VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
_bataziv_0809 je napisao/la: 08.09.2019., 23:07 A zna se mali i praviti grbav. Djelovao mi je previše plah i tankoćutan za tako nešto, ali bogme sam se prevario.

Kažu mu sa pitwalla da se ne miče na kočenju, on mrtav hladan: "I don't move" :rofl: Znači ima materijala za šampiona..... džaba je, fini i pristojni momci koji poštuju pravila igre završe ko Rubens.
Ja bih rekao da sazrijeva iz utrke u utrku. Da se povukao nakon Austrije u mišju rupu e onda bih se zabrinuo.
Po meni reda u momčadi mora biti, al malog se ne smije zakačiti na lajnu jer upravo pokazuje od čega je napravljen. Na Vettelu je da se izvuče iz gliba u kojem se nalazi kao vozač Ferrarija ili ne.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Ja sam to rekao kao najveći fanatik Ferarija...i drzim na to da se protivniku mora ostaviti bar min.prosror. Guranje tipa Maxa nije trkanje...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Po meni jedina stvar koja nije uredu je to pomjeranje na kočenju kad je Hamiltona otjerao vani i ovaj je morao obilaziti šikanu, čime je izgubio vremena, jer bio je pola bolida iza Leclerca, a skoro je ispao iz DRS. Prvu šikanu je Max prošle godine presjekao, pa nikom ništa, svi vozači imaju jednog jokera u prvoj krivini da presjeku. Interesantno da je Max za sličan potez pomjeranja na kočenju dobio 5 sekundi, dok je Leclercu jučer data crno-bijela zastava, no dobro, u Austriji je Max izbio Leclerca za pobjedu, tako da od tada se prgava vožnja gleda kroz prste i toleriše. Ni Lewis se nije na press konferenciji pretjerano žalio, Hamdija je to već zaboravio po običaju :zubo:

Jedino me interesuje jel Sette Camara jednom sjekao šikanu ili dva puta? Čudno bi bilo da je za jednom kažnjen jer su sudije bile iste cijeli vikend, a drugi aršini za druge serije, između ostalog i Warvick je tu bio :mrgreen:
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 09.09.2019., 07:11 između ostalog i Warvick je tu bio :mrgreen:
:aww: :aww:

Ovog vikenda je Ferrari imao puno sreće. Po meni im je trebalo lagano poništiti Vettelov krug u kvalifikacijama, a onda u utrci dati pet sekundi za Leclerca. Doduše, trebali su i Bottasu očistiti kvalifikacijsko vrijeme zbog crvene zastave, ali to je valjda quid pro quo. Ali, koga više iznenađuju glupave odluke i nekonzistentnost sudaca...

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ali šta je sa učestalim Mercedesovim - "dummy" pit stopovima!?
"Team personnel are only allowed in the pit lane immediately before they are required to work on a car and must withdraw as soon as the work is complete"

slika

2015 godina: Mercedes 'dummy' pit stop: Teams warned move is against rules

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
avetma je napisao/la: 09.09.2019., 07:53
:aww: :aww:

Ovog vikenda je Ferrari imao puno sreće. Po meni im je trebalo lagano poništiti Vettelov krug u kvalifikacijama, a onda u utrci dati pet sekundi za Leclerca. Doduše, trebali su i Bottasu očistiti kvalifikacijsko vrijeme zbog crvene zastave, ali to je valjda quid pro quo. Ali, koga više iznenađuju glupave odluke i nekonzistentnost sudaca...
Ako je trebalo poništiti kvalifikacijsko vrijeme trebalo je to napraviti odmah, bilo je dovoljno vremena, a ne nakon završetka kvalifikacija.
Za Bottasa je stvar puno čišća. Još nisam čuo da se mjeri vrijeme nakon crvene zastave. To će napraviti neke vrlo zanimljive situacije u budućnosti.

Zbog čega je Lec trebao dobiti 5 sekundi u utrci?

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ma progledalo se malome kroz prste jučer, to je jasno svima. Ne mogu reći da mi nije drago zbog toga jer ionako konzistentnost nemamo. S tim da mi je po ovom kračenju šikane i guranju sa staze još više jasno da je Sebu oduzeta pobjeda u Kanadi.
"What a little star." May 26, 2012.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa da stave šljunak umjesto tih kobasica sumnjam da bi kratili.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Hahahah , pa cak bi se i slozio sa Toto-om :D
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
senna66 je napisao/la: 09.09.2019., 09:54 .
[ link do slike ]
Glupost, pogotovo jer dolazi od šefa ekipe.
Ne sjećam da je imao slične komentare nakon što Hamilton nije kažnjen zbog izbjegavanja ulaska u boks prošle godine u Njemačkoj. Šta tek onda za taj slučaj reći :facepalm:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ono jucer je samo potvrdilo koliko je pokralo Vettela u Kanadi...i koliko se F1 osramotila taj dan.

Isto tako ko zna što bi bilo i sa Vettelo (psihički) da je stvarno dobio onu utrku na papiru tj. službeno bez one kazne...

