VN Australije (Albert Park Staza) 15.-17. ožujak 2019.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
@kimmi_iceman
Sori insajder i driver manager from mercedes benz and ferrari. Nisam vas prepoznao!!
Ti znas ko je zasto doveden. Molim te..
@ferrari
Ne mrzim ja seba i ne znam odakle ti to. Seb je meni sasvim ok zaprsvo.
Mrzim ovo sto je ferr napravio a vi to opravdavate. Pored zdravih ociju slijepi.
Neobjektivni ste skroz. Vecina vas ferr kad je u pitanju ferr.
Evo ti samo primjer na ovih par tisuca stranica foruma. Na ovo danas nitko od nas nije leclerca nazvao vodonosom i drugim pogrdnim imenima docim vi takve nadimke bottasu i nici dijelili nemilice. Vama su odmah vodonose, odmah drvlje i kamenje a onds kad ferr napravi nesto ovako svu vojsku dizeteds prikazete to kao ispravno i u duhu sporta itd...
Nisam ja protiv timskih odredbi. One moraju postojati jer ovo je timski sport ali isto tako se mora postivati vozace i u ovakvim uvjetima pustiti utrkivanje a ne zakinuti nekoga za poziciju i bodove bez ikakvog razloga.
Uostalom, di je onaj dio taktike: seb, lec je brzi i nema problema sa gumama pa ajmo ga pustiti. Ti si u problemima pa nema smisla da njega zadrzavamo a mozda i max napravi gresku.na to bi seb rekao ok, sigurno.
Ali ne, ferr ga je danas ko malo pseto, u prvoj pomisli uopce na borbu, opalio po sapama i rekao mali sjedi tu i ne mrdaj.
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Sori insajder i driver manager from mercedes benz and ferrari. Nisam vas prepoznao!!
Ti znas ko je zasto doveden. Molim te..
@ferrari
Mrzim ovo sto je ferr napravio a vi to opravdavate. Pored zdravih ociju slijepi.
Evo ti samo primjer na ovih par tisuca stranica foruma. Na ovo danas nitko od nas nije leclerca nazvao vodonosom i drugim pogrdnim imenima docim vi takve nadimke bottasu i nici dijelili nemilice. Vama su odmah vodonose, odmah drvlje i kamenje a onds kad ferr napravi nesto ovako svu vojsku dizeteds prikazete to kao ispravno i u duhu sporta itd...
Nisam ja protiv timskih odredbi. One moraju postojati jer ovo je timski sport ali isto tako se mora postivati vozace i u ovakvim uvjetima pustiti utrkivanje a ne zakinuti nekoga za poziciju i bodove bez ikakvog razloga.
Uostalom, di je onaj dio taktike: seb, lec je brzi i nema problema sa gumama pa ajmo ga pustiti. Ti si u problemima pa nema smisla da njega zadrzavamo a mozda i max napravi gresku.na to bi seb rekao ok, sigurno.
Ali ne, ferr ga je danas ko malo pseto, u prvoj pomisli uopce na borbu, opalio po sapama i rekao mali sjedi tu i ne mrdaj.
- kimmi_iceman
- Karting
- S nama već: 6 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
[quote="zelot"]@kimmi_iceman
Ti znas ko je zasto doveden. Molim te
Dovoljno je čitati sve izjave sudionika i vidjeti poklapaju lu se sa situacijom na stazi..
Zar mi želiš reći da je Bottas doveden u mercedes kako bi se ravnopravno borio sa Lewisom?
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Heh nisam vidio smajlije, tipkam sa telefonaFrantic je napisao/la: 17.03.2019., 13:46
E sad ne znam, da li si ti ozbiljan ili ne, sa svojim pitanjem (kao što sam ja bio neozbiljan).
S obzirom da si stavio.......

