Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Ma to su gluposti,jedino pravilo koje je Fia napravila prije Barcelone da gorivo mora bit ohladeno samo za 10 stupnjeva manje nego li sto je temperatura ambijenta, prije promjene pravila temp je mogla biti 18 stupnjeva!!! Taj Turini valjda gluposti!
Engine mode 11!
Position 5!

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Cetvrti turbo za Leclerca plus 10 mjesta kazne na gridu!? Navodno uzima i treci PU! Pu2 iz Baku-a se razletio,PU1 za treninge.

Engine mode 11!
Position 5!

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Bolje 4-ti turbo, nego da stave od PU1 što znači rasklapanje i sklapanje u petak popodne(umesto stavi- vadi celu PU), i veliku šansu da krepne i to turbo1 jer je išao puno km do sada

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Evo šanse Sainzu da dokaže sebi da se može boriti. Još ako mu ova FIA-ina direktiva oko poskakivanja pomogne u boljoj kontroli bolida. Ako i sa Leclercovom kaznom bude blizu ili iza njega, onda ništa od njega ove sezone...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Pastor je napisao/la:Evo šanse Sainzu da dokaže sebi da se može boriti. Još ako mu ova FIA-ina direktiva oko poskakivanja pomogne u boljoj kontroli bolida. Ako i sa Leclercovom kaznom bude blizu ili iza njega, onda ništa od njega ove sezone...
Njegov bolid odnosno kvar će biti popravljen tako da nebi baš ulijevao povjerenje u Ferrari i da će bolid izdržati do kraja utrke.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Pastor je napisao/la: 16.06.2022., 21:20 Evo šanse Sainzu da dokaže sebi da se može boriti. Još ako mu ova FIA-ina direktiva oko poskakivanja pomogne u boljoj kontroli bolida. Ako i sa Leclercovom kaznom bude blizu ili iza njega, onda ništa od njega ove sezone...
Sainz neće vozit sa punom snagom motora, reko Matija D Klaun

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Volio bih da ovu Sainz nekako dobije, a da se Leclerc ne probije puno. Da se malo vrati u život.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Onako..... :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Meni odlican.. stavili slickove za kisne uvjete na stazi.. poster totalno u duhu momcadi 👌🏻
Fernando is faster than all of you :jupije:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Matek14 je napisao/la: 01.07.2022., 07:32 Meni odlican.. stavili slickove za kisne uvjete na stazi.. poster totalno u duhu momcadi 👌🏻
:rofl:
Nisam ni primijetio sinoć. :shush:
Ali ne da nisam primijetio slickove, već nisam uopšte primijetio da je mokro i da točkovi izbacuju vodu. :zubo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Matek14 je napisao/la: 01.07.2022., 07:32 Meni odlican.. stavili slickove za kisne uvjete na stazi.. poster totalno u duhu momcadi 👌🏻
sjajno!
meni je dobar poster, ne i odličan.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
Matek14 je napisao/la:Meni odlican.. stavili slickove za kisne uvjete na stazi.. poster totalno u duhu momcadi slika
Nemoj tako, mlada su oni momčad, fokus se prebacuje na sledeću sezonu koja je njihova :D

Ante86
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Zna li se sto je sve Ferrari donio od nadogradnji? Matija je spominjao Silverstone da tu donose

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Engine cover, sidepod undercut revision, rear view mirrors, outboard stay redesign

"This update is part of the standard development cycle. This is an optimisation of the current car concept and results in overall aerodynamic efficiency increase as well as engine cooling capacity range refinement."

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Evo lista kod svih momčadi

https://www.racefans.net/2022/07/01/wil ... -detailed/

Dobar komentar; otkud Mercedesu toliki novci za sve te nadogradnje itd....

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Danas sam opet čupao kosu. Ima li i jedan šef u Ferrariju s mudima ??? Leclerc je vozač BROJ 1... Sumora vam kiselog i slatkog. Po meni su zeznuli Leclerca barem 5 puta na samoj utrci. Realno gledano za vrijeme Oconovog stajanja Leclerc je već tada trebao biti ispred Sainza. Tada zajedno ulaze i boks i poredak je 1. LEC 2. HAM 3. SAINZ.

Tada Sainz koristi bolji Ferrari i prestiže Hamiltona za drugo mjesto i na kraju imamo dvostruku pobjedu Ferrarija. Ali opet što ja znam, sve zna Harry Potter.

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Ne mogu se oteti dojmu da je Lecler malo i sam sebi kriv ovdje. Mislim da se nije postavio kao broj 1 i onda ekipa se ne odnosi prema njemu tako.

Molio ih 10 krugova da ga puste da prodje Sainza, zašto ga nije sam zaobisao? Ako neces iskoristit svaku priliku za bodove cemu onda trkanje.

Onda zašto nije i sam zatražio box i promjenu prednjeg krila (sto je trebao uraditi jos kod prve promjene guma)? Bio je najbrzi na stazi, ne smijem ni zamisliti kakav bi bio sa citavim bolidom 🤯

Na kraju i Ferrari sa svojim glupostima, mogli su la ga no imati 1-2 sa FL i dobar zalet za nastavak sezone.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ferrari je danas zasrao po tko zna koji put. Trebali su imati 1-2 sa Leclercom kao pobjednikom u situaciji gdje je Max daleko od vrha. Zašto im je takav problem stati iza svog glavnog, očito bržeg i sposobnijeg vozača mi nikad neće bit jasno.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