VN Njemačke (Hockenheimring), 26.-28. srpnja 2019.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kvjat je zamalo vratio drugo mjesto od Seba:
https://twitter.com/racefansdotnet/status/1155875193757282304
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Bilo je i kod prvog izlaska na slickove. Nije prikazalo u prijenosu, ali se primjetilo u onim razmacima sa strane. Bio je iza Grosjeana na manje od sekunde, pa onda pao na 3 sekunde iza njega. Ali nije to ništa kritično. Ovdje je malo šire prošao. Vjerovatno je pokušao da uzme najbrži krug. Ali barem nije napustio stazu.LH44 je napisao/la: 30.07.2019., 20:43 @avetma dodaj tamo među razrušene mitove i taj da je Vettel odvezao trku bez ijedne jedine greške
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 30.07.2019., 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
Oooo napustio je stazu prilično i veoma je malo nedostajalo prvo da se izvrti na onom mokrom obojenom dijelu pored staze, a posle toga da bude torpediran. Bilo je mnogo neizvjesnije nego što smo vidjeli u prenosu. Evo i video ispod.
https://www.youtube.com/watch?v=4PUAP8DK8y8
https://www.youtube.com/watch?v=4PUAP8DK8y8
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/F1/status/1156278284881207296
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
https://twitter.com/NachbarschaftsL/status/1155378100756197382
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
dmw sa forum.hr-a podijelio vettelov izlet u zadnjem krugu sniman s merc tribine:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Thoy3gFO2M
amosfera isto nije loša.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Thoy3gFO2M
amosfera isto nije loša.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ako netko ima link od snimke utrke bio bih mu zahvalan da objavi ovdje jer sam zbog obaveza pogledao samo zadnjih 10ak krugova.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Seb je otišao široko jer je lovio najbrži krug... mogao je ići sigurno, ali eto...svaki bod znači.
Ulovio bi sigurno najbrži krug jer je imao dobar prvi sektor već, ali eto.
Ulovio bi sigurno najbrži krug jer je imao dobar prvi sektor već, ali eto.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Gdje piše da je odvezao trku "bez ijedne jedine greške"?LH44 je napisao/la: 30.07.2019., 20:43 @avetma dodaj tamo među razrušene mitove i taj da je Vettel odvezao trku bez ijedne jedine greške

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa vidio si i sam da je to postao mit među Vettelovcima/tifosima, Vettel jedini vozač koji je bez greške odvezao utrku, barem sam ja vidio takve komentare. Razbijmo i taj mit, kad se već igramo mythbusteraavetma je napisao/la:Gdje piše da je odvezao trku "bez ijedne jedine greške"?LH44 je napisao/la: 30.07.2019., 20:43 @avetma dodaj tamo među razrušene mitove i taj da je Vettel odvezao trku bez ijedne jedine greške
Sent from my ATU-L21 using TapatalkOvo je interesantno zato jer je bio zadnji krug, a greška ko greška - nije ga ništa koštala i ovakvih je bilo na desetke od svih vozača. Da se izvrtio ovako u zadnjem krugu i izgubio podij - to bi bila prava priča.

