Paddock

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Osobno ne bih bio iznenadjen da se hamilton povuce. Znamo da je sklon i drugim aktivnostima a ne samo f1. Pobjeda nad vettelom bi bila svojevrsna kruna karijere ako se povuce i tako bi stvarno postso jedan od najvecih ikada jer bi otisao na vrhuncu.

Sa druge strane, volio bih da sad napadne gazdine rekorde jer je na super putu. Merc bi trebao do 2021 biti stalno u vrhu a to bi mu trebalo donjeti jos dosta pobjeda i pp a mozda i naslova. Trenutno ne vidim nikoga tko moze ugroziti gazdine rekorde i postati apsolutni vladar f1. Ok, max i leclerc bi mogli ako budu imali bolide sposobne za to jer su mladi i pred njima je solidnih 15ak godina utrkivanja ako budi zeljeli ali ham trenutno izglrda jako mocno i vrlo blizu 100 pp a ako razvuce karijeru mozda cak i 100 pobjeda sto zvuci nevjerojatno.

Ali, tko ce ga znati. Hamilton je to. Moda glazba kurac palac... Lako moguce da se povuce...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne vjerujem da će se Hamilton povući tako brzo, ima on te svoje hobije poput mode, glazbe i sličnog, ali utrkivanje mu je na prvom mjestu i ne vidim izvođenje "Rosberga" s njegove strane. Ima 40 bodova prednosti u odnosu na Vettela sa šest utrka do kraja, puno toga se može izdogađati u toliko utrka, ali peti naslov mu je blizu. Ako ga osvoji, taman ima priliku do kraja trenutnog pravilnika sustići Schumijev rekord po broju naslova koji će on sigurno loviti. Hamilton ima jedinstvenu priliku postati najveći svih vremena po broju naslova i pobjeda (PP već sad ima), ne vjerujem da će je odbaciti i očekujem da će se utrkivati još nekoliko godina.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Hamilton ako/kad osvoji 5-ti naslov sigurno nastavlja u lov na Schumija.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Vidi se da su jarani :chill:
slika
slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Frantic je napisao/la: 29.09.2018., 19:16 Vidi se da su jarani :chill:
slika
slika
Ta frizura barem liči na nešto...
slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Zanimljiva rokada nosa

slika
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sad se vidi najbolje.
Ajd što Benz bolji (brrži) bolid, već ima i ljepši. Baš zbog tog nosa. :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FcwAfSB-uHo[/youtube]

Zanimljiv Rosbergov intervju sa Flaviom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hehe :rofl:

slika
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RBEow-SUuao[/youtube]
Rosberg nastavlja sa zanimljivim gostima. Ovoga puta sugovornik je Felipe. Dobar dio razgovora se odnosi na Nicino i Felipeovo iskustvo sa imanjem Schumija kao timskog kolegu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Odlučio sam skinuti sezonu iz 2006...onako malo da ubijem vrijeme, a i da se prisjetim starijih sezona.
Sada sam na VN Europe na Nurbu.

Znači gledam i hebote po 100-ti put ću kazati ovo, ali NE RAZUMIJEM ljude koji žele nadolijevanje goriva! Znači SVAKA utrka do sada se svela na gorivo, gorivo i gorivo...tu i tamo gume također. Znači nitko ne želi pretjecati jer su na "strategiji" sa gorivom i čekaju se ulasci kroz boks i onda rade overcut sa nižim gorivom.

I to je cijelo utrkivanje. Znači šablona je ista za više-manje svaku utrku.
Imola je naravno bila najbolja do sada...iako se i tu svelo opet na gorivo i činjenicu da je MSC-ov Ferrari bio sporiji od Renaulta pogotovo u drugom stintu kada su stavili rabljene gume koje su ubile pace na Ferrariju.

Anyway...gleda se pa napišem tu i tamo kada mi ćufne.

