Paddock

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Frantic je napisao/la: 09.03.2019., 13:39
Vettel-Ferrari je napisao/la: 09.03.2019., 12:24 PlanetF1, The F1 Word, Late Braking i GPFans daju svoja predviđanja na 10 pitanja pred nadolazeću sezonu:
https://www.planetf1.com/news/f1-2019-p ... questions/
Najlakše pitanje je bilo ono sa Williamsom kao odgovorom. :chill:
Meni je ovo bilo najsmješnije. Na pitanje: "Which rookie – Russell, Norris, Albon, Giovinazzi – will score the most points in 2019?"
GPFans odgovara: "Unfortunately, George Russell might have brought a banana to this particular gunfight." :rofl:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
F1 je updateovala uvodnu špicu i grafike glavnog uvoda, stoga morao sam prilagoditi moje uvodne grafike. Evo probne skice,

levo novo, desno staro:

slika
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ted!!!
slika
slikaslika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Jel postoji mozda snimka tog showa?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ne znam, na F1TV ima, da li je neko snimio na YT ili negdje drugo, ne bih znao.
Interesantan je podatak da je Lewis 0.9 sekundi izgubio na startu do prve krivine...
slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Izgleda da se Toto Wolff maloprije probudio :mrgreen:

slika

slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1116242947920420864 "Svi" se slažu da je Ferrarijev PU ispred Mercedesovog. Neke analize pokazuju da je Honda ispred Renaulta tijekom utrke no iza tijekom kvalifikacija, dok druge pokazuju da je Renault u oba segmenta ispred Honde. Vrlo izjednačeno.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Pa zar su stvarno u tolikoj mjeri uspjeli zeznuti aerodinamiku da im ni bolji PU ne pomaže? :bang:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Možda ipak nije ovo "tanje" prednje krilo dobro rješenje...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Možda da dovedu GIa i Kimija jedan vikend u simulator?

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Večeras upoznam lika iz Brazila, brazilsko-talijanskih korijena (koji je u posjeti Sarajevu na par dana i preko curinog rođaka iz Švicarske dogovorimo da se upoznamo i malo s njim prohodamo Sarajevom) i ispostavi se da je čovjek bio uposlenik u Sauberu od 2015. do kraja 2018. godine, nešto vezano za marketing. I tako od slučajnog susreta nenadano saznah dosta novih stvari i nagledah se slika iz pozadine Formule 1, koja se na TV-u ne viđaju često, a neke skoro nikako :)
Po vremenu provedenom u Sauberu i podrijetlu sam predpostavio da je došao u Sauber kad i Nasr s zaleđem Banco do Brasil i bio tu dok je trajalo to partnerstvo.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
daj koji detalj, reci nam! :cheer:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I mene zanimaju detalji :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Uglavnom, na priču o F1 smo došli kad je rekao da je rodom iz grada, zaboravio sam mu ime, u blizini Sao Paula, pa sam ja prokomentirao da je Senna bio iz Sao Paula i on je ostao iznenađen tom digresijom i počeo pričati kako je bio Sauberov uposlenik. Živi već više od deset godina u Švicarskoj, pa se poveznice oko Saubera i Brazila, te kako je on završio u Sauber, pogotovo u sektoru marketinga, iako mi to on nije rekao.
Što se tiče inside informacija, to su bile uglavnom informacije o njegovom doživljaju tog svijeta i djelovanja njegovog sektora, on sam nije velik fan Formule 1, pa je uglavnom bio fasciniran činjenicom da ja dosta bolje prepoznajem vozače i generalno detalje vezane za sport.
Ono što je meni bilo najzanimljivije za doznati jest pravilo za sve uposlenike da im je zabranjeno slikati njihov "Paddock motorhomes" i sva druga postrojenja iz vana, ali je dozvoljeno slikati prema vani. No, pokralo se tu bar "zabranjenih" slika i par ih je iz boksa, tijekom pripreme bolida, valjda tijekom treninga, što sigurno jedan običan gledatelj Formule 1 neće biti u prilici nikad to vidjeti. Isto tako me je dosta iznenadila činjenica, koju neko od vas vjerojatno zna, postojanja tunela ispod staze Spa Francorchamps koji je za ekipe i uposlenike od velikog značaja. Uglavnom najviše sam vidio i dobio detalja oko Belgijskog GP 2017-te, pokazao mi i par snimaka kad je Mick palio i startao s Michealovim Bennetonom, to je iz baš velike blizine snimao. Što se tiče kontakta s vozačima, nije ih vele imao, sem ovako kad ih slučajno sretne u Paddocku, a najviše je viđao naravno Sauberove vozače i ima par slika s Ericssonom.
Za njega,Marcelo mu je inače ime, je to veoma bogato iskustvo, prije svega jer mu je omogućilo da obiđe dosta svjetskih destinacija, jer je sam baš svjetski putnik i obišao je dosad barem 60% država svijeta. I kaže da mu je najbolji utisak ostao s GP Singapura, i to onaj prokleti 2017-te mi je pokazivao :mad: Ma da njemu trostruki sudar na startu nije ni ostao u sjećanju (blago mu se) :)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.05.2019., 08:23 ...
Zaista lijepo druženje. Bez obzira, što je lik "operisan" od F1, mogao si iz prve ruke svašta nešto čuti.
Da li ti je objasnio za šta tunel ispod SPA služi? Samo za prolaz ili ima još nešto?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
mene isto zanima taj tunel, nisam znao da postoji. :kokice:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Nije ništa posebno rekao osim da ga oni koriste, vjerojatno i za transport neke robe i opreme.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.05.2019., 19:38 Nije ništa posebno rekao osim da ga oni koriste, vjerojatno i za transport neke robe i opreme.
I izvođenje tajnih eksperimenata.... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Frantic je napisao/la: 06.05.2019., 22:14
Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.05.2019., 19:38 Nije ništa posebno rekao osim da ga oni koriste, vjerojatno i za transport neke robe i opreme.
I izvođenje tajnih eksperimenata.... :mrgreen:
To objašnjava Mercedesovu nježnost prema Pirelli gumama :mrgreen:
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Izgleda da r/motorsportsstreams na redditu baniran, drugim riječima, nema više streamova.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