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Previše se likuje nad greškama Hamiltona u ovoj utrci, jedna lasta ne čini proljeće.
Lew se dokazao kao vozač koji čini minimalan broj grešaka i najbolji je kišni vozač generacije.
- njegov "neobožavatelj" od 2007.
Lew se dokazao kao vozač koji čini minimalan broj grešaka i najbolji je kišni vozač generacije.
- njegov "neobožavatelj" od 2007.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Nitko nije vozio bezgrešnu utrku. Imamo raspon od vrhunskih (Verstappen i Vettel) pa do jako loših (Hamilton i Bottas). Kao što je napisao F1 2000 iznad - jedna lasta ne čini proljeće, događa se svakom ponekad sramotna utrka, ništa strašno, samo što su Lewis i Mercedes u zadnjih par godina bili toliko dobri da je ovo bilo iznenađujuće.LH44 je napisao/la:Pa vidio si i sam da je to postao mit među Vettelovcima/tifosima, Vettel jedini vozač koji je bez greške odvezao utrku, barem sam ja vidio takve komentare. Razbijmo i taj mit, kad se već igramo mythbusteraavetma je napisao/la:Gdje piše da je odvezao trku "bez ijedne jedine greške"?LH44 je napisao/la: 30.07.2019., 20:43 @avetma dodaj tamo među razrušene mitove i taj da je Vettel odvezao trku bez ijedne jedine greške
Sent from my ATU-L21 using TapatalkOvo je interesantno zato jer je bio zadnji krug, a greška ko greška - nije ga ništa koštala i ovakvih je bilo na desetke od svih vozača. Da se izvrtio ovako u zadnjem krugu i izgubio podij - to bi bila prava priča.
- Ferrari
- Formula 1
Sad sam opet vidio onu situaciju sa Grosjeanom i Leclercom u boksu...ja i dalje mislim da je trebala biti prava kazna, a ne novčana.
Grozni je doslovno stao i ušao u anti-stall i čovjek je sigurno izgubio 5 sekundi dok je našao prvu brzinu i sporo ušao u svoj boks.
Dobro je jučer rekao Marc Priestley u svojem osvrtu...nebitno što je ekipa kriva, a ne vozač i što će vozač dobiti 5 sekundi kazne ili nešto treće jer se onda isto može odnositi i na situaciju u kojoj je vozač kriv i dobije kaznu ili razbije bolid...i što onda? Ekipa nije kriva...zašto bi oni ispaštali?
I ima smisla...ovo je timski sport i nikako se ne mogu složiti sa onom laganom pa ni kaznom...5000 eura je smiješno za bilo koju ekipu, a kamoli za Ferrari.
Po meni 5 sekundi kazne minimum.
Tu se može vidjeti situacija sa oba bolida
Grozni je doslovno stao i ušao u anti-stall i čovjek je sigurno izgubio 5 sekundi dok je našao prvu brzinu i sporo ušao u svoj boks.
Dobro je jučer rekao Marc Priestley u svojem osvrtu...nebitno što je ekipa kriva, a ne vozač i što će vozač dobiti 5 sekundi kazne ili nešto treće jer se onda isto može odnositi i na situaciju u kojoj je vozač kriv i dobije kaznu ili razbije bolid...i što onda? Ekipa nije kriva...zašto bi oni ispaštali?
I ima smisla...ovo je timski sport i nikako se ne mogu složiti sa onom laganom pa ni kaznom...5000 eura je smiješno za bilo koju ekipu, a kamoli za Ferrari.
Po meni 5 sekundi kazne minimum.
Tu se može vidjeti situacija sa oba bolida

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
5 sek je trwbalo biti.
Nego ja bi volio kada bi ubuduće kazne koje počini momčad budu kažnjene na štetu momčadi. E sad kako to je pitanje. Dakle neka bude odvojeno. Mislim da se tu itekako može nešto napraviti, ove novčane kazne su smiješne i potaknut će na više unsafe releasea ubuduće, a opet je glupo kazniti vozača koji se npr bori za pobjedu i apsolutno ništa nije skrivio.
Nego ja bi volio kada bi ubuduće kazne koje počini momčad budu kažnjene na štetu momčadi. E sad kako to je pitanje. Dakle neka bude odvojeno. Mislim da se tu itekako može nešto napraviti, ove novčane kazne su smiješne i potaknut će na više unsafe releasea ubuduće, a opet je glupo kazniti vozača koji se npr bori za pobjedu i apsolutno ništa nije skrivio.

- Ferrari
- Formula 1
Zašto bi ekipa trebala biti kažnjena, ako vozač napravi pizdariju na stazi i zaradi 10 sekundi kazne? Ili ako se razbije?F12000 je napisao/la: 31.07.2019., 18:24 Zašto bi zbog toga bio kažnjen vozač, neka se momčad kazni sa 5 bodova u konstruktorskom poretku.
Ekipa primjerice nije kriva za ono što je Hamilton kratio ulazak u boks, ali su svejedno kažnjeni...