vidjecemo kako ce se svi snaci sa novim pravilima i novim bolidima! bice svega sledece sezone! a Ferrari, ako ne bude konkurentan za najveci plasman, mogu da istupe iz F1 po prvi put u istoriji!

Pa mozda on i je izvan bolida fin i dražesan, prirodno jel? Mozda ima manire dobrog ponasanja koje je pokupio tokom odgoja, kao sto ih ima i Verstappen samo u negativnom aspektu koje je ocigledno pokupio od svog oca i ne libi se to pokazati izvan bolida.senna66 je napisao/la: 07.12.2021., 11:23 Karakter?
Ja sam navijač Senne i Schumachera. Tako da razumijem što je karakter i volim takav tip vozača.
Meni u karakter ne spadaju plačljivci i licemjeri. Leclerc je upravo to. Pred kamerama je sasvim fin i dražesan.
Meni svejedno, vozi za moj Ferrari, ako će donositi pobjede boli me ona stvar kakav je. Ali ga kao osobu ne volim nikako i to se neće promijeniti.
Vettel, Kimi, Alonso.... to su karakteri. 3 sasvim drugačije osobe. Leclerca mogu usporediti sa mnogima, ovu trojicu ne jer jedinstvenog su karaktera.
Što se tiče Sainza i Leclerca tu će biti svega. Ferrari će tu morati intervenirati od samoga početka jer lagano se već sada vidi da bi moglo biti problematično.
Što se ovoga tiče, pa lijepo sam rekao. Sainz se pokazao solidnim ove sezone i vjerujem da može biti još i bolji. Očekivao sam veću razliku između njega i Charlesa, ali eto nije sad toliko velika. I dalje je Charles bolji i overall brži vozač, ali nemam neku preveliku zamjerku na Sainza. Što, nije dozvoljeno promijeniti mišljenje? Barem ga ja mijenjam za razliku od nekih u vezi F1 i vozača kada se ukažu novi dokazi.Sto se tice Sinza, bas je super citati komentare ljudi koji su se htjeli "odreci" Ferrarija jer eto kako se Binotto usudio otpustiti iskusnog lava i dovesti Leclercu wingmana.