Scuderia Ferrari
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Ma to su gluposti,jedino pravilo koje je Fia napravila prije Barcelone da gorivo mora bit ohladeno samo za 10 stupnjeva manje nego li sto je temperatura ambijenta, prije promjene pravila temp je mogla biti 18 stupnjeva!!! Taj Turini valjda gluposti!
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Njegov bolid odnosno kvar će biti popravljen tako da nebi baš ulijevao povjerenje u Ferrari i da će bolid izdržati do kraja utrke.Pastor je napisao/la:Evo šanse Sainzu da dokaže sebi da se može boriti. Još ako mu ova FIA-ina direktiva oko poskakivanja pomogne u boljoj kontroli bolida. Ako i sa Leclercovom kaznom bude blizu ili iza njega, onda ništa od njega ove sezone...
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Sainz neće vozit sa punom snagom motora, reko Matija D KlaunPastor je napisao/la: 16.06.2022., 21:20 Evo šanse Sainzu da dokaže sebi da se može boriti. Još ako mu ova FIA-ina direktiva oko poskakivanja pomogne u boljoj kontroli bolida. Ako i sa Leclercovom kaznom bude blizu ili iza njega, onda ništa od njega ove sezone...
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Meni odlican.. stavili slickove za kisne uvjete na stazi.. poster totalno u duhu momcadi 
Fernando is faster than all of you 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Matek14 je napisao/la: 01.07.2022., 07:32 Meni odlican.. stavili slickove za kisne uvjete na stazi.. poster totalno u duhu momcadi![]()

Nisam ni primijetio sinoć.

Ali ne da nisam primijetio slickove, već nisam uopšte primijetio da je mokro i da točkovi izbacuju vodu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
sjajno!Matek14 je napisao/la: 01.07.2022., 07:32 Meni odlican.. stavili slickove za kisne uvjete na stazi.. poster totalno u duhu momcadi![]()
meni je dobar poster, ne i odličan.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
Nemoj tako, mlada su oni momčad, fokus se prebacuje na sledeću sezonu koja je njihovaMatek14 je napisao/la:Meni odlican.. stavili slickove za kisne uvjete na stazi.. poster totalno u duhu momcadi

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Engine cover, sidepod undercut revision, rear view mirrors, outboard stay redesign
"This update is part of the standard development cycle. This is an optimisation of the current car concept and results in overall aerodynamic efficiency increase as well as engine cooling capacity range refinement."
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Evo lista kod svih momčadi
https://www.racefans.net/2022/07/01/wil ... -detailed/
Dobar komentar; otkud Mercedesu toliki novci za sve te nadogradnje itd....
https://www.racefans.net/2022/07/01/wil ... -detailed/
Dobar komentar; otkud Mercedesu toliki novci za sve te nadogradnje itd....
- Boris_CRO
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Danas sam opet čupao kosu. Ima li i jedan šef u Ferrariju s mudima ??? Leclerc je vozač BROJ 1... Sumora vam kiselog i slatkog. Po meni su zeznuli Leclerca barem 5 puta na samoj utrci. Realno gledano za vrijeme Oconovog stajanja Leclerc je već tada trebao biti ispred Sainza. Tada zajedno ulaze i boks i poredak je 1. LEC 2. HAM 3. SAINZ.
Tada Sainz koristi bolji Ferrari i prestiže Hamiltona za drugo mjesto i na kraju imamo dvostruku pobjedu Ferrarija. Ali opet što ja znam, sve zna Harry Potter.
Tada Sainz koristi bolji Ferrari i prestiže Hamiltona za drugo mjesto i na kraju imamo dvostruku pobjedu Ferrarija. Ali opet što ja znam, sve zna Harry Potter.
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Ne mogu se oteti dojmu da je Lecler malo i sam sebi kriv ovdje. Mislim da se nije postavio kao broj 1 i onda ekipa se ne odnosi prema njemu tako.
Molio ih 10 krugova da ga puste da prodje Sainza, zašto ga nije sam zaobisao? Ako neces iskoristit svaku priliku za bodove cemu onda trkanje.
Onda zašto nije i sam zatražio box i promjenu prednjeg krila (sto je trebao uraditi jos kod prve promjene guma)? Bio je najbrzi na stazi, ne smijem ni zamisliti kakav bi bio sa citavim bolidom
Na kraju i Ferrari sa svojim glupostima, mogli su la ga no imati 1-2 sa FL i dobar zalet za nastavak sezone.
Molio ih 10 krugova da ga puste da prodje Sainza, zašto ga nije sam zaobisao? Ako neces iskoristit svaku priliku za bodove cemu onda trkanje.
Onda zašto nije i sam zatražio box i promjenu prednjeg krila (sto je trebao uraditi jos kod prve promjene guma)? Bio je najbrzi na stazi, ne smijem ni zamisliti kakav bi bio sa citavim bolidom
Na kraju i Ferrari sa svojim glupostima, mogli su la ga no imati 1-2 sa FL i dobar zalet za nastavak sezone.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ferrari je danas zasrao po tko zna koji put. Trebali su imati 1-2 sa Leclercom kao pobjednikom u situaciji gdje je Max daleko od vrha. Zašto im je takav problem stati iza svog glavnog, očito bržeg i sposobnijeg vozača mi nikad neće bit jasno.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti