VN Španjolske (Circuit de Barcelona-Catalunya) 12.-14. svibnja 2017.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bottas 100% kriv.. Uplasio se jer bi mogo pretec tatu Hama pa je u panici poceo kocit cak i prije ovih ispred sebe 
Fino Alla Fine
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Aaa nije ni blizu, Hamilton mu je ostavio prostora, Seb je sam skrenuo lijevo, za razliku od ovoga sad kad je Seb bukvalno istjerao Lewisa.
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=H-g2dpT2Mf4[/youtube]
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=H-g2dpT2Mf4[/youtube]

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel

Kojeg prostora? Hamilton je čak prešao preko pasice gdje je trebao biti Vettel. A Vettel je bio vidljivo ispred Hamiltona u toj krivini, za razliku od prošle utrke...
Da, ostavio mu je prostora, pored staze.

- mika
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Renault, Hass
Kao to je Kimi bio ispred Bottasasenja je napisao/la: 18.05.2017., 13:06Ovo nisu navijačke naočale. Ovo je navijački zid pred očima.
Kojeg prostora? Hamilton je čak prešao preko pasice gdje je trebao biti Vettel. A Vettel je bio vidljivo ispred Hamiltona u toj krivini, za razliku od prošle utrke...
Da, ostavio mu je prostora, pored staze.![]()
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Kako se Windsor ozari na spomen Hamiltona, kraj njega je Crofty mala beba. Romantična komedija
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RhXYBwHxjaA[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RhXYBwHxjaA[/youtube]
- HeatBlast44
- Baniran
Koliko me tjeras da ti sliku po sliku analiziram neke ocite stvari, to je nenormalno... ma zapravo jes' me briga, gledaj kako hoces i tumaci sebi kako hoces, sto se mene tice nek ispadne po tvom da je Vettel Hamiltonu ostavio i vise nego dovoljno prostora na zadnjoj trci, ali to nesposobni Hamilton nije znao iskoristit jer je prosjecan vozac, dok je Hamilton na jako prljav i prgav nacin istjerao Seba koji je uz dosta srece i svoga nadljudskog umijeca uspio izbjeci neizbjezan sudar.senja je napisao/la: 18.05.2017., 13:06Ovo nisu navijačke naočale. Ovo je navijački zid pred očima.
Zapravo, kad malo bolje ukljucim logiku, i jeste ovako kako upravo napisah

Zivio ti meni

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
2017 Spain - On-board Highlights - vimeo
https://twitter.com/FiftyBuckss/status/865203676314574848
https://twitter.com/FiftyBuckss/status/865203676314574848
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Viper
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Pošto je prošla već četvrtina sezone, na brzinu sam sklepao međumomčadsku usporedbu vozača.
[ link do slike ]
[ link do slike ]
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
Već smo razjasnili da mu Vettel nije ostavio mjesta. To nisam ni rekao. Ali ga je zatvorio na vakat. Eto na tom videu što si postavio se jasno vidi. Ima iz više uglova. Hamilton je došao Vettelu točak uz točak, taman kada tu više nije bilo mjesta. A pogledaj taj video kad je njega Hamilton izgurao. Vettel je bio sa pola bolida ispred...HeatBlast44 je napisao/la: 18.05.2017., 19:47Koliko me tjeras da ti sliku po sliku analiziram neke ocite stvari, to je nenormalno... ma zapravo jes' me briga, gledaj kako hoces i tumaci sebi kako hoces, sto se mene tice nek ispadne po tvom da je Vettel Hamiltonu ostavio i vise nego dovoljno prostora na zadnjoj trci, ali to nesposobni Hamilton nije znao iskoristit jer je prosjecan vozac, dok je Hamilton na jako prljav i prgav nacin istjerao Seba koji je uz dosta srece i svoga nadljudskog umijeca uspio izbjeci neizbjezan sudar.senja je napisao/la: 18.05.2017., 13:06Ovo nisu navijačke naočale. Ovo je navijački zid pred očima.
Zapravo, kad malo bolje ukljucim logiku, i jeste ovako kako upravo napisah
Zivio ti meni![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
#Viper

