A zašto će im malo RW u Barseloni? Nema potrebe... za Monzu će vjerovatno biti manje... onih 5-6 kmh koje im nedostaje da bi mogli parirati bullovima je vjerovatno nadoknadivo na drugi način... da nije, sigurno bi nešto ispravljali. Ovako i oni sigurno žele smrsati koje kilo, riješiti porpoising i dobiti ono što žele... neće u sred sezone mijenjati filozofiju i koncept bolida. Ako iz ovoga mogu izvuci ono što su zacrtali, ok je...Ferrari je napisao/la: 17.05.2022., 13:11 Još veće stražnje krilo![]()
Rekoh ja, nema šanse da oni donesu malo stražnje krilo kao što ćemo vidjeti od RB-a ili Mercedesa u Bakuu i sličnim stazama.
Ferrari je slično radio i 2017-2018-2019 pa su neki glasovi govorili da je to zato što Vettel ne može voziti s malim stražnjim krilom jer ne osjeća stabilnost u stražnjem kraju![]()
Bio bi šokiran kada bi donijeli slično krilo kao RB i Merc (pa čak i Alpina i Aston) za Baku i slične staze. U Ferrariju preferiraju i dalje taj dirty downforce kada imaju više konja. Inače se ponovi scenarij iz Monze 2020 i slično.
Teško ćemo mi nadoknaditi taj zaostatak na ravnicama jer to je puno teže nego podignuti downforce, to bi moglo poremetiti cijeli aero balans i pogoršati upotrebu guma.
Scuderia Ferrari
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Sranje u 3pm, jbgaa bolno je kad tako odustaneš.Do you think Charles's PU can re-enter into the engine pool?
Binotto: "Honestly no idea. Very difficult to judge. But I would say very difficult if you stop like that. Maybe it‘s only a couple of components that can't be used. But we need to analyse it first."
Ja sam očekivao da ćemo povećati prednost do Bakua, ono ćorak...
Sainz mi polako ide na jetru, previše grešaka ove sezone, nakon izletanja je očigledno oštetio podnicu ali svojom zaslugom.
Jučer sam ga očekivao u prvom startnom redu na P2, on se danas mogao boriti za pobjedu.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Svima Sainz ide na jetru, vjerujem lagano i glavonjama...
Ništa nije pokazao cijelu sezonu! Prošle godine sam bio vrlo zadovoljan, mnoge utrke je napredovo, vozio pametno, ali sada... Dosta je bilo; ili počet vozit i pomoć Lecu ili stvari u torbu i adio
Ništa nije pokazao cijelu sezonu! Prošle godine sam bio vrlo zadovoljan, mnoge utrke je napredovo, vozio pametno, ali sada... Dosta je bilo; ili počet vozit i pomoć Lecu ili stvari u torbu i adio
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
I onda si dovedu koga?pero iz bukurešta je napisao/la: 22.05.2022., 17:40 Svima Sainz ide na jetru, vjerujem lagano i glavonjama...
Schumachera? - Nije jos spremam, bolje ne!
Ricciarda? - Ne, nije on onaj stari...
Norrisa? - On ne bi bio loš! ...samo sto sumnjam da bi on došao biti druga violina.
Nije Ferrari u nekoj idealnoj poziciji sto se tice vozaca broj 2. Nema boljeg od Sainza pa koliko god da je "loš".

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Polako. I Norrisa je, ne samo dobijao, nego razvaljivao drugi dio sezone. Tako je slično bilo lani sa Leclercom. Samo što mu sada vjerovatno neće biti dopušteno... Ali prvo Sainz opet treba pokazati dobru formu u drugom dijelu sezone, kao što je pokazivao i prethodnih sezona da bi se moglo pričati o tome... Po do sada pokazanom nema sumnje da treba igrati ulogu drugog vozača. Ali ja još uvijek vjerujem da će se ubrzati kako sezona bude odmicala.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Alonso kojeg Ocon pere...i koji nema sreće pa bi mu Ferrari krepao svaku drugu trku
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ajde barem dok je bio u Ferrariju mu bolid nije krepavao