Scuderia Ferrari
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
E ovo je dobar poster.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
"Damage limitation" kako ono reče Horner. Malo (puno) je demotivirajuće je gledati Ferrari kako se mrcvari po nekim midfield pozicijama u stilu 2020. Nadam se boljoj Saudijskoj Arabiji, s oba bolida u Q3 i bar minimalnoj nadi za postolje.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ajde još 2 utrke mrcvarenja - čeka se 2022.
Već sam pisao tu, mene ni ne zanima ova "navodno" borba za 3. mjesto, tak mi svejedno hoćemo završiti 3 ili 4, ali...
Ferrari se MORA nagodinu konstantno boriti za pobjede i biti kroz cijelu sezonu konkurentan ili sve rastjerati u pm - nema opravdanja.
Ajmoo Mattia povedi nas
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1463840160550948866
Već sam pisao tu, mene ni ne zanima ova "navodno" borba za 3. mjesto, tak mi svejedno hoćemo završiti 3 ili 4, ali...
Ferrari se MORA nagodinu konstantno boriti za pobjede i biti kroz cijelu sezonu konkurentan ili sve rastjerati u pm - nema opravdanja.
Ajmoo Mattia povedi nas

https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1463840160550948866
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Limitirani Ferrari ide po P3, neka se u McLarenu malo zamisle. I to Ferrari koji više od svih mora raditi za sljedeću sezonu zbog hendikea motora.
Nitko im se više ne smije kao prije. Djeluju ozbiljnije pa su i moja očekivanja za sljedeću sezonu velika. Jednostavno nema više mjesta za isprike.
Nitko im se više ne smije kao prije. Djeluju ozbiljnije pa su i moja očekivanja za sljedeću sezonu velika. Jednostavno nema više mjesta za isprike.

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa da. Gledaj, ja stvarno nisam smatrao ovu, a pogotovo prošlu godinu "bitnima" za nas. Nisam ni toliko aktivan na forumu kao prijašnjih godina jer realno nismo tamo gdje bi smo trebali biti.senna66 je napisao/la: 25.11.2021., 14:17 Limitirani Ferrari ide po P3, neka se u McLarenu malo zamisle. I to Ferrari koji više od svih mora raditi za sljedeću sezonu zbog hendikea motora.
Sljedeća godina je godina u kojoj se treba pokazati. Sve osim borbe za najviša postignuća će biti razočaranje.
Leclerc će biti u već četvrtoj sezoni u Ferrariju i on nema više kredita, Sainz je već iskusan vozač sa 7-8 sezona u F1 i izgleda jako dobro.
Ekipa više nije "mlada", a Binotto mora pokazati liderstvo na i izvan staze. Jednostavno više nema opravdanja za nikoga. Ne mogu se događati neke greške koje su se i ove godine opet događale i mislim da nismo iskorištavali svaki vikend na pravi način.
2022. mora biti povratak na sami vrh. Previše se čeka na konstantu, a brend poput Ferrarija jednostavno ne može biti tu gdje je.
Što se tiče McLarena on se malo raspao od Sochija. Doduše, ja sam nekako cijele godine vidio taj momentum koji ide prema Ferrariju, a novi motor je to definitivno okrenuo u našu korist.
Veselim se sljedećoj godini i jednostavno ne mogu dočekati to prvo predstavljanje i testiranja. Baš sam nabrijan i jebiga, znam da se mogu razočarati, ali u ovome smo predugo da bi nas više nešto iznenadilo.
Forza.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
senna66 je napisao/la: 25.11.2021., 14:17 Limitirani Ferrari ide po P3, neka se u McLarenu malo zamisle. I to Ferrari koji više od svih mora raditi za sljedeću sezonu zbog hendikea motora.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
Očekujem puno ali sam nervozan oko sljedeće godine. Previše toga je na kocki.
Kao prvo može nam se dogoditi još jedna 2014. I to nas baca u najmanje 2-3 godine hvatanja priključka.
Kao drugo, posljedično ovome gore gore, mogli bi izgubiti Leclerca.
I treće, možda i bude odličan bolid. Pa nam se desi 2018. gdje su sa razvojem kroz sezonu bili poprilično loši.
Ali sve u svemu mislim da i najveći skeptik može priznati da Ferrari sada izgleda bolje. Pa je naš oprezni optimizam sasvim opravdan.
2022. gledam ili kao novu eru velikog Ferrarija, ili kao jedan veliki reset od glave do pete.
Kao prvo može nam se dogoditi još jedna 2014. I to nas baca u najmanje 2-3 godine hvatanja priključka.
Kao drugo, posljedično ovome gore gore, mogli bi izgubiti Leclerca.
I treće, možda i bude odličan bolid. Pa nam se desi 2018. gdje su sa razvojem kroz sezonu bili poprilično loši.
Ali sve u svemu mislim da i najveći skeptik može priznati da Ferrari sada izgleda bolje. Pa je naš oprezni optimizam sasvim opravdan.
2022. gledam ili kao novu eru velikog Ferrarija, ili kao jedan veliki reset od glave do pete.