Cesto sam cuo u eteru da je Ricci los, ne pase mu bolid, Max drzi sve mirno i dominira vikendom..
A ovo prepiranje
Cesto sam cuo u eteru da je Ricci los, ne pase mu bolid, Max drzi sve mirno i dominira vikendom..
A ovo prepiranje

Fino Alla Fine
- HeatBlast44
- Baniran
Laptop mi je u kvaru, a mrsko mi na mobu se zafrkavat sa screenshotima, inace bi ti pojasnio neke ocite stvari... uostalom Brundle ti sve kaze, samo otvori oci, skini naocale i srusi taj zid o kome govoris
"He just had to duck in there... he made an early call to go across run-off area" sve covjek rekao.

"He just had to duck in there... he made an early call to go across run-off area" sve covjek rekao.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Moram primjetiti u tablici sljedece... Vec godinama ferr ima najvecu razliku medju vozacima.. Znamo da je alonso gazio massu sa po 15ak razlike u pobjedama a i kvalama... Onda doso kimi pa je njega jos jace dobio.. Ako se ne varam jedne sezone je kimi imao 1-19 za alonsa... Sad seb nastavlja tradiciju... 5-0 a do kraja sezone ce bit kao i sa alonsom...
A ni gazdini protivnici nisu imali bas bolji omjer.. Jedino tamo 07-08 kad su bili massa i kimi su valjda bili tu negdje po pobjedama.. I to nesto govori o vozacima.. Protiv seba i alonsa su sve izgubili a medjusobno podjednaki...
Ne zelim nista rec, samo kazem
A ni gazdini protivnici nisu imali bas bolji omjer.. Jedino tamo 07-08 kad su bili massa i kimi su valjda bili tu negdje po pobjedama.. I to nesto govori o vozacima.. Protiv seba i alonsa su sve izgubili a medjusobno podjednaki...
Ne zelim nista rec, samo kazem

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Ferrari zna da je opasno u timu imat dva vrhunska vozača (na stranu želje navijača i ostalih) i tako najbolje funkcionira samo je potrebno da i vozač broj 2 (nemojmo se zavaravati da Kimi ima isti status kao Seb jer nije Seb doveden da se uz ostale vozače na stazi brine još i o momčadskom kolegi) da svoj obol u vidu redovitog osvajanja postolja jer jedan sam ne može uzet konstruktorski naslov. Kimi je logičan izbor jer šuti i tu i tamo nešto procvili, ali u konačnici nema ispade kao neki. I Rubens je znao gdje mu je mjesto (sam je izjavio poslije jedne utrke da mu tako piše u ugovoru). I ja bi volio vidjet unutarmomčadske okršaje, ali to rijetko kad završava dobro. Da ne pričamo o parama jer na koncu konca F1 je samo još jedan u nizu velikih biznisa.zelot je napisao/la: 19.05.2017., 17:28 Moram primjetiti u tablici sljedece... Vec godinama ferr ima najvecu razliku medju vozacima.. Znamo da je alonso gazio massu sa po 15ak razlike u pobjedama a i kvalama... Onda doso kimi pa je njega jos jace dobio.. Ako se ne varam jedne sezone je kimi imao 1-19 za alonsa... Sad seb nastavlja tradiciju... 5-0 a do kraja sezone ce bit kao i sa alonsom...
Ne zelim nista rec, samo kazem![]()
Vrijeme je za kneževinu, zaboravljene gume u boksu, podignute ručne u Rascasseu i koji topless bitch na krovu

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:

...slučajno 'upalim' YouTube i vidim po prvi put da Spanners ima svoju emisiju (uživo), baš kad su pričali o Mercedesovom problemu težine, te kako je Hamilton bio zbog tog problema bez tekućine (dehidracija). ...i osvojim "Comment of the week"

...možete si zamislit koje su muke imali u izgovoru prezimena.Ne bi bilo loše da kirurški očiste vozaču trbušnu šupljinu, jer u tom periodu (utrke) ionako mu ne treba probavni trakt, te ostave samo one organe za osnovne funkcije.
Budem sutra postao tu emisiju. LN

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-KcfXkXOXUg[/youtube]