Scuderia Ferrari
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mene i dalje šokira kako nije dobio kaznu za onu glupost u prvom krugu. Na ravnici je Gaslyu prerezao gumu koji se posljedično zabio u druga dva bolida na kočenju.
Da je to bio Hamilton svi bi cmizdrili oko toga.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Ferrari
A vec smo vidjeli da se Leclerca malo teze kaznjava od ostalih...
Ferrari nije faktor pa malo sve ide ispod radara..
Treba je dobit kaznu...
A vec smo vidjeli da se Leclerca malo teze kaznjava od ostalih...
Ferrari nije faktor pa malo sve ide ispod radara..
Treba je dobit kaznu...
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Neznam niti ja.
Za manje vidljive stvari su se djelile kazne , a ovo sta je definicija kazne ne dobije nista.
I da se nitko previse ne zapituje oko toga.
Barem se McLaren morao javiti u vezi toga , jer su im direktni konkurenti.
Vjerojatno bi dobio 10 sec pa na kraju nebi nista promjenilo sta se tice pozicije. Ali da je dobio recimo , prolazak kroz box , tu je pitanje dali bi u bodovima zavrsio.
A u borbi McLarena i Ferrarija je svaki bod bitan , pa nikako ne razumijem McLaren.
Jedino ako su se zalili ali mi to neznamo.
Za manje vidljive stvari su se djelile kazne , a ovo sta je definicija kazne ne dobije nista.
I da se nitko previse ne zapituje oko toga.
Barem se McLaren morao javiti u vezi toga , jer su im direktni konkurenti.
Vjerojatno bi dobio 10 sec pa na kraju nebi nista promjenilo sta se tice pozicije. Ali da je dobio recimo , prolazak kroz box , tu je pitanje dali bi u bodovima zavrsio.
A u borbi McLarena i Ferrarija je svaki bod bitan , pa nikako ne razumijem McLaren.
Jedino ako su se zalili ali mi to neznamo.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Da, i ja sam pomenuo u osvrtu na trku.Ferrari je napisao/la: 29.06.2021., 09:25 Mene i dalje šokira kako nije dobio kaznu za onu glupost u prvom krugu. Na ravnici je Gaslyu prerezao gumu koji se posljedično zabio u druga dva bolida na kočenju.
Definitivno za kazne.
Ali, Hamdija, Maxić i Čarli 16 kao da su malo zaštićeniji.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Gubi se Leclerc malo, malo i po tom pitanju je slabo napredovao od prve sezone u Ferrariju. Vjerujem da će mu vremenom sva manje drago biti što pored sebe ima dosta stabilnog i sposobnog kolegu, pogotovo ako Ferrari ostane nekonkurentan i Red Bull sa Verstapprnom vodio bitku na vrhu.
Ovo je definitivno bilo za neku kaznu, po meni dosta veću nego npr. Vettelova u Kanadi 2019., a ja se ni tad nisam pretjerano bunio protiv te kazne, iako je ispalo da se on vratio na stazu kako se vratio da ugrozi Hamiltona. Ovdje bgm ugroza nije ostala samo na potenciji...
Dat mu nakon tog prvog kruga titulu DOTD-a mi nema smisla.
Ovo je definitivno bilo za neku kaznu, po meni dosta veću nego npr. Vettelova u Kanadi 2019., a ja se ni tad nisam pretjerano bunio protiv te kazne, iako je ispalo da se on vratio na stazu kako se vratio da ugrozi Hamiltona. Ovdje bgm ugroza nije ostala samo na potenciji...
Dat mu nakon tog prvog kruga titulu DOTD-a mi nema smisla.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Interesting tactics Ferrari
https://www.motorsport.com/f1/news/sain ... a/6618250/
https://www.motorsport.com/f1/news/sain ... a/6618250/
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Mene sokira kako je navijac Ferrarija sokiran zasto vozac Ferrarija nije dobio kaznu!?Ferrari je napisao/la: 29.06.2021., 09:25 Mene i dalje šokira kako nije dobio kaznu za onu glupost u prvom krugu. Na ravnici je Gaslyu prerezao gumu koji se posljedično zabio u druga dva bolida na kočenju.

Ne znam zasto mnogi navijaci ne vole covjeka koji je dokazani TOP vozac, a vole neke loosere. Ja znam da nam svima tesko pada sto nam Vettel nije donio titulu i da nam je zao sto je onako morao da napusti ekipu! Ali stvarnost je surova! Pomirite se sa tim i navijajte za Ferrari.
Verstappen je 5 godina radio gluposti, a bice sampion F1 i pricace se da je najbolji vozac, a svi dobro znamo da nije nista bolji od Charlesa. Kad dobijemo makinu za pobjede bicemo prvaci sa Charlesom. Samo malo strpljenja!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Ne radi se ovdje ni o Vettelu, ni o tome koliko tko koga voli i koji je vozač najtalentiraniji. Pravila moraju za sve biti ista. Ne razumijem kako netko može opravdavati nekažnjavanje poteza Leclerca kojim je direktno uništio utrku drugom vozaču, a indirektno napravio nered u trećem zavoju.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nemam pojma što si ti sve tu nadrobio. Ja uvijek pokušavam biti objektivan u svom promatranju, pa makar se tu radilo o Ferrariju.nelinjo je napisao/la: 30.06.2021., 18:46Mene sokira kako je navijac Ferrarija sokiran zasto vozac Ferrarija nije dobio kaznu!?Ferrari je napisao/la: 29.06.2021., 09:25 Mene i dalje šokira kako nije dobio kaznu za onu glupost u prvom krugu. Na ravnici je Gaslyu prerezao gumu koji se posljedično zabio u druga dva bolida na kočenju.
