Formula 2
WEC, WRC, Indy...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
dams uzvraća:
https://www.racefans.net/2020/09/06/dam ... IMwW3pnIpg
https://www.racefans.net/2020/09/06/dam ... IMwW3pnIpg
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@zekohonda
Zasto bi F2 trebala popravit probleme sa rezervoarima ekipa?
Zasto bi F2 trebala popravit probleme sa rezervoarima ekipa?
Fino Alla Fine
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Šteta što se onaj kvar Zhoua nije desio malo ranije. Da nije Mick flat spotao gumu, mogao je možda i do pobjede, i bez diskvalifikacije Dicktuma. Bio je prije toga na Illotovom repu. A da je brzo obavio to prestizanje, njega i Delatraza, nebi ni Dicktum puno bježao, jer tada nije imao veliku prednost. A kasnije je ovu ekipu koju je predvodio Illot pratio bez problema i sa gadnim vibracijama.
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Govorio sam davno već da je Mick najveći favorit za naslov. Momak je najkonzistentniji na gridu po mom mišljenju, a to najveći broj postolja i govori.... Samo još da popravi malo kvalifikacije i samim time olakša sebi utrke. Ali ni tu nije imao baš neke sreće par puta. I da nije bilo one greške u prvoj utrci kada je izletio sa drugog mjesta i onog nesretnog slučaja sa protupožarnim aparatom kada se nalazio na trećem mjestu ako se ne varam do sada bi bio daleko na prvom mjestu.
Švarcman je odličan vozač, ali vidi se da dosta varira od utrke do utrke. Nekada pobjedi ko iz lake šale, a nekada ima vikend kao u Monzi npr, gdje je bio neprimjetan... Očito mu treba još iskustva.
Schumacher je u uzlaznoj putanji, i kada skužimo da je prije dvije tri utrke kasnio za vodećima po 30ak bodova, a sada je izjednačen sve je jasno...
Ovo bi Mick trebao uzet ako ne bude nekih iznenađenja.
I slažem se s tim da je Mick mogao pobjediti, ako ništa završiti drugi u Monzi da nije bilo onog flatspotanja gume... Sa onakvom gumom i onakvim vibracijama uspio je ostaviti Švarcmana iza sebe, koji nije baš ni bio nešto uvjerljiv, a ujedno je uspio pratiti tempo vodećih i čak prestignuti Deletraza...
Švarcman je odličan vozač, ali vidi se da dosta varira od utrke do utrke. Nekada pobjedi ko iz lake šale, a nekada ima vikend kao u Monzi npr, gdje je bio neprimjetan... Očito mu treba još iskustva.
Schumacher je u uzlaznoj putanji, i kada skužimo da je prije dvije tri utrke kasnio za vodećima po 30ak bodova, a sada je izjednačen sve je jasno...
Ovo bi Mick trebao uzet ako ne bude nekih iznenađenja.

I slažem se s tim da je Mick mogao pobjediti, ako ništa završiti drugi u Monzi da nije bilo onog flatspotanja gume... Sa onakvom gumom i onakvim vibracijama uspio je ostaviti Švarcmana iza sebe, koji nije baš ni bio nešto uvjerljiv, a ujedno je uspio pratiti tempo vodećih i čak prestignuti Deletraza...
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Evo sada sam izračunao bodove vodećeg trojca od utrke u Silverstoneu kada je Ilott pobijedio, i od tada Švarcman ima 59 bodova, Ilott 76 bodova a Mick 102 boda.

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Meni je ugodno iznenađenje da Ferrari ima tri klinca koji su vodeći u F2, a kako je krenulo svu trojicu će negdje trebati smjestiti u budućnosti.
Barem jedno mjesto u Alfi nije upitno, ako ne i dva. Haas? Da zašto ne. Ferrari? Barem 3 godine po meni ništa. Uglavnom slatke brige.
Ja bih čak bio spreman jednog od njih dati u npr Red Bull.
Barem jedno mjesto u Alfi nije upitno, ako ne i dva. Haas? Da zašto ne. Ferrari? Barem 3 godine po meni ništa. Uglavnom slatke brige.
Ja bih čak bio spreman jednog od njih dati u npr Red Bull.

-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Ne bih se složio s tobom. Mickov problem je što mu treba vremena da se prilagodi, a kada se prilagodi, onda je skoro pa nepobjediv, to smo vidjeli u F3, a mislim da bi to mogli vidjeti i ove godine. Švarcman nije konzistentan, nekad je super brz, a nekad nije ni u prvih deset.Multi 21 je napisao/la: 09.09.2020., 00:31 Mislim da Švarcman ima svjetliju budućnost od Micka.
Naravno samo moje mišljenje po svemu što sam vidio od tog dvojca.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
u 17:00 je feature race.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zakasnit ćeš par minuta ako tad upališ prijenos, kreće u 16:45

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Jbg, kasnim ko Bottas. Sorrycroatic f1 je napisao/la: 12.09.2020., 15:47Zakasnit ćeš par minuta ako tad upališ prijenos, kreće u 16:45![]()

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovaj SC bi mogao potrajat do 3-4 kruga prije utrke. Nema mjesta da se izvuće bolid i mora ga dizalica doći iznijeti iz staze... Deficit Mugella za bolide je vidiljiv sad u ovoj situaciji u Formuli 2...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ipak će brzo bolid biti prebaćen preko ograde, ali doslovno tu gdje su ga iznijeli nema mjesta da se dođe po bolid i odvuće do boksa, ako sam dobro vidio...
EDIT: Izgleda da su se Micku sve posložilo u ovoj utrci, oba konkurenta neće osvojiti bodove...
EDIT: Izgleda da su se Micku sve posložilo u ovoj utrci, oba konkurenta neće osvojiti bodove...
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Još jedan
Uhh, al se Micku posrećilo .
I da je trenutno 6., a i da nije stradao u onom kontaktu gdje su bili Zhou i Aitken

EDIT
Zhou pokušao proći na silu....
A onaj Dicktum, smara li, smara
Uhh, al se Micku posrećilo .
I da je trenutno 6., a i da nije stradao u onom kontaktu gdje su bili Zhou i Aitken

EDIT
Zhou pokušao proći na silu....

A onaj Dicktum, smara li, smara

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”