Ako se jučer ono toleriralo kao i ono u Silverstoneu i Austriji onda je u potpunosti jasno da se sve slomilo tamo u Kanadi sa onom debilnom odlukom.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ma Mercedes u Njemackoj se nemoze mjeriti sa Ferrarijem u Italiji. 17 puta je to manji hype , manji naboj , manja atmosfera i opcenito je to "manja" stvar u svakom pogledu.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Lec drzi F1 za jaja.. Ne samo Ferrari izgleda :zubo:
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
AlkY je napisao/la: 09.09.2019., 10:40 Ma Mercedes u Njemackoj se nemoze mjeriti sa Ferrarijem u Italiji. 17 puta je to manji hype , manji naboj , manja atmosfera i opcenito je to "manja" stvar u svakom pogledu.
Ma kakvi...nije uopće usporedivo.

Pa u Hockenheimu imaš samo jednu Mercedesovu tribinu na kojoj se nalaze i ostali navijači drugih ekipa i vozača.

Općenito Nijemce nije briga za ovaj Mercedes jer nisu uopće u Njemačkoj, nema njemačkog vozača, nemaju nikakvu povezanost sa Mercedesom u F1.

Pa u Hockenheimu je barem 50% navijača Ferrarija/Vettela, 25% Maxa, i 25% ostali.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 09.09.2019., 10:39 Ono jucer je samo potvrdilo koliko je pokralo Vettela u Kanadi...i koliko se F1 osramotila taj dan.

Isto tako ko zna što bi bilo i sa Vettelo (psihički) da je stvarno dobio onu utrku na papiru tj. službeno bez one kazne...

Ako se jučer ono toleriralo kao i ono u Silverstoneu i Austriji onda je u potpunosti jasno da se sve slomilo tamo u Kanadi sa onom debilnom odlukom.
Točno to sam napisao ranije. Ali vidim da u tvornici stoje tri zastave, a službene pobjede su dvije. :thumbs:
"What a little star." May 26, 2012.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Iceman je napisao/la: 09.09.2019., 00:45
_bataziv_0809 je napisao/la: 08.09.2019., 23:07 A zna se mali i praviti grbav. Djelovao mi je previše plah i tankoćutan za tako nešto, ali bogme sam se prevario.

Ja bih rekao da sazrijeva iz utrke u utrku. Da se povukao nakon Austrije u mišju rupu e onda bih se zabrinuo.
Po meni reda u momčadi mora biti, al malog se ne smije zakačiti na lajnu jer upravo pokazuje od čega je napravljen. Na Vettelu je da se izvuče iz gliba u kojem se nalazi kao vozač Ferrarija ili ne.
Apsolutno se slažem i to se da isčitati iz njegovih komentara. On je na početku bio preblag, sada pokazao zube i odmah ovi kvazi Ferrarijevci skaču.
Osim toga ja do sad nisam vidio drame kod njega kao što je bilo kod Max-a, Vettela ili Hamiltona. Bit će vjerujem i za to vremena ali trenutačno je fino na zemlji. Osim toga, izjavio je, da ono što je Max radio u kartingu je mala beba što je napravio u F1 po pitanju drskosti, izgurivanja itd... Pa vjerovatno i tu dolazi do promjena u stavu. A ako malo pogledati unatrag 20 godina, dobar dio osvajača naslova su bili prgavi s vremena na vrijeme ali naravno sporan je samo Leclerc :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
AlkY je napisao/la: 09.09.2019., 10:40 Ma Mercedes u Njemackoj se nemoze mjeriti sa Ferrarijem u Italiji. 17 puta je to manji hype , manji naboj , manja atmosfera i opcenito je to "manja" stvar u svakom pogledu.
Nisam previše imao tu na umu Italija vs Njemačka. Više da se nije žalio kad je njegov vozač bio pošteđen kazne, za nešto što bi u toj utrci većina, a možda i svi drugi vozači vjerojatno bili kažnjeni, ali je bila odlična priča pobjediti s 14-tog startnog mjesta, dok mu se najveći konkurent sam izbaci iz utrke.

Meni je glupa sama ta priča da zbog Italije se nije Leclerca kaznilo, možda i nije, ali to ne želim da se dešava u sportu. A još mi je gluplje da se pomiri s tim šef momčadi, koja je u tom slučaju ko biva zakinuta i sve što po tom pitanju uradi jest da kaže takav komentar.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ni ja ne vjerujem da nije kaznjen zbog domaćeg terena.
Ili je štićen poput Hamiltona i Maxa ili su suci drugačijih kriterija zbog VN Kanade.
Nekako sam siguran da bi Seb za ono pobrao 5 sek.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
senna66 je napisao/la: 09.09.2019., 12:09 Ni ja ne vjerujem da nije kaznjen zbog domaćeg terena.
Ili je štićen poput Hamiltona i Maxa ili su suci drugačijih kriterija zbog VN Kanade.
Nekako sam siguran da bi Seb za ono pobrao 5 sek.
Osobno mislim da je kod sudaca rangiran kao Ham i Max..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