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Odmah sam rekao da će navijači i mediji razapet Ferrari zbog ove medvjeđe usluge Vettelu danas
Unesena je nervoza radi 2 pišljiva boda.
-Vettel ispada autoritativan nezasluženi br1 vozač
-Leclerc ispada mekušac
-Ferrari ispada bad guy F1 sa najstrožim režimom 1-2
Naravno ništa sasvim utemeljeno, ali nisu uzalud marketing i PR jedan od najvažnijih aspekata svakog posla danas.

-Leclerc ispada mekušac
Naravno ništa sasvim utemeljeno, ali nisu uzalud marketing i PR jedan od najvažnijih aspekata svakog posla danas.

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Malo je tu i psihologija u pitanju. Zasto nekome tko ima cetiri naslova ici komplicirati zivot s klincem koji je brzi samo zbog bolje strategije i novijih guma? Pa da ga mediji britanski poslje trke razapinju kako je odmah prvu trku od Charlesa izgubio, a zapravo nije bio sporiji.
Seb brzi u kvalama, na startu Charles zelio previse, zavrsio na travi, izgubio dobiveno mjesto od Maxa, kasnije opet izletio sam. U prvom stintu nije mogao pratiti Maxa koji se vozio iza Seba. Ne vidim po čemu je osim po strategiji Charles danas bio brži ili bolji? Maxa nebi stigao ionako, za momčad rezultat isti. U ostalom, Seb nije sam žicao zaštitu ili nešto slično kako je to traženo prilikom timskih odredbi u drugim momčadima proteklih sezona, prvenstveno mislim na Mercedes.
Treba stati na loptu. Seb je do drugog stinta bio osjetno uvjerljiviji cijeli vikend, a to sto ste vi zbog napisa britanskih novinara mislili da ce mali samom pojavom razvaliti cetverostrukog prvaka, ne budite naivni.
Seb brzi u kvalama, na startu Charles zelio previse, zavrsio na travi, izgubio dobiveno mjesto od Maxa, kasnije opet izletio sam. U prvom stintu nije mogao pratiti Maxa koji se vozio iza Seba. Ne vidim po čemu je osim po strategiji Charles danas bio brži ili bolji? Maxa nebi stigao ionako, za momčad rezultat isti. U ostalom, Seb nije sam žicao zaštitu ili nešto slično kako je to traženo prilikom timskih odredbi u drugim momčadima proteklih sezona, prvenstveno mislim na Mercedes.
Treba stati na loptu. Seb je do drugog stinta bio osjetno uvjerljiviji cijeli vikend, a to sto ste vi zbog napisa britanskih novinara mislili da ce mali samom pojavom razvaliti cetverostrukog prvaka, ne budite naivni.
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 17.03.2019., 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
"What a little star." May 26, 2012.
-
zelot
- Formula 1
Htio sam ukazati na to kako vi ferrarijevci nazivate vozace no2 drugih ekipa. Da je bottas ili gasley bio na poziciji leclerca danas bilo bi tu epiteta na racun njih dvojice samo takvih.Ferrari je napisao/la:@Zelot
Pa nisam ja nazvao Bottasa vodonošom. Vaš šef ekipe ga je nazvao tako!
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Razlika je sto Seb nije trazio od Charlesa nista za vrijeme utrke, momcad je odlucila. E sad se sjetite koliko je puta Lewis to trazio od Rosberga i Bottasa. Nije usporedivo. Takodjer, Ferrari je prije same sezone dao jasno stajaliste kojeg ce se drzati. Da nije sportski - nije. Ali je daleko postenije nego nacin kojim je Mercedes prosle godine u Bottasu ubio vozaca. Dali im se utrkivati kod god je Lewis ispred nedodirljiv. Cim je Valtteri bio ispred, morao je predati i poziciju i pobjedu, pa makar je nekada i brzi bio. U Ferrariju je ovo danas ruzno, ali ipak daleko jasnije.zelot je napisao/la: 17.03.2019., 14:00Htio sam ukazati na to kako vi ferrarijevci nazivate vozace no2 drugih ekipa. Da je bottas ili gasley bio na poziciji leclerca danas bilo bi tu epiteta na racun njih dvojice samo takvih.Ferrari je napisao/la:@Zelot
"What a little star." May 26, 2012.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Najgore od svega je više braniti ovakav Ferrari, a sami su krivi što su Vettela pozvali preerano u box i onda se dogodi takva situacija i šta onda? Pustit Leclerca jer je trenutno brži ili mu reći da ostane gdje i je jer smo mi sjebali Vettela. Ne treba puno pametovatu, Ferrari je ovdje jednostavno bio spor. Nadam se samo da će bit sve dobro iduće 2 utrke, nešto slično kao prošle sezone, ako ne bude tako oni su u gadnom problemu i tu treba jebački nešta mijenjati... Budemo vidjeli za 2 tjedna...zelot je napisao/la: 17.03.2019., 13:46 @ferrari
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Elem, rekli u Mercedesu, pa ima vijest na naslovnici_bataziv_0809 je napisao/la: 17.03.2019., 13:56Heh nisam vidio smajlije, tipkam sa telefonaFrantic je napisao/la: 17.03.2019., 13:46
E sad ne znam, da li si ti ozbiljan ili ne, sa svojim pitanjem (kao što sam ja bio neozbiljan).
S obzirom da si stavio.......
kontam otkud mu ovo, nigdje to nisam procitao
![]()
Naravno, valja opravdati relativno lošiju izvedbu prve violine, jer nikada nije do njega kad malo lošije odvozi, već je (skoro) uvijek do problema na bolidu (danas podnica, nekada balans ili gume, motor, elektronika, mjesečeva mijena, sunce, El Niño, vodostaj Save kod Orašja,.....)
Moj se sarkazam ogledao u tome "što sam ja odmah na startu znao da Hamilton ima problema sa podnicom".

