Jesmo li generalno postali "snowflakes" ili mi se čini?CrashOverride je napisao/la:Mislim da zadnjem komentaru korisnika @perodeformero nije mjesto na portalu.
Zadnji clanak o Wolffovom osvrtu na nadogradnje Mercedesa.

Jesmo li generalno postali "snowflakes" ili mi se čini?CrashOverride je napisao/la:Mislim da zadnjem komentaru korisnika @perodeformero nije mjesto na portalu.
Zadnji clanak o Wolffovom osvrtu na nadogradnje Mercedesa.
Prejako..
Jedno je vrijeđanje. I sve što ide u prilog "ratovanju" i uobičajenom ( recimo ) balkanskom ponašanju na portalu.NRteamLH44 je napisao/la: 17.09.2023., 18:25 Frantic mene zanima samo jel problem tehničke prirode , a ako ćemo o ponašanju na sajtu ima hrpa puno gorih od mene. Koji su mene licno isto vrijedjali.
Htio sam ostaviti komentar na trku od danas ali vidim da ne može, pa ako je tako kako ti kažeš da sam banan ili nešto slično tome da palim odavde ništa vise.
Ti imaš neobična 4 zadnja karaktera u imenu pa si upadljivijiNRteamLH44 je napisao/la: 17.09.2023., 18:25 Frantic mene zanima samo jel problem tehničke prirode , a ako ćemo o ponašanju na sajtu ima hrpa puno gorih od mene. Koji su mene licno isto vrijedjali.
Htio sam ostaviti komentar na trku od danas ali vidim da ne može, pa ako je tako kako ti kažeš da sam banan ili nešto slično tome da palim odavde ništa vise.
CinkeruAlonso1983 je napisao/la: 14.09.2023., 22:33 Alonso 1983
Nekužim čemu prozivanja ikoga? Kada taj netko napiše što ti ne odgovara , obrazložiš sa argumentima zašto misliš da je drugačije. Ili lupiš minus i voziš dalje… Čemu prekopavanja i izvlačenja tuđih ideja i stavova sa prijašnjih tema? Stalno lupas neke provokacije nekome i ložiš vatru sa ovakvim ili sličnim komentarima. Ako ne možeš uživati u F1 bez ovoga što radiš, onda si na krivom mjestu.
1 1
Vw Crni moloDanas, 19:05
Komentiran isto kao i ti zato
0 2
Honda Alonso1983Danas, 21:23
Nismo ja i ti u komentarima ni slični a pogotovo ne isti. Netko ti mora reći da si već naporan sa tom pričom “jedan momak ovdje je rekao”. Kad naučiš odgovarati na postavljeno pitanje ćemo nastaviti dalje. Ovo na kraju ti je slika sa osobne ili? Pitam za prijatelja…
1 2
Vw Crni moloDanas, 22:00
Ma neee, ovo je tvoja slika, veli tvoj prijatelj .I.
0 1
Tip stalno loži , podjeb... , proziva. Danas sam ja dobio "majmune šuti" slikovito, kao i ovaj od prijatelja .I. . Lik je zbilja pain in the ass. Btw prije prvog mojeg komentara je prozovao "jedan momak ovdje" je rekao ... bla bla bla. Tema Helmut Marko o Perezu. Mislim da takvima nije mijesto ovdje ako želite imati normalnu vrstu komunikacije u komentarima.