Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Leclerc ce biti pod ogromnim pritiskom, ako bude imao bolid za pobjede. od njega se ocekuju najveci rezultati i on je svjestan toga! i ova zadnja trka i preticanje Sainza u predzadnjem krugu je dokaz da on ne zeli kompromis i da ce uraditi sve da broj 1 ne dodje ni u jednom trenutku u pitanje! po meni, on ima taj X faktor, kojeg Carlos nema, i ako je Carlos takodje odlican vozac! pokazao je ove sezone da mu ovaj bolid mozda i bolje lezi nego Charlesu!

vidjecemo kako ce se svi snaci sa novim pravilima i novim bolidima! bice svega sledece sezone! a Ferrari, ako ne bude konkurentan za najveci plasman, mogu da istupe iz F1 po prvi put u istoriji! :lolz: bacis 2 godine za pripremu novih pravila i na kraju da to bude neuspjeh! ne mogu to da pomislim. istovremeno sam uzbudjen u iscekivanju, ali me obuzima jedna doza straha od ponovnog razocarenja! :)
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Karakter?
Ja sam navijač Senne i Schumachera. Tako da razumijem što je karakter i volim takav tip vozača.

Meni u karakter ne spadaju plačljivci i licemjeri. Leclerc je upravo to. Pred kamerama je sasvim fin i dražesan.

Meni svejedno, vozi za moj Ferrari, ako će donositi pobjede boli me ona stvar kakav je. Ali ga kao osobu ne volim nikako i to se neće promijeniti.

Vettel, Kimi, Alonso.... to su karakteri. 3 sasvim drugačije osobe. Leclerca mogu usporediti sa mnogima, ovu trojicu ne jer jedinstvenog su karaktera.

Što se tiče Sainza i Leclerca tu će biti svega. Ferrari će tu morati intervenirati od samoga početka jer lagano se već sada vidi da bi moglo biti problematično.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ne zaboravimo da je sainzu ovo rookie sezona u ferrariu i stoga posao koji je odradio je vrhunski. Mene ugodno iznenadio. Nisam ni ocekivao puno manje ali ono, u najmanju ruku, opravdao je ocekivanja, ako ne i nadmasio.

Bit ce zanimljivo na godinu. Stisnut ce on leclerca jos jace. I ove godine mu je malo falilo da ga cak pobjedi, sto nitko nije mogao ni pomisliti. Po meni su za sljedecu godinu 50-50.

Sainz je super vozav. Lecerc cini se ima taj kvali krug i tu ocekujem da bude puno bolji od sainza i ima taj neki killer instinkt izrazenij nego smooth operator ali vidjet cemo to jos.

Kad se vatra razgori, svasta se desava.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Definitivno ce veci pritisak biti na Leclercu a sklon je pogreskama, nekad i glupim...
I ja ocekujem malo jacu atmosferu kod njih dvojice..
Ne bi previse pridava vaznost ovom pretjecanju u Arabiji pogotovo ako uzmemo u obzir da je Sainz njega preteka prvi i onda se Leclerc vozio iza Sainza do samog kraja utrke kada je Sainz ima jako los izlazak iz zavoja sto je uz bolje gume Leclercu dalo sansu koju je iskoristio i samo prozuja kraj njega kao Bottas kraj Gaslyja..
Bolidi su jednaki i dva pretjecanja su se dogodila zbog prednosti guma koje su imali u trenucima pretjecanja..
Fino Alla Fine

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Charles mi je sasvim ok. to sto je u javnosti malo blazi u odnosu na stazu, meni ne smeta, cak mi je drago zbog toga! ipak je uspjeh Ferrarija ispred svih. ako Carlos moze ispuniti ocekaivanja i biti prvi u poretku, nema problema! ali je moj utisak da mu fali to nesto... Charles me je kupio onom pobjedom u Monzi 2019. i pokazao se kao bezkompromisan i odlican vozac. kad ima makinu na raspolaganju, moze se nositi sa svima na stazi! da ne pricam o jednom krugu i eventualnim Pole Positionima... ocekujem od Ferrarija borbu za pobjede od prve stanice! jer opet, 2 godine si ulozio da bi bio 5ti!? i ako je sa Ferrarijem sve moguce, meni nema logike biti 5ti i mislim da je i njima jasno da se moraju boriti za prvo mjesto... :)
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
senna66 je napisao/la: 07.12.2021., 11:23 Karakter?
Ja sam navijač Senne i Schumachera. Tako da razumijem što je karakter i volim takav tip vozača.

Meni u karakter ne spadaju plačljivci i licemjeri. Leclerc je upravo to. Pred kamerama je sasvim fin i dražesan.

Meni svejedno, vozi za moj Ferrari, ako će donositi pobjede boli me ona stvar kakav je. Ali ga kao osobu ne volim nikako i to se neće promijeniti.

Vettel, Kimi, Alonso.... to su karakteri. 3 sasvim drugačije osobe. Leclerca mogu usporediti sa mnogima, ovu trojicu ne jer jedinstvenog su karaktera.

