ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Ove godine mogu experimentisati, ali vala iducu nema vise izgovora... Bio bi fer da nakon (nadam se ne) lose 2022 svi daju otkaze, te da se pusti nekim novim facama da rade posao. Realno su ko probusena kanta, djaba tociti vodu, kad curi na sve strane...
Iskreno, P11 i P16 je jedna velika SRAMOTA za Ferrari.
Ferrari se mora uvijek boriti za pobjede, mene uopće ne zanima neka borba s McLarenom, tak mi svejedno oćemo završiti treći ili četvrti u konstruktorima.
Apsolutno da je fokus za 2022. i nema više baš nikakvog izgovora za ništa, ako se mene pita mogu svaku utrku završiti poput današnje - ali pod uvjetom da smo nagodinu u borbi za P1 i konkurentni na naslov.
Mislim da je svima jasno (i Binottu) da ako 2022. ne bude konkurentna za P1 da će letjeti prvo on, pa onda drugi.
Ferrari jede gume i mi je bilo jasno odavno, ali ne mogu se oteti dojmu da oba vozača optimiziraju svoj setup prema kvalama, nego prema utrci. To je Leclercu bio problem u 2019. kada bi redovno ostajao bez guma negdje na pola stinta u usporedbi s Vettelom, pa se u 2020. to popravilo (ali i Vettel je bio loš, pa nemamo baš neku posebnu referencu) i sada je Sainz došao kojemu su inače kvale najveća mana i imam feeling da se previše natječu u kvalama, a malo u utrci.
Samo što Sainz ima blaži stil vožnje koji se ne oslanja na preupravljanje kao Leclerc pa može nešto bolje čuvati gume. Vjerojatno su viši tlakovi u gumama naštetili danas, a više tlakove možemo očekivati do kraja sezone.
Svejedno, danas katastrofa. Mi nikoga ne možemo proći čisto na stazi bez prednosti guma ili čiste brzine bolida (to sam već znao, ali eto opet se potvrdilo), a gume su nam trajale 15-ak krugova dok je konkurencija radila 30+ krugova na Hardu.
Nisam baš pametan što očekivati dalje...očekujem mučenje i u Austriji, ne toliko zbog ravnica već zbog staze koja je zajebana za gume, a u Austriji će biti vruće (osim, ako padne kiša, ali onda opet očekujem mučenje)
Mene isto ne zanimaju ove pozicije od P4 nadalje za Ferrari. Stvarno nema smisla spuštati kriterije za takvu ekipu koja mora imati ambicije svake godine biti u utrci za naslov, pobjede i podije. Ispod toga se nema što hvaliti.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ferrari sporting director Laurent Mekies believes the FIA should sit down with Formula 1 teams and discuss issues instead of sending technical directives that come “out of the blue”.
The FIA issued a note earlier this week announcing a clampdown on pitstop procedures in a bid to slow them down after some teams raised safety concerns.
From the Hungarian Grand Prix onwards, F1 teams must ensure that the response of the car being lowered from its jacks and released from its pit box are based on human reaction times instead of using automated systems.
The move was welcomed by both Mercedes and McLaren, but Red Bull - the fastest team in the pits this year - called it “disappointing”.
Speaking about the new pitstop technical directive, Mekies said that while it would not “cause any difficulties” for Ferrari, he was surprised by its timing, and felt it would be better to discuss issues first.
The pitstop clampdown is the latest in a series of technical directives that have been sent out recently by the FIA, following action over rear wing flexibility and tyre pressure levels after events in recent races.
Red Bull chief Christian Horner indicated that Mercedes may have been behind the push to slow down pitstops, saying: “If you can't be beaten, then obviously the most logical thing is for your competitors to try and slow you down and that's obviously what's happening here.”
But Mercedes F1 boss Toto Wolff made clear the team had not directly pushed to slow down pitstops, simply enquiring about a possible system it could use to help speed up its processes
Mislim da trenutačno Ferrari ima najbolju timsku momčad. Leclerc I Sainz su po meni stvarno dobitna kombinacija. Barem sto se tice vozaca Ferrari je siguran neko vrijeme, oba vozaca mogu da doprinesu mnogo toga, samo je pitanje koliko će Ferrari?
Danas su bili stvarno misteriozni, totalno su nepredvidljivi, kao da imaju divljeg konja, kojeg treba znati ukrotiti, jer ovaj bolid nekim čudom radi čuda ili su samo vozaci ti koji rade čuda?
Danas je i strategija bila odlična, nekako je sve išlo po ps-u u skladu sa mogućnostima. I dalje nisam zadovoljan da se vozakamo po P6 i P7, ali danas ovaj rezultat je bio dobar.
Što se tiče vozača slažem se. Na tome imamo oslonac.
Na strategiju ne. Još uvijek ne zaboravljam gluposti. Treba još puno ovakvih dobro odrađenih utrka da bi vratili moje povjerenje.
A moramo uzeti u obzir i činjenicu da na njima nema pritiska, barem ne onog u kojem se bore za naslov. Svi pucaju pod njim kad tad, ali ono što je Ferrari radio su bile amaterske greške.
Nadam se nastavku dobrih utrka.
Nije bitno za koja se mjesta borimo ove sezone, bitno je izvući maksimum, od vozača do strategije.
Katastrofalan nastup Ferarija, kao i svi drugi nastupi u kojima se Ferari ne bori za pobjedu. 6. i 7. mjesto nisu uspjeh nego sramota za Ferrari. Najveća greška je progon Maurizia,a dovođenje ovog štrebera koji je ekipu unazadio za 3 godine.
Moja očekivanja su bila srednja ili niska. Dobiti Mclaren za treće mjesto. Mali Norris je svaku utrku ispred. Ispada da Norris sam ostvaruje više bodova od 2 Ferrarija.
Boris_CRO je napisao/la: 28.06.2021., 11:57
Moja očekivanja su bila srednja ili niska. Dobiti Mclaren za treće mjesto. Mali Norris je svaku utrku ispred. Ispada da Norris sam ostvaruje više bodova od 2 Ferrarija.
Zato što je Mclaren bolji bolid. Imamo sreće što je Ricciardo na Vi sa tim bolidom.