_bataziv_0809 je napisao/la: 08.09.2019., 23:07
A zna se mali i praviti grbav. Djelovao mi je previše plah i tankoćutan za tako nešto, ali bogme sam se prevario.
Kažu mu sa pitwalla da se ne miče na kočenju, on mrtav hladan: "I don't move" Znači ima materijala za šampiona..... džaba je, fini i pristojni momci koji poštuju pravila igre završe ko Rubens.
Ja bih rekao da sazrijeva iz utrke u utrku. Da se povukao nakon Austrije u mišju rupu e onda bih se zabrinuo.
Po meni reda u momčadi mora biti, al malog se ne smije zakačiti na lajnu jer upravo pokazuje od čega je napravljen. Na Vettelu je da se izvuče iz gliba u kojem se nalazi kao vozač Ferrarija ili ne.
Po meni jedina stvar koja nije uredu je to pomjeranje na kočenju kad je Hamiltona otjerao vani i ovaj je morao obilaziti šikanu, čime je izgubio vremena, jer bio je pola bolida iza Leclerca, a skoro je ispao iz DRS. Prvu šikanu je Max prošle godine presjekao, pa nikom ništa, svi vozači imaju jednog jokera u prvoj krivini da presjeku. Interesantno da je Max za sličan potez pomjeranja na kočenju dobio 5 sekundi, dok je Leclercu jučer data crno-bijela zastava, no dobro, u Austriji je Max izbio Leclerca za pobjedu, tako da od tada se prgava vožnja gleda kroz prste i toleriše. Ni Lewis se nije na press konferenciji pretjerano žalio, Hamdija je to već zaboravio po običaju
Jedino me interesuje jel Sette Camara jednom sjekao šikanu ili dva puta? Čudno bi bilo da je za jednom kažnjen jer su sudije bile iste cijeli vikend, a drugi aršini za druge serije, između ostalog i Warvick je tu bio
LH44 je napisao/la: 09.09.2019., 07:11
između ostalog i Warvick je tu bio
Ovog vikenda je Ferrari imao puno sreće. Po meni im je trebalo lagano poništiti Vettelov krug u kvalifikacijama, a onda u utrci dati pet sekundi za Leclerca. Doduše, trebali su i Bottasu očistiti kvalifikacijsko vrijeme zbog crvene zastave, ali to je valjda quid pro quo. Ali, koga više iznenađuju glupave odluke i nekonzistentnost sudaca...
Ali šta je sa učestalim Mercedesovim - "dummy" pit stopovima!?
"Team personnel are only allowed in the pit lane immediately before they are required to work on a car and must withdraw as soon as the work is complete"
Ovog vikenda je Ferrari imao puno sreće. Po meni im je trebalo lagano poništiti Vettelov krug u kvalifikacijama, a onda u utrci dati pet sekundi za Leclerca. Doduše, trebali su i Bottasu očistiti kvalifikacijsko vrijeme zbog crvene zastave, ali to je valjda quid pro quo. Ali, koga više iznenađuju glupave odluke i nekonzistentnost sudaca...
Ako je trebalo poništiti kvalifikacijsko vrijeme trebalo je to napraviti odmah, bilo je dovoljno vremena, a ne nakon završetka kvalifikacija.
Za Bottasa je stvar puno čišća. Još nisam čuo da se mjeri vrijeme nakon crvene zastave. To će napraviti neke vrlo zanimljive situacije u budućnosti.
Ma progledalo se malome kroz prste jučer, to je jasno svima. Ne mogu reći da mi nije drago zbog toga jer ionako konzistentnost nemamo. S tim da mi je po ovom kračenju šikane i guranju sa staze još više jasno da je Sebu oduzeta pobjeda u Kanadi.
Glupost, pogotovo jer dolazi od šefa ekipe.
