Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Trebali su prednje staviti 15 cola, bilo bi super :chill:
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

nelinjo
Formula 2
Formula 2

Ovo vjerovatno ništa ne znači, ali je ok vidjeti... :lolz:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

Nije loše, ali moglo je danas i bolje.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Mislim da smo se lagano priblizili tamo gdje spadamo, iako mi se RB cini kao bolid kojeg treba pobijediti.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ferrari se čini dobrim i sigurno da je u top 3. RB se i meni čini kao team to beat, vidjelo se i po atmosferi u garaži da su jako zadovoljni.
Mercedes nepoznanica. Vjerojatno teški sandbag.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Imaju dobru bazu za početak, samo se nadam da će im razvoj bolida tijekom sezone biti na razini.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.03.2022., 17:56 Imaju dobru bazu za početak, samo se nadam da će im razvoj bolida tijekom sezone biti na razini.

Auto je odličan, nema sumnje! I ja čekam da vidim šta može! :lolz: dugi stintovi su bili odlicni!

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ako je to izjavio onda se nemamo kaj vise pitati. To je to

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Vrlo hrabra izjava. Game on.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
:kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Mattia POLUDIII :party:

:mrgreen:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
:vrhunski:

slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
https://i.redd.it/s6w1pe4kq0n81.png

Some more telemetry comparison of fastest laps in the evening of the test from the big 3.

* Gear Ratios from the Twitter thread were: RBR > Ferrari > Merc.
* Mercedes is the only one to use the 8th gear on the straight to T4, probably due to said gear ratios
* Ferrari opens the DRS 50m later than the others before the finish line
* Ferrari seems to be consistently faster accelerating out of corners
* Ferrari is only one flat out in T7
* Ferrari also seems capable of breaking later in some critical corners like T1, T10 and by a large margin in T13 and T14

It's very impressive to see the acceleration out of slow corners, the engine must be really good, as well as the flat out in T7 must mean the downforce is really good there, but given the decent high speeds it's probably not wing but floor.

It does really seem the F1-75 is a good package of a car.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
https://scuderiafans.com/ferrari-feels- ... -just-yet/

Da li posle svega ovaj klovn ima pravo da izjavi ovo!? :lolz:

Ako se koristi Wolfovim metodama, oprostio bih mu... ako govori istinu, da sam na mjestu direktora, dobio bi momentalni otkaz! I ne samo on! RB donosi upgrade, Merc čitav novi bolid... a ovi slijepci, em imali više vremena za sve, em imaju sredstva, fabrike iza sebe, a ni prstom da mrdnu! ali dzaba izgleda sve, dok ne počne da lete glave, nista! :lolz:

Izgleda da će još jedna sezona za zaborav! Pa da li iko pismen ima u toj fabrici za F1 auto!? Jesu li njima zaposleni sve do jednog saboteri, da ne mogu sastaviti paket da valja! UŽAS!!!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Nelinjo, iz srca prias. Samo oprezno. Jer do sada nisi uradio nista od onoga sto ocekujes od drugih.
No!

nelinjo
Formula 2
Formula 2
vlado je napisao/la: 14.03.2022., 19:14 Nelinjo, iz srca prias. Samo oprezno. Jer do sada nisi uradio nista od onoga sto ocekujes od drugih.
:lolz: e dobra ti ova... standardno za ljude. Ovdje je riječ o navijackim strastima starih 25 godina! Ovi ljudi imaju svoje privatne zivote i u njih ne ulazim. Ali u ovaj F1 zivot u kojem imaju samo jedan zadatak i koji je Javan i u korelaciji sa navijacima... e tu mogu po nekad i strasti da prorade, pa i da se da neka kritika. U ostalom, ovih 13 godina posta je "po malo i previše" :lolz: svjestan sam da ovaj svijet gotovo cio stoji na lazi , pa me ove igre laži, loženja ne znam koga već, počinju malo peckati. Previse ih je... hajde politika i lazovi, na to smo navikli, ali sport... to jos ne mogu da svarim i ako je odavno uzelo Maha i u sportu. :) Jedan dan pricas dobro je, drugi dan ništa ne valja! :lolz: prije trideset pa I malo manje godina nije bilo puno sranja u sportu. Ili si dobar ili si Los, kraj! A danas... ne mogu da se naviknem nikako na ovo... ne ide mi. :lolz:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
nelinjo je napisao/la: 15.03.2022., 06:12
vlado je napisao/la: 14.03.2022., 19:14 Nelinjo, iz srca prias. Samo oprezno. Jer do sada nisi uradio nista od onoga sto ocekujes od drugih.
:lolz: e dobra ti ova... standardno za ljude. Ovdje je riječ o navijackim strastima starih 25 godina! Ovi ljudi imaju svoje privatne zivote i u njih ne ulazim. Ali u ovaj F1 zivot u kojem imaju samo jedan zadatak i koji je Javan i u korelaciji sa navijacima... e tu mogu po nekad i strasti da prorade, pa i da se da neka kritika. U ostalom, ovih 13 godina posta je "po malo i previše" :lolz: svjestan sam da ovaj svijet gotovo cio stoji na lazi , pa me ove igre laži, loženja ne znam koga već, počinju malo peckati. Previse ih je... hajde politika i lazovi, na to smo navikli, ali sport... to jos ne mogu da svarim i ako je odavno uzelo Maha i u sportu. :) Jedan dan pricas dobro je, drugi dan ništa ne valja! :lolz: prije trideset pa I malo manje godina nije bilo puno sranja u sportu. Ili si dobar ili si Los, kraj! A danas... ne mogu da se naviknem nikako na ovo... ne ide mi. :lolz:

To stari! :pivo: Formula 1 je samo manje djubre onoga sto se tice svih nas. Hvala ti za komentar kojeg sam ocekivao. Zivio!
No!

nelinjo
Formula 2
Formula 2
vlado je napisao/la: 15.03.2022., 18:37
nelinjo je napisao/la: 15.03.2022., 06:12

To stari! :pivo: Formula 1 je samo manje djubre onoga sto se tice svih nas. Hvala ti za komentar kojeg sam ocekivao. Zivio!
Živio! ;)

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Dobra vijest je da Max ne sudjeluje u svijetu kica.
Da Lewis pomjera granice pod kojima funkcioniramo optimalno i da nas dira gdje smo najslabiji.
Pa jedan Alonso koji je studirao f1.
Vettel koji i dalje trazi dom kao sto je rb bio.

Nitko ne kontrolise trkace. To je barem jasno sa danasnjim danom.
No!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