bila podijeljena za nas navijače ugodno iznenađenje jer je Cutelaba čisto dobio 2-1 u rundama. Nije ga izubijao, ali Ivanu je falilo agresivnosti i kondicije, a koliko sam vidio nakon borbe, koljeno mu je iskočilo neposredno prije meča i sigurno onda nije mogao pokazati maksimum. Do proglašenja je jedva došepao, a onda je glupi Buffer iscimao i mene i Pokrajca i samog Ivana kad je Cutelabino ime pročitao kao Ivan 
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 71266.html

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 71266.html
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Prvo sam bio iznenađen kad sam čuo da je podijeljena odluka i da je jedan sudac meč bodovao u korist Erslana. I onda još to čitanje Buffera - teška zbunjoza.
Sve u svemu, šteta za Erslana. Brada mu je veliki problem jer je i jučer nekoliko puta dobro zateturao. Imao je i on dobrih udaraca i prilika, ali Cutelaba je pokazao da je i dalje jedan nivo više.
Nadam se da će ipak dobiti još koju priliku u UFC-u...
Sve u svemu, šteta za Erslana. Brada mu je veliki problem jer je i jučer nekoliko puta dobro zateturao. Imao je i on dobrih udaraca i prilika, ali Cutelaba je pokazao da je i dalje jedan nivo više.
Nadam se da će ipak dobiti još koju priliku u UFC-u...
Lasciatemi guidare...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Pogledao borbu i ja, nisam nešto pratio Ivanovu karijeru ranije, a da budem iskren ništa posebno sinoć nisam vidio.
Drago mi je što je dobio priliku u UFC-u, ipak je to vrh u tom sportu, ali realno, morat će pružiti više, ako misli ostati tu koju godinu. Nekako mi je djelovao trom i na trenutke skroz "odsutan", čemu je vjerojatno razlog manjak kondicije. Realno je bilo 2:1 u rundama, ali u cijelokupnoj borbi nije ostavio dojam za podijeljenu odluku.
Što se tiče budućnosti u UFC-u, ako sam dobar info pokupio, potpisao je 4 borbe, što je odlično s te strane.
Ali ako mislis ostati i dalje, trebao bi barem u dvije borbe pobjediti.
Drago mi je što je dobio priliku u UFC-u, ipak je to vrh u tom sportu, ali realno, morat će pružiti više, ako misli ostati tu koju godinu. Nekako mi je djelovao trom i na trenutke skroz "odsutan", čemu je vjerojatno razlog manjak kondicije. Realno je bilo 2:1 u rundama, ali u cijelokupnoj borbi nije ostavio dojam za podijeljenu odluku.
Što se tiče budućnosti u UFC-u, ako sam dobar info pokupio, potpisao je 4 borbe, što je odlično s te strane.
Ali ako mislis ostati i dalje, trebao bi barem u dvije borbe pobjediti.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Jones pokazao da je sa dobrom pripremom i fokusom, neprikosnoveno najveći borac u UFC-u.
Igrale su sigurno ulogu i Stipine godine tu, ali ishod orkšaja ne mislim da bi bio drugačiji ni prije koju godinu, Jones je kompletniji borac realno.
Drago mi je da smo imali priliku još jednom Stipu gledati, imao je šanse ovu borbu završiti prekidom, bio je tog i Jones svjestan, zbog čega je i imao onoliki respekt u bliskoj razmjeni udaraca. A bilo mi je još draže i kad je rekao da je to definitivno to, zaslužio je mirovinu, a nadam se da je ovaj svoj zadnji pijev dobro novčano naplatio. Sretno legendo!
Igrale su sigurno ulogu i Stipine godine tu, ali ishod orkšaja ne mislim da bi bio drugačiji ni prije koju godinu, Jones je kompletniji borac realno.
Drago mi je da smo imali priliku još jednom Stipu gledati, imao je šanse ovu borbu završiti prekidom, bio je tog i Jones svjestan, zbog čega je i imao onoliki respekt u bliskoj razmjeni udaraca. A bilo mi je još draže i kad je rekao da je to definitivno to, zaslužio je mirovinu, a nadam se da je ovaj svoj zadnji pijev dobro novčano naplatio. Sretno legendo!