Zapravo kad se pogleda malo bolje kompletna Sebova sezona, ovo je svakako sezona za zaborav. I tako je krenulo od prve utrke. Očekivanja uoči sezone su bila velika ali eto, od toga je postalo već oko VN Španjolske jasno da neće biti ništa.
1. Australija. Treći u kvalifikacijama, a treći i u utrci nakon prilično dobrog vodstva utrke ali totalno promašene strategije.
2. Bahrein. Treći u kvalifikacijama, obećavajuć race-pace na treninzima i onda kvar motora u krugu zagrijavanja i prvi DNF ove godine.
3. Kina. Kvalificirao se četvrti, onda prvi zavoj epizoda s Kvyatom i Raikonnenom i nakraju šteta kompenzirana drugim mjestom. (i odličnom vožnjom)
4. Rusija. Kvalifikacije P2, Kvyat mu ga metnuo s leđa…više puta. DNF.
5. Španjolska. Kvalifikacije odale znakove života u Red Bullu. P6 u kvalama. Start utrke odličan, krš i lome Mercedesa i famozna Ferrarijeva strategija za P3 na kraju. Utrka u kojoj su bili brži od Red Bulla i koja je taktički morala biti dobivena.
6. Monako je bio ništa specijalno. P4 i u kvalama i u utrci. U utrci zapeo iza Masse predugo iako strategija sama po sebi nije bila loša.
7. Kanada. Kvalifikacije na P3, utrka P2. Ni malo loše. Borbena utrka s nekoliko pogrešaka pošto se vozilo na rubu ali sve u svemu Mercedes bio neuhvatljiv iako ih je na startu dobro otresao.
8. Europa. Više-manje jasno sve i dosadna utrka. Kvalifikacije P4, kraj P2. Od bitnog, nije poslušao tim u vezi ulaska u box pa vjerojatno zato došao do P2.
9. Austrija. Kvalifikacije četvrti, u utrci DNF. Predugo na istom setu guma i guma nije izdržala. Dali je to bila greška s pit-walla ili je Seb mislio da guma može još malo – ne znam ni sam. Kako god, DNF.
10. Brirtanija je bila teška. Kvalifikacije P6, utrka P9. Loša utrka sa lošom taktikom. Ništa posebno se tu nema za dodati.
11. Mađarska. Kvalifikacije P5, utrka P4. Strategija je bila dobra ali ipak jedna pušiona u odnosu na Red Bull, a i početak rata na relaciji Kimi-Max. Isto tako, Red Bull došao ispred u konstruktorskom poretku.
12. Njemačka. Kvale 6, utrka 5. Ništa posebno se događalo nije. Vožnja dobra, nadoknađeno jedno mjesto. U samoj utrci Mercedes i Red Bull bili brži bolid.
13. SPA. Kvalifikacije P4, utrka P6. Cirkus na startu, crikus u nastavku utrke. Jedino hvale vrijedno je otresanje Maxa na kraju Kemmel ravnice. Vožnja kao vožnja dobra osim prvog zavoja gdje se moglo pametnije možda ali lako je biti naknadno pametan. Sve u svemu ne baš bajna utrka.
14. Mozna. Kvale P3, utrka P3. Napokon čista, dobro odvožena utrka i utrka bez gluposti bilo na stazi, bilo na pit-wallu. Zadnje postolje za sada.
15. Singapur. Kvale P22, utrka P5. Po meni daleko najbolja vožnja ove sezone. Agresivno od početka do kraja sa pravom dozom strpljivosti i odlučnosti kada treba.
16. Malezija. Kvalifikacije P5, utrka DNF u prvom zavoju. I dalje smatram da ovdje nije isključivi krivac za kontakt mada se moglo puno pametnije i mudrije odraditi prvi zavoj nakon više nego odličnog starta.
17. Japan. P4 u kvalama, isto tako na kraju utrke. Ostaje gorak okus da je moglo bolje. Bolid brži od Red Bulla ali strategija nikako. Sve prokockano kroz boxeve.
18. SAD. P6 u kvalifikacijama, P4 utrka. Strategija smiješna, vožnja odlična.
19. Mexico. Kvalidikacije P7, utrka P4, pa P3 i službeno na kraju P5. Cirkus, krš, lom. Komentirao u temi utrke i previše, nemam što dodati.
Kako god, ovo je sezona zaborava za Seba. 4 DNF za sada, 7 postolja od kojih mu je Mexico oduzet pa je u biti 6. Tri druga mjesta najbolji rezultati i kvalifikacijski najbolji rezultat prvi startni red, P2 u Rusiji. Momčad zeznula sve što se zeznuti dalo, Seb nervozniji nego ikada, valjda opravdano – ne znam ni sam. Jasno je da ove sezone nema čime biti zadovoljan. Nešto je malo zeznuo sam, kada je vozio odlično, zeznuo ga netko drugi. Bez malo sreće ne ide ništa. Nadam se da će u zadnje dvije utrke Ferrari otvoriti taj motor do kraja pa neka ide svaku na sve ili ništa. Sezona je ionako izgubljena odavno.
"What a little star." May 26, 2012.