Nisam onda dobro čuo ili nisam sve čuo (vjerovatnije ovo drugo)....CrashOverride je napisao/la: 30.06.2019., 18:04 @Frantic
Ja sam cuo Binotta da govori da su pravila jasna.. Forcing another driver off the track i to..

Nisam onda dobro čuo ili nisam sve čuo (vjerovatnije ovo drugo)....CrashOverride je napisao/la: 30.06.2019., 18:04 @Frantic
Ja sam cuo Binotta da govori da su pravila jasna.. Forcing another driver off the track i to..
Valjda smijem prenijet sto je rekao sef ekipe, bez obzira na navijacku etiketugjoko-mkd je napisao/la: 30.06.2019., 18:05da tako je....ali u tom slučaju najbži i najbolji vozač utrke bi ostao bez pobedeCrashOverride je napisao/la: 30.06.2019., 18:04 @Frantic
ovo kažm kao Ferarijevac
I ovdje je ukazivao na obracunavanje šakamasenna66 je napisao/la: 30.06.2019., 18:07Još mi nekako dijagnoza od nekud poznata, ako se ne varam taj je žario i palio i na GP1...f1zd je napisao/la:Evo vidite tko je zapravo ovaj lik...
Legendarni draganpremijer, troller od davnih vremena. Molim ban
Puno bliže apexu i puno veći lockgjoko-mkd je napisao/la:po ovom video jasno je da Max ima drugačiju pitanju
Greska Leclerca.. Nema on tu sta Maxu vjerovat, ako do sad nije shvatio, mora ubrzat skolovanje..LH44 je napisao/la: 30.06.2019., 18:12Puno bliže apexu i puno veći lockgjoko-mkd je napisao/la:po ovom video jasno je da Max ima drugačiju pitanju
Charles mu je previše vjerovao, a i postavljao se tako da bi imao bolji izlaz od Maxa na idući pravac.
Ali Max se pobrinuo da nema
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
U prvom pokušaju je bio dosta bliži Leclercu pred taj zavoj. Mislim da je Max tog morao biti svjestan i da je u tom drugom pokušaju bio odlučan ne dati Leclercu priliku da ponovo vrati poziciju, ni pod koju cijenu, iako je on bio tad u težoj situaciji da je uzme i odbrani do kraja idućeg pravca. Po meni je to prljavo, pogotovo jer je u tom drugom pokušaju bio dalji od Leclerca, što je opet light prljavost kakvu je Max ranije pokazivao, a nije bio kažnjavan, zbog čega sumnjam da će biti kažnjen za ovo.
Fake dokument sa reddita, nije još ništa dobio.
Hobotnica