P.S. Ekipe se muče sa činjenicom da im V8 motor mora izdržati 2 utrke :bonk: :prcnjau:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 26.10.2018., 14:24 Znači gledam i hebote po 100-ti put ću kazati ovo, ali NE RAZUMIJEM ljude koji žele nadolijevanje goriva! Znači SVAKA utrka do sada se svela na gorivo, gorivo i gorivo...tu i tamo gume također. Znači nitko ne želi pretjecati jer su na "strategiji" sa gorivom i čekaju se ulasci kroz boks i onda rade overcut sa nižim gorivom.
Uvijek isto, ljudi zaborave kako je to bilo i prošlost gledaju kroz ružičaste naočale. Sjećaš se samo dobrih stvari. Također, svakome tko želi 2 proizvođača guma želim da pogleda par nasumičnih utrka iz sezona kad smo to imali.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari je napisao/la: 26.10.2018., 14:24 Odlučio sam skinuti sezonu iz 2006...onako malo da ubijem vrijeme, a i da se prisjetim starijih sezona.
Gdje skidaš te sezone - na onom F1 TV-u ili ima neka stranica koja je besplatna?
Sisu (fin.)

cucla100
Karting
Karting
S nama već: 6 god 9 mj
Ferrari je napisao/la: 26.10.2018., 14:24 Odlučio sam skinuti sezonu iz 2006...onako malo da ubijem vrijeme, a i da se prisjetim starijih sezona.

Mađarska je bila bomba, ali cijeli vikend... pogledaj quale ako mozes. Koliko se sjećam Alonso i Schumi su popili 2 sekunde kazne koje ce se dodat na quale, i mislim da je Shumi odvozio bolestan krug.
A utrka je bilo čudo jedno.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la: 26.10.2018., 15:18
Gdje skidaš te sezone - na onom F1 TV-u ili ima neka stranica koja je besplatna?
Torrent.
Ne znam da li mogu ovdje staviti @vetma?
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Nemojte ništa ilegalno tu, ne bih probleme s hostingom. Privatno, mail ili nešto.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 26.10.2018., 15:42 Nemojte ništa ilegalno tu, ne bih probleme s hostingom. Privatno, mail ili nešto.
Yup zato sam i pitao.
slika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
cucla100 je napisao/la: 26.10.2018., 15:30

Mađarska je bila bomba, ali cijeli vikend... pogledaj quale ako mozes. Koliko se sjećam Alonso i Schumi su popili 2 sekunde kazne koje ce se dodat na quale, i mislim da je Shumi odvozio bolestan krug.
A utrka je bilo čudo jedno.
Mađa je bila kišna te godine i prva pobjeda Buttona.
Sjećam se ja svega toga, no eto odlučio sam skinuti i malo pogledati onako čisto iz dosade.
Ubijem sat i pol-dva u danu.
slika slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari je napisao/la: 26.10.2018., 15:34
Ferrari Maniac je napisao/la: 26.10.2018., 15:18
Torrent.
Ne znam da li mogu ovdje staviti @vetma?
tnx! :thumbs:
Sisu (fin.)

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Išao sam računati koliko je Vettel izgubio bodova vlastitom greškom i koliko bi Hamilton manje bodova osvojio da je Vettel bio u Hamilton elementu....
Naravno sve je to nagađanje i svašta se moglo izdogađati, ali eto zanimljivo je vidjeti potencijalnu računicu.
Nisam išao na to da je Vettel osvojio sve što se moglo osvojiti osim Njemačke.
Smatram da je tu definitivno popušio pobjedu iako je Hami bio u naletu i daleko bolji vozač od svih na gridu u kišnim uvjetima.

Znači Vettel 294:
+25 Njemačka + 6 Italija (znači nisam mu dodijelio pobjedu iako smatram da je imao realne šanse da se za nju pofajta) + 4 Japan (znači da nije imao kontakt sa Maxom i da je ostao iza njega) + 6 SAD (opet mu nisam dodijelio pobjedu makar realno ona ne bi bila upitna) = 335

Hamilton 358:
-7 Njemačka (završio bi iza Vettela) - 3 SAD (završio bi iza Vettela) = 348

Što znači 13 bodova razlike u mrtvoj završnici. Naravno nije ni Ferrari briljirao od Singapura pa do Austina.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