I meni je to sumnjivo, dečko 40 godina a još se oženio nije
A mislio sam... znaš ono.kad dobiješ prvo dijete,izgubiš desetinku ili koliko je rekao jednom Pedro de la Rosa..
Nisi više isti čovjek nakon rođenja djeteta...mislio sam možda to Lewis ne želi...ne želi izgubit brzinu..
A opet..ni Alonso nema još djecu
marko izjavio kako je newey utjecao na odluku o promoviranju lawsona umjesto yukija zbog yukijevog 'grijeha' tijekom vn meksika.
neweyewa žena se ne slaže s tim...ni ja.
zekohonda je napisao/la: 03.04.2025., 09:01
marko izjavio kako je newey utjecao na odluku o promoviranju lawsona umjesto yukija zbog yukijevog 'grijeha' tijekom vn meksika.
neweyewa žena se ne slaže s tim...ni ja.
Uvijek okriviš onoga koji nije u sobi. Tako to rade šupci.
Sasvim opravdano se postavljaju pitanja o Markovom upravljanju vozačima koje RB zapošljava u 4 bolida. Od prvog odlaska Ricciarda, nastupio je potpuni raspad sistema i nedostatak dovoljno dobrog vozača broj 2. Nitko nema 4 stolice kao on, a mnogi imaju zapravo bolje rezultate od njega.
[Tobi Gruener] Engine meeting on Friday at Bahrain could lead to a different ratio of combustion/electrical power for the 2026 hybrid PUs. Right now they are targeted at a split of 55/45. Some manufacturers prefer 70/30 or 80/20 at least at the beginning.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la: 16.04.2025., 15:47
prevedi malo spejs, da ne guglam.
Let's not beat around the bush: everything points, and if no one changes it, that 2026 will be a carbon copy of 2014 , according to those involved. Mercedes, and with it, the client teams : Williams, Alpine, and McLaren, four out of ten will battle among themselves.
The Mercedes project may be more advanced than the rest, but they've encountered a curious circumstance that could be the general trend. Pay attention now:
They believe the electric section will require a lot of energy to recharge, and the energy generated during braking won't be enough. Mercedes has experienced something unexpected and very worrying in their simulations: the car runs out of all its electric energy in the middle of the Monza straight .
Sve su sami zakuhali pocevsi s motorima pa i aktivnom aerodinamikom. Predugo timovi rade i na jednom i na drugom da sada mijenjaju pravila. Nadajmo se samo da nece biti ogroman korak unazad kao na prijelazu s 2013. na 2014.
Cini se iduci tjedan slijedi sastanak sefova o promjeni regulacija za motore za 2026. Zadnja sam osoba koja je htjela ovu elektriku i komplikacije, ali ovo je teski cirkus. Pa ove stvari si jedan sport ne moze dopustati ni u snovima, pogotovo ne na ovim razinama. Ili su trebali mijenjati kada je prije 2 godine spomenut prvi problem (a tad je ujedno i sam Newey izrazio zabrinutost oko aerodinamike) ili ne mijenjas nista dok ekipe ne izadu na stazu. Ovo sastancenje pola godine prije nego propisi stupe na snagu je cirkus nevideni.
Alonso king je napisao/la: 20.04.2025., 13:07
Cini se iduci tjedan slijedi sastanak sefova o promjeni regulacija za motore za 2026. Zadnja sam osoba koja je htjela ovu elektriku i komplikacije, ali ovo je teski cirkus. Pa ove stvari si jedan sport ne moze dopustati ni u snovima, pogotovo ne na ovim razinama. Ili su trebali mijenjati kada je prije 2 godine spomenut prvi problem (a tad je ujedno i sam Newey izrazio zabrinutost oko aerodinamike) ili ne mijenjas nista dok ekipe ne izadu na stazu. Ovo sastancenje pola godine prije nego propisi stupe na snagu je cirkus nevideni.
Ne znam koje riječi upotrijebiti kao opis ovog ponašanja? Neozbiljno? Bolesno? Prebahato s obzirom na količinu kapitala ( novca )?
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run