Što se tiče Sainza i Leclerca tu će biti svega. Ferrari će tu morati intervenirati od samoga početka jer lagano se već sada vidi da bi moglo biti problematično.
Pa mozda on i je izvan bolida fin i dražesan, prirodno jel? Mozda ima manire dobrog ponasanja koje je pokupio tokom odgoja, kao sto ih ima i Verstappen samo u negativnom aspektu koje je ocigledno pokupio od svog oca i ne libi se to pokazati izvan bolida.
I Vettel je drazesan i fin gospodin kojeg bi svaka snaha za zeta htjela, al onda ajmo pricati o njegovim postupcima za volanom posebno tokom RB ere.
Mislim mozda sam ja u krivu pa je on stvarno licemjer i pokvaren covjek sa 20 i kusur godina, al donijeti takav zakljucak na temelju toga sto ne dopusta da ga kolega pobijedi (vidi vraga kako se samo usudio), a onda fino zatrepce očicama na kameri. Pokvaren nema šta...
Čudim se da nema vise Kimijevih navijača ovdje jer ocigledno vam takav covjek lezi. Taj ne bi ni mrava zgazio da ga moze vidjeti na stazi.
Sto se tice Sinza, bas je super citati komentare ljudi koji su se htjeli "odreci" Ferrarija jer eto kako se Binotto usudio otpustiti iskusnog lava i dovesti Leclercu wingmana.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sto se tice Sinza, bas je super citati komentare ljudi koji su se htjeli "odreci" Ferrarija jer eto kako se Binotto usudio otpustiti iskusnog lava i dovesti Leclercu wingmana.
Što se ovoga tiče, pa lijepo sam rekao. Sainz se pokazao solidnim ove sezone i vjerujem da može biti još i bolji. Očekivao sam veću razliku između njega i Charlesa, ali eto nije sad toliko velika. I dalje je Charles bolji i overall brži vozač, ali nemam neku preveliku zamjerku na Sainza. Što, nije dozvoljeno promijeniti mišljenje? Barem ga ja mijenjam za razliku od nekih u vezi F1 i vozača kada se ukažu novi dokazi.

Što se tiče Binotta, njega bi se svakako odrekao, ali eto ima 2022. da pruži nove dokaze za ostanak. Tako misli i Uprava Ferrarija.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1468437118460608514

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ma ne treba mu to u životu
Da li i u ovom slučaju ima onaj period "vrtlarenja"?
Ipak je preCjednik FIAe.... :misli:
Ne bih imao ništa protiv.
Jedna takva mudra glava nije na odmet.
To bi moglo podebljati poziciju Leclerca, jer mu je Nicolas Todt menadžer.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Sada je na poziciji moći bez prevelikog stresa i odgovornosti. Zvone Boban je gadno fulao kada je skočio iz FIFA-e u AC Milan pa onda dobio nogom u stražnjicu za koji mjesec. Ipak lijepo je vidjeti ovakav filmski naslov u novinama i maštati o budućnosti dok gledamo kroz leće prošlosti.
Kod Ferrarija je problem sadašnjost. I ta sadašnjost je gorka već 10+ godina.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ova tranzicija foruma s komentiranja sporta i vožnje na komentiranje karaktera i etike mi je stvarno "zanimljiv" fenomen. Strašan gospodin, veliki gentlemen :facepalm:
Zakleo bih se da su uloge zamijenjene da bi neki pisali kako se plačljivac Leclerc žali Binottu i menadžeru Todtu da mu se vrati pozicija u nebitnoj utrci i sezoni.
Ne želim se uplitati u te teme donacija za malu djecu, borbe za ljudska prava, dizanja bakici u tramvaju i slično.
No, dobro. Sloboda govora i sve to... očito to kod nekih igra bitnu ulogu.

Zanima me isključivo performansa na stazi i nadam se najboljoj sezoni ikad za Leclerca i Sainza dogodine te vračanju titule u Maranello.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Bez obzira na njegovo iskustvo i pamet tu mora još puno toga šljakati da bi se dogodio kolektivni preporod, a i vremena (ako se sljedeće godine Ferrari pokaže nesposobnim).
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
The #F1NALE 🏁

slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Solidan, prikladan za zakapanje ratnih sjekira iz prošle utrke između vozačkog dvojca. :pivo:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Odličan.
Sad kad Binotto odvrne dečkima motor do ibera ima da ih Hamdo i Max u retrovizorima gledaju.
#MasterBlan
:rofl:
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 08.12.2021., 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
To me podsjetilo na meni najdraži komentar ikad na Pulsu.
F12000 je napisao/la: 12.07.2020., 11:32 slika

:rofl:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Kiša u Abu Dhabiju? :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda

Cudno mi da raskidaju suradnju nakon toliko dugo godina!
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Super vijest. Ajmo sada malo promijeniti raspored boja i dizajna na bolidu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Meni još uvijek nije jasno čemu ona zelena boja.
Bijela je logičnija.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