Ne sjećam da je imao slične komentare nakon što Hamilton nije kažnjen zbog izbjegavanja ulaska u boks prošle godine u Njemačkoj. Šta tek onda za taj slučaj reći
Ma Mercedes u Njemackoj se nemoze mjeriti sa Ferrarijem u Italiji. 17 puta je to manji hype , manji naboj , manja atmosfera i opcenito je to "manja" stvar u svakom pogledu.
AlkY je napisao/la: 09.09.2019., 10:40
Ma Mercedes u Njemackoj se nemoze mjeriti sa Ferrarijem u Italiji. 17 puta je to manji hype , manji naboj , manja atmosfera i opcenito je to "manja" stvar u svakom pogledu.
Ma kakvi...nije uopće usporedivo.
Pa u Hockenheimu imaš samo jednu Mercedesovu tribinu na kojoj se nalaze i ostali navijači drugih ekipa i vozača.
Općenito Nijemce nije briga za ovaj Mercedes jer nisu uopće u Njemačkoj, nema njemačkog vozača, nemaju nikakvu povezanost sa Mercedesom u F1.
Pa u Hockenheimu je barem 50% navijača Ferrarija/Vettela, 25% Maxa, i 25% ostali.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
_bataziv_0809 je napisao/la: 08.09.2019., 23:07
A zna se mali i praviti grbav. Djelovao mi je previše plah i tankoćutan za tako nešto, ali bogme sam se prevario.
Ja bih rekao da sazrijeva iz utrke u utrku. Da se povukao nakon Austrije u mišju rupu e onda bih se zabrinuo.
Po meni reda u momčadi mora biti, al malog se ne smije zakačiti na lajnu jer upravo pokazuje od čega je napravljen. Na Vettelu je da se izvuče iz gliba u kojem se nalazi kao vozač Ferrarija ili ne.
Apsolutno se slažem i to se da isčitati iz njegovih komentara. On je na početku bio preblag, sada pokazao zube i odmah ovi kvazi Ferrarijevci skaču.
Osim toga ja do sad nisam vidio drame kod njega kao što je bilo kod Max-a, Vettela ili Hamiltona. Bit će vjerujem i za to vremena ali trenutačno je fino na zemlji. Osim toga, izjavio je, da ono što je Max radio u kartingu je mala beba što je napravio u F1 po pitanju drskosti, izgurivanja itd... Pa vjerovatno i tu dolazi do promjena u stavu. A ako malo pogledati unatrag 20 godina, dobar dio osvajača naslova su bili prgavi s vremena na vrijeme ali naravno sporan je samo Leclerc
AlkY je napisao/la: 09.09.2019., 10:40
Nisam previše imao tu na umu Italija vs Njemačka. Više da se nije žalio kad je njegov vozač bio pošteđen kazne, za nešto što bi u toj utrci većina, a možda i svi drugi vozači vjerojatno bili kažnjeni, ali je bila odlična priča pobjediti s 14-tog startnog mjesta, dok mu se najveći konkurent sam izbaci iz utrke.
Meni je glupa sama ta priča da zbog Italije se nije Leclerca kaznilo, možda i nije, ali to ne želim da se dešava u sportu. A još mi je gluplje da se pomiri s tim šef momčadi, koja je u tom slučaju ko biva zakinuta i sve što po tom pitanju uradi jest da kaže takav komentar.
Ni ja ne vjerujem da nije kaznjen zbog domaćeg terena.
Ili je štićen poput Hamiltona i Maxa ili su suci drugačijih kriterija zbog VN Kanade.
Nekako sam siguran da bi Seb za ono pobrao 5 sek.
senna66 je napisao/la: 09.09.2019., 12:09
Ni ja ne vjerujem da nije kaznjen zbog domaćeg terena.
Ili je štićen poput Hamiltona i Maxa ili su suci drugačijih kriterija zbog VN Kanade.
Nekako sam siguran da bi Seb za ono pobrao 5 sek.
Osobno mislim da je kod sudaca rangiran kao Ham i Max..