Još malo o 2022...
https://twitter.com/Motorsport_IT/status/1473565415506857984
2022 Ferrari F1: It will have many innovations in both the chassis and the engine:
Binotto: "If I think about our 2022 project I see a lot of innovation on both the car and the engine side. I see a team that from the design point of view has made an important effort: we approached the new regulations with an open mind."
Binotto: "It means that when we went into the wind tunnel, the first few times we tried every possible concept. Before identifying which was the best, we spent time analysing, evaluating very different concepts, which were not intuitive and not at all obvious."
Binotto: "The power unit [2022] will be significantly different from the current one, except for the hybrid part that we have already introduced in 2021 in Sochi"
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ima li ova slika veze sa novim bolidom? Meni izgleda da ima. Bargeboarda gotovo da nema. To nešto što se vidi mogli bi biti oni uzdignuti ulazi u tunele ispod podnice. I ovi visoki usisnici na sidepodima, koji izgledaju dosta usko, mi izgledaju kao da su po novim pravilima. Tu su koliko sam vidio pomjerili onu crash strukturu sa strane prema gore, ali mislio sam da će se opet moći tu uvaliti usisnik, iako će biti dosta tanji. Izgleda da će to i biti slučaj. Već ove godine je na primjer Williams imao jako uske ove usisnike. A možda se kod Ferrarija vrati i onaj otvor odozgo.
Pastor je napisao/la: 22.12.2021., 18:49
Ima li ova slika veze sa novim bolidom? Meni izgleda da ima. Bargeboarda gotovo da nema. To nešto što se vidi mogli bi biti oni uzdignuti ulazi u tunele ispod podnice. I ovi visoki usisnici na sidepodima, koji izgledaju dosta usko, mi izgledaju kao da su po novim pravilima. Tu su koliko sam vidio pomjerili onu crash strukturu sa strane prema gore, ali mislio sam da će se opet moći tu uvaliti usisnik, iako će biti dosta tanji. Izgleda da će to i biti slučaj. Već ove godine je na primjer Williams imao jako uske ove usisnike. A možda se kod Ferrarija vrati i onaj otvor odozgo.
Nije, možda je neki radnom mock-up, ali nema krilaca iznad kotača.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
gjoko-mkd je napisao/la: 23.12.2021., 09:15
Pitao sa na twiteru Tami-ja koji je objavio ovu sliku, jeli ovo novi bolid u aerotunelu, on mi je ovo odgovorio....sa smajlijem
,,That is just a picture ,,
Tami je žensko. I nije neka insajderka, samo je navijačica koja prevodi tekstove iz raznih izvora.
Ali naravno da je render. Kakav aerotunel. Samo sam se pitao ima li kakve veze sa izgledom novog bolida. Ne izgleda mi ko neki raniji Ferrari. A ima nekih stvari koje mi djeluju kao po novim pravilima...
...kako god, kuha se nešto u Ferrariju dosta ozbiljno... ako Bino kaže da su isprobali više od sto raznih kombinacija u tunelu i simulatoru, a posebno na motoru, znači da su ozbiljno i vrijedno radili...
nelinjo je napisao/la: 23.12.2021., 19:20
...kako god, kuha se nešto u Ferrariju dosta ozbiljno... ako Bino kaže da su isprobali više od sto raznih kombinacija u tunelu i simulatoru, a posebno na motoru, znači da su ozbiljno i vrijedno radili...
Forza Ferrari
Ili su od sto mogućih kombinacija odabrali najgoru
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari