Kimijeva kaciga:

Isječci (Seb i Kimi): https://twitter.com/Gianludale27/status/700674426224791552 https://twitter.com/Gianludale27/status/700670667985780737

Kimi ima uvijek kacige za pohvalu...kad več nema vožnje uvijekalonso5 je napisao/la: posebno da pohvalim Kimievu kacigu koja mi se jako svidja i moram priznat odavno nisam vidio ljepse kacige.
Ko kaže da je to loš koncept?fap je napisao/la:Interesantno da mnogi kazu da je pozadi uzan kao Mclaren ,pa posto ima onih koji nikako nisu verovali u Mclarenov konpcet interesuje me kako sad gledaju na ovo
Koncept je dobar ako se dobro izvede. Mclaren je dao naredbu Hondi da naprave manji motor kako bi imali više mjesta za aerodinamička rješenja. Problem je nastao kad je Honda dodatno smanjila motor. Još ga učinila manjim nego što je Mclaren tražio. I na kraju smo dobili beskoristan motor i bolidfap je napisao/la:Interesantno da mnogi kazu da je pozadi uzan kao Mclaren ,pa posto ima onih koji nikako nisu verovali u Mclarenov konpcet interesuje me kako sad gledaju na ovo
Meni je odlična!Clark je napisao/la:Možda i najljepši Ferrari unazad zadnjih deset godina, ali ona crna boja od kokpita prema nazad malo kvari ukupni dojam.
Ispravnije bi bilo reći da viruju u RB-ov koncept iz prošle ere, jer osim što im je glavni aerodinamičar iz RB-a čija je riješenja dobrim dijelom i iskopira na McL, upravo Renault je bija prvi izbor Neweyu baš zbog nešto kompaktnijeg motora iako nešto slabijeg od ostalih. Tako da se size zero ne može pripisati kao nešto revolucionarno ili McL-ovo odnosno Hondino.fap je napisao/la:Interesantno da mnogi kazu da je pozadi uzan kao Mclaren ,pa posto ima onih koji nikako nisu verovali u Mclarenov konpcet interesuje me kako sad gledaju na ovo
Mercedes je bio Neweyev prvi izbor a ne Renault. A i tad su ih blokirali Mclaren i Brawn.mzf1 je napisao/la:Ispravnije bi bilo reći da viruju u RB-ov koncept iz prošle ere, jer osim što im je glavni aerodinamičar iz RB-a čija je riješenja dobrim dijelom i iskopira na McL, upravo Renault je bija prvi izbor Neweyu baš zbog nešto kompaktnijeg motora iako nešto slabijeg od ostalih. Tako da se size zero ne može pripisati kao nešto revolucionarno ili McL-ovo odnosno Hondino.fap je napisao/la:Interesantno da mnogi kazu da je pozadi uzan kao Mclaren ,pa posto ima onih koji nikako nisu verovali u Mclarenov konpcet interesuje me kako sad gledaju na ovo