Nova fotka ili nisam vidio

Slazem se sa tvojim vidjenjem situacije..
Jbga, pošto sam neki dan dobio nagradu David Croft za izrazito objektivan komentar, odmah sam uzeo Croftyjev bedž, a evo sada da ga postavim i na avatar.CrashOverride je napisao/la: 13.12.2019., 10:25 @Frantic
Nova fotka ili nisam vidio
Slazem se sa tvojim vidjenjem situacije..
Nije to ista usporedba ( FIFA/UEFA - FIA ).Frantic je napisao/la: 13.12.2019., 09:34 Meni je to malo pobezveze.
Možda nije najsretnije poređenje, ali to mi zvuči kao kad bi FIFA ili UEFA (dobro, te organizacije nisu "ekvivalent" Libertyu, već FIA-i) tražile da se, npr. Manchester United (jer su zadnjih par sezona loši, a ove na momente i očajni) i Milan (koji je očajan duži period) pojačaju sa par jakih igrača (Milanu bi trebalo i više) kako bi bili bolji i priključili se borbi za LP ove godine i kako bi naredne godine u toj LP dogurali barem do 1/4 finala, jer eto,...., to su ipak Manchester United i Milan....
Ponavljam, znam da nije najsretnije poređenje, ali tako mi nekako ovo izgleda, jbga....
Ekipa iz Maranella višestrukom prvaku svijeta još uvijek nije ponudila produženje ugovora, prvenstveno zbog skromnih nastupa u ovoj sezoni.
Treba reći da će gume iz Australije biti iskorištene kao gorivo za fabriku cementa u Oxfordshireu.Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.03.2020., 11:35 https://www.klix.ba/sport/formula1/pire ... /200316016