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
senna66 je napisao/la: 17.03.2019., 13:51 evo ih počinju polako![]()
https://www.planetf1.com/news/leclerc-a ... GqpQFdjb7s

Pishaj ih, šta si očekivao?
To samo na "ignore".
I ovi u Ferrariju trebaju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa ne moramo mi davati epitete kada to vaš šef čini za nas.zelot je napisao/la: 17.03.2019., 14:00Htio sam ukazati na to kako vi ferrarijevci nazivate vozace no2 drugih ekipa. Da je bottas ili gasley bio na poziciji leclerca danas bilo bi tu epiteta na racun njih dvojice samo takvih.Ferrari je napisao/la:@Zelot
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
Jebeno me zanima što će ti isti pisati kad Vuk shvati da je Bottas realna prijetnja Hamiltonu. Pa kad opet bude "Valtteri, it's James...."Frantic je napisao/la: 17.03.2019., 14:10senna66 je napisao/la: 17.03.2019., 13:51 evo ih počinju polako![]()
https://www.planetf1.com/news/leclerc-a ... GqpQFdjb7s![]()
Pishaj ih, šta si očekivao?
To samo na "ignore".
I ovi u Ferrariju trebaju.
Odmah se na početku reklo tko je broj 1, a tko broj 2.
Sad odjednom se svi čude, kao da je politika 1-2 vozača od jučer, a kad ju Ferrari prošle godine nije imao onda su se ismijavali

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Za sada bravo Bottas, dokle će trajati ne znam... Bottas ignorirao Vuka kada mu je rekao da ne ide po najbrži krug...
https://www.motorsport.com/f1/news/wolf ... s/4354743/
https://www.motorsport.com/f1/news/wolf ... s/4354743/
-
zelot
- Formula 1
F12000 je napisao/la:Odmah sam rekao da će navijači i mediji razapet Ferrari zbog ove medvjeđe usluge Vettelu danasUnesena je nervoza radi 2 pišljiva boda.
-Leclerc ispada mekušac