Da je to bio Hamilton svi bi cmizdrili oko toga.![]()
Ne znam zasto mnogi navijaci ne vole covjeka koji je dokazani TOP vozac, a vole neke loosere. Ja znam da nam svima tesko pada sto nam Vettel nije donio titulu i da nam je zao sto je onako morao da napusti ekipu! Ali stvarnost je surova! Pomirite se sa tim i navijajte za Ferrari.
Verstappen je 5 godina radio gluposti, a bice sampion F1 i pricace se da je najbolji vozac, a svi dobro znamo da nije nista bolji od Charlesa. Kad dobijemo makinu za pobjede bicemo prvaci sa Charlesom. Samo malo strpljenja!
Da je Hamilton to isto napravio...zna se što bi se vikalo po forumu (ili Max, nebitno)
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Objekitvno gledajući, nije trebao dobiti kaznu! Da izbacio je Gaslya kroz duel, ali je isto sebe kostao rezultata. Bilo bi apsurdno dati nekome kaznu od 5 ili 10 sek, a isti vec odlaskom u box je izgubio 20+ sekundi. Da je ostao na stazi I da nije mjenjao nos, dobio bi po usima sigurno.
No, niko nakon toga nije ni slutio da ce Leclerc voziti jebeno dobro I da ce doci do P7. On je doslovno letio stazom. Mene bas cudi da su sad svi uperili oci na incident, a ne na maestralnu vožnju Leclerca.
No, niko nakon toga nije ni slutio da ce Leclerc voziti jebeno dobro I da ce doci do P7. On je doslovno letio stazom. Mene bas cudi da su sad svi uperili oci na incident, a ne na maestralnu vožnju Leclerca.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
Nope, zajebao je na startu i nije mu prvi put. Prošle godine je najahao i klubskog kolegu. To je možda i jedina njegova slabost, start trke i preoptimistični potezi. Zadnja takva situacija, je bila trka u kojoj je izbacio Maxa i okrenuo Pereza da bi onda sticajem okolnosti Sergio i dobio tu trku.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Bas objektivno gledajuci, treba je popit kaznu... To sto je pao na zadnje mjesto je sam sebi kriv a kazna zato sto se jedan bolid umirovio zbog njega...
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nelinjo je troler ili ?
Kakve veze ima tko za koga navija ?
Onaj za koga navijas moze raditi sta god hoce na stazi i to treba opravdavati ?
Ono sta je definitivno za kaznu , kazna je za sve na gridu bez obzira dal se za njega navija ili ne.
Kakve veze ima tko za koga navija ?
Onaj za koga navijas moze raditi sta god hoce na stazi i to treba opravdavati ?
Ono sta je definitivno za kaznu , kazna je za sve na gridu bez obzira dal se za njega navija ili ne.

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Slazem se da se treba kazniti vozac ukoliko kompromituje trku drugog vozaca. Ali kad god to uradi Charles Leclerc dize se frka! Sta bi tek bilo kad bi u kvalama cesto ispadao u Q2. Covjek se bori sa bolidom, izvlaci max iz njega... Logicno je i da grijesi. Sta je Max radio 5 godina, pa evo ga...
za Maxsa je Charles mala maca, pa sad pricamo da je "sazrio". Sad, kad ima najbolji bolid na gridu!
Ptabda o kojoj se ovdje prica je nedostizna. Kad vec neko pomenu Hamiltona, taj nike kaznjavan u 80% situacija i zato kazem... Pustite se price o kaznama. Ovoga ce uvijek biti.
Ptabda o kojoj se ovdje prica je nedostizna. Kad vec neko pomenu Hamiltona, taj nike kaznjavan u 80% situacija i zato kazem... Pustite se price o kaznama. Ovoga ce uvijek biti.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Frantic
- Formula 1
Sve si rekao prvom rečenicom.nelinjo je napisao/la: 01.07.2021., 20:40 Slazem se da se treba kazniti vozac ukoliko kompromituje trku drugog vozaca. Ali kad god to uradi Charles Leclerc dize se frka! Sta bi tek bilo kad bi u kvalama cesto ispadao u Q2. Covjek se bori sa bolidom, izvlaci max iz njega... Logicno je i da grijesi. Sta je Max radio 5 godina, pa evo ga...za Maxsa je Charles mala maca, pa sad pricamo da je "sazrio". Sad, kad ima najbolji bolid na gridu!
A druga rečenica ti nije sasvim tačna, jer se dizala frka i ranije (još više).
Ako smo mogli drvlje i kamenje po Maxu (a bilo je opravdano, zbog kontakata, micanja na kočenju....), po Lewisu i Mercedesu, pa i Bottasu (takođe opravdano, ne toliko zbog kontakata, već više zbog 3.14zdarija drugog tipa, ali takođe na stazi, a nekad i zbog prestrogih odluka za njihove direktne konkurente), ne trebamo (i nećemo) biti "sekta puna isfrustriranih kompleksaša sa dvostrukim aršinima" (baš sam ga udrobio, ali je s razlogom, plus, dobro zvuči), pa da sad gledamo Čarliju 16 kroz prste (a Masi mu je, progledao).
Čovjek mora poraditi na startovima, u tim gužvama koje se stvaraju u prvoj krivini i odmah nakon nje.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”