Scuderia Ferrari
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Šteta za kvar.
Čarli je dominirao vikendom.
Bio je na putu za Grand Slam Grand Slamova - najbolji na sva 3 treninga, najbolji u Q, lagodna pobjeda sa 15sec prednosti, uz vrlo mogući FL....
Velika greška u Q3, ali i odličan reset za drugi pokušaj - odlika je velikana.
Uz sačuvan set softa iz Q2.
Karlo, šta reći, pod hitno reset u glavi....
Loš start, izvrtanje....
Nakon sranja je napravio damage control, malo ga je posralo i to što je Hamdo upao u probleme zadnja 2 kruga....
Ali, loše, loše.....
Mislim da su pod pritiskom da u Kneževini, s obzirom na stazu koja bi trebala štimati njihovom bolidu, moraju imati 1-2, pogotovo što je momentum dibidus na strani Bikova, kao i bodovno stanje.
Čarli je dominirao vikendom.
Bio je na putu za Grand Slam Grand Slamova - najbolji na sva 3 treninga, najbolji u Q, lagodna pobjeda sa 15sec prednosti, uz vrlo mogući FL....
Velika greška u Q3, ali i odličan reset za drugi pokušaj - odlika je velikana.
Uz sačuvan set softa iz Q2.
Karlo, šta reći, pod hitno reset u glavi....
Loš start, izvrtanje....
Nakon sranja je napravio damage control, malo ga je posralo i to što je Hamdo upao u probleme zadnja 2 kruga....
Ali, loše, loše.....
Mislim da su pod pritiskom da u Kneževini, s obzirom na stazu koja bi trebala štimati njihovom bolidu, moraju imati 1-2, pogotovo što je momentum dibidus na strani Bikova, kao i bodovno stanje.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Jednostavno danas je bio prebrz za sve, čitav vikend je bio na vrhu, ovo je bas grijeh što se je desilo. Baš nemamo sreće, Ferrari je toliko uklet, da im se Lucifer klanja, nemam rijeci..
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Zao mi je Charlesa... mogu misliti koliko je bio srecan tokom trke... bolid je radio, gume, sve bilo kako treba i onda...
Cak je izjavio na kraju, da je srecan i pored odustajanja, jer je bolid konacno radio kako treba...
I nemojte više pominjati Sainza u rangu najjacih vozača... previse je...

Cak je izjavio na kraju, da je srecan i pored odustajanja, jer je bolid konacno radio kako treba...
I nemojte više pominjati Sainza u rangu najjacih vozača... previse je...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Ćoki... danas bi Max mogao samo da gleda u pedu Charlesu! Zasto sebe lazes!?Kico je napisao/la: 22.05.2022., 21:56 Leclerc je prije boxa imao vecu prednost nego kad je izasao na medium gumama,da je Maxu radio Drs kako treba Leclerc ne bi imao sanse protiv maxa na zutim gumama!

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Uključiš logiku i sve je jasno...Kico je napisao/la: 22.05.2022., 21:56 Leclerc je prije boxa imao vecu prednost nego kad je izasao na medium gumama,da je Maxu radio Drs kako treba Leclerc ne bi imao sanse protiv maxa na zutim gumama!
Lec je osto dugo vani na potrošenom softu a ovi iza su letili na novim gumama....
Razlog izgubljenih sekundi. Imali su prednost i išli su što kasnije po nove gume
Tako jednostavna računica, ali neki imaju svoje brojeve...
Zadnja izmjena: pero iz bukurešta, dana/u 22.05.2022., 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ništa me ne iznenađuje kod Ferrarija, jedina stvar u koju se mogu uzdati PU je riknuo, sad koliko oni voze svoj PU na visokom režimu rada doći će na naplatu u drugom dijelu sezone. Nešto mi nisu jasni po tom pitanju. Red Bull se svaki utrku doslovno raspada, a oni rasipaju bodove gdje nebi trebalo. Sad još dolazi ukleti Monaco...
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Mislim da ako Lec ili Sainz ne poljube zid da je Monaco stvoren za ovaj Ferrari...
Ali, povijet od Čarlija dole ne baca na dobro!
Sada moraju uzet 1-2 ili makar 1-3, ako ne, kvragu sve; čak se i rimuje!
Ali, povijet od Čarlija dole ne baca na dobro!
Sada moraju uzet 1-2 ili makar 1-3, ako ne, kvragu sve; čak se i rimuje!

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
nazalost sanse za to da ce se ferrariji razbiti tokom vikenda su ogromne. ako vec moraju, neka odrade na treninzima to pa da su mirni.
Poznavajuci povijest carlia u monacu, i sainza ove sezone opcenito, cini se kao zicer da je barem jedan u zidu.
Poznavajuci povijest carlia u monacu, i sainza ove sezone opcenito, cini se kao zicer da je barem jedan u zidu.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Srce mi je slomljeno radi Španjolske, ali ni trenutka neću prestati vjerovati u snagu i sposobnost Charlija da pokaže zašto je najveći generacijski talent.
Ferrari kao momčad ove godine mora pokazati karakter i iščupati se iz desetljeća i po poraza te napokon povratiti pobjednički mentalitet.
Ferrari kao momčad ove godine mora pokazati karakter i iščupati se iz desetljeća i po poraza te napokon povratiti pobjednički mentalitet.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Mislim da Ferrari sada drži i najbrži pitstop...
2.23 Ferrari
2.27 Red Bull
2.23 Ferrari
2.27 Red Bull