Scuderia Ferrari
- OffLiberyMedia
- Karting
- S nama već: 6 god
- Navija za: Da Massi dobije otkaz
Isprobali su oni mnoge, čak i dobre. Ali po svemu sudeći na kraju će se opredjeliti na najgoru 

Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Pa to je jedna od mogućnosti...Ferrari je napisao/la: 23.12.2021., 21:05Ili su od sto mogućih kombinacija odabrali najgorunelinjo je napisao/la: 23.12.2021., 19:20 ...kako god, kuha se nešto u Ferrariju dosta ozbiljno...ako Bino kaže da su isprobali više od sto raznih kombinacija u tunelu i simulatoru, a posebno na motoru, znači da su ozbiljno i vrijedno radili...
![]()
Forza Ferrari![]()

Vidim, Mercedes jurio titulu čitavu sezonu, a već prvi pali motor, da se u startu zada strah u kosti!

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Koje je to bilo razocaranje taj bolid iz 2014. Mislim da im izraz lica u tom videu govori puno. Tu se vide i neka poznata lica kao Pat Fry, Luca Marmorini, James Allison, Stephano Domenicalli itd... vrijeme leti, ali ovo kao dq je bilo jucer.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ali najava je bila ono... teška pompa. Kada izbaciš ovako dobar reveal video, onda očekuješ ono baš nešto posebno.Iceman je napisao/la: 24.12.2021., 14:45 Koje je to bilo razocaranje taj bolid iz 2014. Mislim da im izraz lica u tom videu govori puno. Tu se vide i neka poznata lica kao Pat Fry, Luca Marmorini, James Allison, Stephano Domenicalli itd... vrijeme leti, ali ovo kao dq je bilo jucer.
Meni jedan od boljih predstavljanja bolida. Ovo je bilo u staroj radionici prije ove nove, moderne. Baš ima šmek.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Da i jos dva top vozača (ne treba podsjecati kakav je Kimi bio te godine). Također ako me sjecanje sluzi u toj godini je Domenicalli dobio nogu i onda je dosao Marco Mattiacci koji kao da je ispao iz James Bond filmova. Bilo bi zanimljivo vidjeti njegova postignuca da nije dobio nogu. Također LdM je dobio pedalu. Definitivno im je ova grdoba presudila. Mislim si kako je nekome palo napamet napraviti onakav bolid.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Meni izgleda da se Leclerc nepravedno hejta od većine navijača Ferrarija na ovom portalu.
Statistika Leclerc vs Sainz u 2021.[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Statistika ne govori previše bez konteksta.Har Kl je napisao/la: 26.12.2021., 13:21 Meni izgleda da se Leclerc nepravedno hejta od većine navijača Ferrarija na ovom portalu.
Kada se eliminiraju neki faktori, nesreće itd. tada je statistika 10-7 u korist Leclerca u kvalama sa medijanom od 0.142%
Kada eliminiramo prvih šest utrka kao adaptaciju Sainza u ekipu, tada je omjer 6-5 sa prosječnim razmakom od samo 0.014%
Kada uzmeš u obzir prosječnu poziciju na kojoj su završavali u utrkama, tada je još i bliže...
Sainz je u prosjeku završavao utrku na 6.33 poziciji, a Leclerc 6.53
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
Malo mi je teže razumjeti kontekst nekoga ko kaže:
Prema statistikama, jedino gdje Sainz vodi u duelu su osvojeni poeni i manji broj DNF.
U obje utrke u kojima je Leclerc imao DNF, Sainz je završio na podijumu iako je u kvalifikacijama završavao na nekoliko mjesta iza njega.
Taj kontekst meni puno više govori, od konteksta da se eleminira 6(??) utrka zbog prilagodbe vozača.
Možda bi imalo smisla, da Leclerc nije u toj utrci osvojio PP.Leclerc crashed in Q3, so this session is counted in Sainz favour.
Prema statistikama, jedino gdje Sainz vodi u duelu su osvojeni poeni i manji broj DNF.
U obje utrke u kojima je Leclerc imao DNF, Sainz je završio na podijumu iako je u kvalifikacijama završavao na nekoliko mjesta iza njega.
Taj kontekst meni puno više govori, od konteksta da se eleminira 6(??) utrka zbog prilagodbe vozača.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
@Har Kl ne hejta ga se (možda samo malo
) nego prolazi kroz isto sito kao i Vettel kad je uprvo Lec došao njemu na domaći teren i porazio ga, čak se Seba više pralo ovdje na formumu. Isto bi se desilo i Lewisu da ga je npr Bottas u prvoj sezoni pobijedio 

-
Har Kl
- Formula 1
Malo al dovoljno da mu se broje spinovi na FP.luke flywalker je napisao/la: 26.12.2021., 16:27 @Har Kl ne hejta ga se (možda samo malo) nego prolazi kroz isto sito kao i Vettel kad je uprvo Lec došao njemu na domaći teren i porazio ga, čak se Seba više pralo ovdje na formumu. Isto bi se desilo i Lewisu da ga je npr Bottas u prvoj sezoni pobijedio
![]()

Leclerc jeste izgubio od novajlije i tjt. "Daleko" je to od toga da je Sainz bio bolji vozač od njega.
Sainz je odvezao jako dobro ovu sezonu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Tebi dosadno @Har
Ne napada niko Hamiltona pa sad branis Leclerca...
Za mene je Sainz odveza urednu sezonu, nista woow, niti jako dobro...
Ne napada niko Hamiltona pa sad branis Leclerca...
Za mene je Sainz odveza urednu sezonu, nista woow, niti jako dobro...
Fino Alla Fine
- Slavenowsky
- Formula 1
Sainz za ovakav inferioran Ferrari se ubio. To znači da kupi redovno bodove, bez neke pretjerane euforije. Rijedak je slučaj gdje vozi malo na nož, tj da grize za poziciju, a znao se nekoliko puta vozikati iza Ricciarda do kraja utrke, pola sekunde na repu, pa nije znao preći!
2022 kako stvari stoje Ferrari juriša na titulu (tako oni kažu), ako boldi bude konkurentan onda ćemo da ih uspoređujemo, dok ove sezone ne znam čemu potreba?
Rekao sam prije, da Sainz ima motiv više u Ferrariju, a to je dokazivanje istima, kao i sebi da može bolje nego što je mogao u Mclarenu. Leclerc je dokazao da može bolje u konkurentnom Ferrariju. Vagajte iduću sezonu.
2022 kako stvari stoje Ferrari juriša na titulu (tako oni kažu), ako boldi bude konkurentan onda ćemo da ih uspoređujemo, dok ove sezone ne znam čemu potreba?
Rekao sam prije, da Sainz ima motiv više u Ferrariju, a to je dokazivanje istima, kao i sebi da može bolje nego što je mogao u Mclarenu. Leclerc je dokazao da može bolje u konkurentnom Ferrariju. Vagajte iduću sezonu.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 4 mj
Vidim lupate gluposti svo vrijeme pa rekoh i ja malo...
Mada, posle svih ovih komentara I pohvala prema Sainzu još postoji neka rezerva prema tome da je on bolji vozač od Charlesa, koliko shvatam

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!