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
McLaren je svoje tokene potošio samo da ubaci Mercedesov motor umjesto Renaultovog, iako se radi samo o 2 tokena ipak je veliki hendikep. Dok je Ferrari svoja 2 potrošio na upgrejd motora. +Ricciardo koji je bio 70% utrka beskoristan (osim pobjede u Monzi i još par utrka gdje je osvojio pristojne bodove) i sav teret skupljanja bodova je nosio Norris.senna66 je napisao/la: 25.11.2021., 14:17 Limitirani Ferrari ide po P3, neka se u McLarenu malo zamisle. I to Ferrari koji više od svih mora raditi za sljedeću sezonu zbog hendikea motora.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic, stara glava, uvijek na oprezu s Ferrarijem.Frantic je napisao/la: 25.11.2021., 15:40senna66 je napisao/la: 25.11.2021., 14:17 Limitirani Ferrari ide po P3, neka se u McLarenu malo zamisle. I to Ferrari koji više od svih mora raditi za sljedeću sezonu zbog hendikea motora.
Nitko im se više ne smije kao prije. Djeluju ozbiljnije pa su i moja očekivanja za sljedeću sezonu velika. Jednostavno nema više mjesta za isprike.![]()
These damn youngsters and their optimism...

NE DRŽIM JA ZA LUDU "MAKE FERRARI GREAT AGAIN"
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
Ne znam, ali Ferrari je prošle godine bio loš u puno toga ne samo zbog uškopljenog motora + momčad koja je pogubljena u logici, strategija stran pojam. Dakle ušli su u ovu sezonu bez očekivanja, bez prevelikog fokusa na trenutnu sezonu. Njihov je posao bio spasiti Ferrari dugoročno, čak i van 2022. I ako vas takva momčad odere sada pred kraj ovako glatko, teško je onda isticati Ricciarda kao puno veći problem od onih koje je Ferrari imao. Uzmimo u obzir i to da je Ferrari momčad koja godinama ne zna da dobar razvoj u sezoni.McLaren je svoje tokene potošio samo da ubaci Mercedesov motor umjesto Renaultovog, iako se radi samo o 2 tokena ipak je veliki hendikep. Dok je Ferrari svoja 2 potrošio na upgrejd motora. +Ricciardo koji je bio 70% utrka beskoristan (osim pobjede u Monzi i još par utrka gdje je osvojio pristojne bodove) i sav teret skupljanja bodova je nosio Norris.
Sve u svemu ja se toplo nadam borbama McLarena i Ferrarija za pobjede 2022. Meni je to rivalstvo uvijek nekako bilo najdraže

@Frantic makni taj ukleti avatar pa možda i doživimo Ferrarijev preporod.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sa Ferrarijem nikad ne znaš, u svakom slučaju ne bih se iznenadio. Treba vjerovati u Binotta