wapi je napisao/la: 28.12.2021., 18:02Ja sam dovoljno star da se sjećam gomila ljudi u Renault žutim ili Benetton šarenim rekvizitima. Gdje su sad ti likovi? Gdje su ti silni navijači Renaulta iz 2006.?BoJack je napisao/la: 27.12.2021., 14:07Jer većina trenutnih navijača Ferrarija nije počela navijati za crvene kada su bili popularniwapi je napisao/la: 27.12.2021., 12:44
Mercedes i RBR nisu legende ovog sporta. Zato i nemaju pritisak. Njihovi navijači su oportunisti - uvijek navijaju za prvake jer vole biti u krdu - malo smrdi ali je uvijek toplo. Sad će iz Merca pretrčati RBu.
Mercedes je prolaznik, a RBR je na putu za legendu, ako zaista razviju svoj motor.![]()
Ja znam za točno jednog navijača Honde u Hrvatskoj. Sad postoji gomila navijača Mercedesa, pogotovo u Imotskom, ali.... Kladio bi se da će sad RB odjednom privući mase....
Mercedes i RBR nisu legende ovog sporta?
Nisu u tolikoj mjeri kao Ferrari ili McLaren, ali mislim da je Mercedes kroz povijest kao konstruktor motora ostavio dubok dojam u F1, pa i ovaj novi "momčadski" Mercedes je dobro protresao ovu hibridnu eru, samo što su ti uspjesi još "svježi" da bi se pričalo o legendi, a tu je i svijetla budućnost (iz moje perspektive) mogli bi budući naraštaji imati drugačije mišljenje nego pojedinci trenutno...
Za mene je Lotus legenda, a nisu ni oni neka vječnost bili.
Wapi
Ne bih baš rekao da su se Renaultovi navijači, iako su nosili Renaultove boje, toliko vezali za Renault koliko za Alonsa, a s njim su i otišli.
Gomila navijača Mercedesa ne postoji. Postoji samo gomila navijača Ferrarija.