Aaa na kraju su tenzije bile jer Vettel nije sluso naredbe dok je to Webber vec dosta puta cinio, zato mu i jest ponavljao multi 21

Ma da???HeatBlast44 je napisao/la: Aaa na kraju su tenzije bile jer Vettel nije sluso naredbe dok je to Webber vec dosta puta cinio, zato mu i jest ponavljao multi 21
Webber caught Vettel in the final laps and mounted several overtaking attempts without success.
The Australian said he had received "probably four or five" messages from the team asking him not to attack Vettel, but declined to follow them.
Asked how he felt about the team orders, Webber replied: "I am not fine with it, no. That is the answer to that.
"If Fernando [Alonso] retires on the last lap, we are fighting for the win.
"Of course I ignored the team because I wanted to try and get a place. Seb was doing his best, I was doing my best. I wasn't going to crash with anyone.
U biti na neki način imaš pravo.....HeatBlast44 je napisao/la:Pa i ja bih je odbio da sam na njegovom mjestu, jos je imao priliku da pobjedi, sto je u interesu ekipe, jer je Alonso bjezao, dok ga je Vettel usporavao zbog pokvarenog KERS-a...
A zaboravila si multi 12?
nebi me cudilo kad bi vidio vettela u mercedesu 2018,ali opet sve zavisi od toga kakav ce ferrari da bude sledece sezone ako bude kao i 2015 msm da bi ostao ali ako bude kao prosle ide on 90%,ali onda bi hamilton mogao u ferrari hmm ko ce ga znathattrick je napisao/la:
Sebastian Vettel pointed out recently that he has a contract with Ferrari for 2017, thus ruling himself out of replacing Nico Rosberg, but German media are reporting that Vettel is on Mercedes' radar for 2018.
Mercedes chief Toto Wolff: "[In 2018] there will be some well known drivers out of contract. We have to think about drivers like Vettel."
Gerhard Berger: "Suddenly the pressure is on Ferrari. Vettel will look at exactly how Ferrari is developing and performing before committing beyond 2017. He will certainly have it on the back of his mind that there is an option to drive a Mercedes in 2018. Therefore Ferrari will have to up their game so they do not lose him."
Ferrari president Sergio Marchionne: "What happens next, I don’t know, but I think a lot depends on how we manage the 2017 season. If we repeat 2016, I do not think we will have the ability to attract excellent drivers."
*fotografije sa Velike nagrade US (COTA) 2016.g.
Ako Ferrari opet podbaci, a Mercedes nastavi biti vodeći tim, ili bar ravnopravan konkurent, Vettel bi vrlo vjerojatno mogao preći u Merc, pogotovo ako oni to žele. Samo mi je malo debilno razmišljanje to da u takvoj situaciji Hamilton i Vettel zamjene mjesta, pa nije Lewis toliko lud, to je ravno očekivanju da se zamjene za mjesta ako kojim slučajem Ferrari bude vodeća momčad. Zašto bi Hamilton napuštao Mercedes koji mu skoro pa garantira borbu za naslov i išao na mjesto Vettela u Ferrariju, daj ljudi razmišljajte malo. Ferrari ako ostane bez Vettela iduće godine, to će biti znak baš gadnih vremena za njih i sigurno Sebovo mjesto neće biti privlačno ni jednom top vozaču, bez obzira na povijest koju crvena boja nosi sa sobom, čega je vodstvo itekako svjesno. Ja se iskreno nadam da se to neće dogoditi i da će crveni bolid biti puno bolji u Sebovim i Kimijevim rukama iduće sezone. Ako tako ne bude, sumnjam da će Ferrari moći išta više učiniti do promjene novih pravila od 2020. Kad kažem više mislim na osvajanje naslova, što se od Ferrarija uvijek očekuje.senad22 je napisao/la: nebi me cudilo kad bi vidio vettela u mercedesu 2018,ali opet sve zavisi od toga kakav ce ferrari da bude sledece sezone ako bude kao i 2015 msm da bi ostao ali ako bude kao prosle ide on 90%,ali onda bi hamilton mogao u ferrari hmm ko ce ga znat