Sarma je napisao/la:LH44 je napisao/la: 30.06.2019., 20:07
_bataziv_0809 je napisao/la:O Sebovom pucanju pod pritiskom i greskama se pise jer se cesto desavaju. Hamilton ima off vikend jednom ili nijednom tokom godine. Kako je to uporedivo. I jeste danas sam sebe sjebao i to je ok. I Seb je u Kanadi sebe sam sjebao, pa kuku majko gdje sam se mogao vratiti na stazu kme kme...
Pusti ljude, cheap thrills
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Šta se palite bzvz? Pa to sam namjerno poslao i napisao, pa to kuže @Ferrari i @Frantic. Zašto? Zato što smiješni navijači Lewisa upravo to pišu da Seb puca pod pritiskom kada vidi Hamiltona. LOL.

Ma niko vama ništa ne govori, niste u centru pažnje, stanite na zemlju

Ja i kolega @_bataziv_0809 odgovoramo kolegi @MSC na dizanje Vettelovog obilaženja Hamiltona kao da je to neki nadnaravni potez i majstorija, a ne DRS obilaženje na dvije komponente mekšoj gumi. Razumijem slavlje i taj cheap thrill kad Seb Lewisa pretekne, a i obrnuto, ali sad da je to neko preticanje, uozbiljimo se.
Inače zajebancija na Vettelov račun povodom pucanja pod pritiskom u zadnje 3 ipo godine djelomično stoji, jer nemam dovoljno prstiju da prebrojim sve greške, sudare, piruete i gluposti koje je Vettel napravio, a pod čime drugo nego pod pritiskom, iako u nekim situacijama je razumljivo, u nekim je opet neprofesionalno i nekarakteristično za 4-strukog prvaka.
Lewis je danas odvezao ok, dobar je bio u prvom stintu, uz Maxa najbolji, ali jahanjem pasice je zeznuo utrku, sad da je off vikend, pa nije, bio je P2 u kvalama, izvukao je max, tempo je bio obećavajući kao i strategija produženja stinta. Agresivan način vožnje ga je koštao, ali nije imao druge nego pritiskati, a ako uzmemo u obzir da je Mercedes zavrnuo svoje mašine, onda se kasnije nije imalo šta ni tražiti niti se Lewis, kao ni Valtteri mogu kritikovati za bilo šta zbog kompromitovane utrke usljed visokih temperatura.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk