Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Iako je Dani nekad pain in the ass ja sam za to da mu se skine ban. Jbg ko gubi ima pravo da se ljuti 

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- OffLiberyMedia
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Da Massi dobije otkaz
U članku; Bourdais opleo po Perezu... Korisnik NRteamLH44 komentariše:
Sa druge strane u kolumni Dva minusa ne cine plus ostavio sma sledjeći komentar na uvrijede upućene uredniku portala, komentar je napisan prije dva dana:OffLiberyMedia , otkud tebi pravo da javno za Bourdaisa kazes da je sranje u glavi? Sta si ti to postigao u Formuli 1 , da mozes tako njega da komentarises? Cisti balkanski mentalitet , nije ni sjedio u kartingu ,a dozvolio sebi da pljulje po covjeku koji je uspio da dodje do Formule 1. Mislim ako ti se ne svidja komentar Bourdaisa , zaobidji temu , napusti sajt , izduvaj se prije nego sto ostavis mladjim narastajima primjer nekulturnog ponasanja. Tvoj ce komentar vjerovatno biti obrisan s obzirom da ovde imamo ljude koji prate da se niko ne ponasa upravo kako se ti ponasas,ali se nadam da ces bar procitati moj komentar jer mozda nesto i naucis za sljedeci put.
Ovo ću shvatiti kao krajnji cinizam i napad na personalnost, pri tome jako drsko, bezobrazno i djetinjasto.[Zašto lično prozivaš urednika portala? Jel zaista nemaš ništa ljepše u životu raditi? Urednik, zamisli, pa ima svoje mišljenje? Razapnite ga odmah… Bravo, balkanizam rekao bih.
Dok najgledaniji F1 kanal (sky) ima komentatore koje sluša, realno oko milijardu ljudi, plaču kao mala djeca kad Hamilton ostane 3sec u boxu kamo li šta drugo, ti si se javio da razapneš jednog Antu, entuzijasta koji ti je omogućio uopšte da ostaviš svoje mišljenje, koje je blago rečeno, u mnogo puta bilo odliv inteligencije – možda je to razlog tih 655 minusa?
Pričate o brisanju komentara? Ovdje pišem aktivno tri godine i brisani su mi komentari samo oni za koje pišem nešto lično ostalim posjetiocima ovog portala, i najvjerovatnije će i ovaj biti izbrisan, ali nadam se da ćeš pročitati prije nego što bude, jer zaista ne znam otkud tebi pravo da pišeš išta o Vetmi.
Ne sviđa ti se portal? Ostavi oproštajnu poruku na forumu i izvoli nađi sebi mjesto gdje ćeš sa odlivom intelekta biti prihvaćen, niko al apsulutno ti niko ne brani.
Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.
-
RazzHR
- Karting
- S nama već: 5 god 7 mj
Evo, čini mi se Boris da sam i ja baniran. Brišu mi se postovi i replike... koji su btw bez eksplicitnog riječnika i bez vrijeđanja ikog.Boris_CRO je napisao/la: 19.03.2022., 10:18 Izgleda da sam i ja baniran, a da nisam niti shvatio. Tek danas sam uvidio da posljednjih nekoliko poruka uopće nisu na web stranici.
pozz
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Da svake godine je sve veca cenzura nazalost..jos davno prije dok nisam ni imao acc je bilo po 200-300 komentara na clancima utrka i kvala a svaka vijest 40-50 komentara. Plus je svako mogu like unlike.Nakon toga su pocela glumatanja sve je flejm,trolanje,off topic ili ako si kontra onog ko pise clanak ide ban brisu se komentari..steta imao je site potencijala jako puno.

- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ovo zvuči kao da je site propaoCale od Lewisa je napisao/la: 21.03.2022., 13:01 Da svake godine je sve veca cenzura nazalost..jos davno prije dok nisam ni imao acc je bilo po 200-300 komentara na clancima utrka i kvala a svaka vijest 40-50 komentara. Plus je svako mogu like unlike.Nakon toga su pocela glumatanja sve je flejm,trolanje,off topic ili ako si kontra onog ko pise clanak ide ban brisu se komentari..steta imao je site potencijala jako puno.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Cale od Lewisa
- GP3
Pa ni f2 nema ko vise pisati svi se razbjezali.Ciki-F1 je napisao/la: 21.03.2022., 13:07Ovo zvuči kao da je site propaoCale od Lewisa je napisao/la: 21.03.2022., 13:01 Da svake godine je sve veca cenzura nazalost..jos davno prije dok nisam ni imao acc je bilo po 200-300 komentara na clancima utrka i kvala a svaka vijest 40-50 komentara. Plus je svako mogu like unlike.Nakon toga su pocela glumatanja sve je flejm,trolanje,off topic ili ako si kontra onog ko pise clanak ide ban brisu se komentari..steta imao je site potencijala jako puno..

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Btw, zgodno je možda tu spomenuti - jučer je srušen rekord posjećenosti portala. Znači, najveći broj od 25.2.2015. kad je portal otvoren. Propada sveCiki-F1 je napisao/la: 21.03.2022., 13:07Ovo zvuči kao da je site propaoCale od Lewisa je napisao/la: 21.03.2022., 13:01 Da svake godine je sve veca cenzura nazalost..jos davno prije dok nisam ni imao acc je bilo po 200-300 komentara na clancima utrka i kvala a svaka vijest 40-50 komentara. Plus je svako mogu like unlike.Nakon toga su pocela glumatanja sve je flejm,trolanje,off topic ili ako si kontra onog ko pise clanak ide ban brisu se komentari..steta imao je site potencijala jako puno..

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kakvi loši pokušaji trolanja. Baš mi ličiš na već nam bivšeg forumaša WehrleinaCale od Lewisa je napisao/la:Pa ni f2 nema ko vise pisati svi se razbjezali.Ciki-F1 je napisao/la: 21.03.2022., 13:07Ovo zvuči kao da je site propaoCale od Lewisa je napisao/la: 21.03.2022., 13:01 Da svake godine je sve veca cenzura nazalost..jos davno prije dok nisam ni imao acc je bilo po 200-300 komentara na clancima utrka i kvala a svaka vijest 40-50 komentara. Plus je svako mogu like unlike.Nakon toga su pocela glumatanja sve je flejm,trolanje,off topic ili ako si kontra onog ko pise clanak ide ban brisu se komentari..steta imao je site potencijala jako puno..

- Cale od Lewisa
- GP3
Ja kazem da nebi skodilo vise slobode nek ljudi pisu nek se raspravljaju(naravno bez vrijeđanja) a ne svaki put pocne zanimljiva rasprava ispod clanka taman da se prikljucim kad ono vec nestali komentari jer nekome nesto ne pase.

-
RazzHR
- Karting
Moderatori su tu da reguliraju, ali isto tako oni su ti koji bi trebali biti maksimalno nepristrani, odnosno imati isti kriterij za komentare koji se odnose na bilo koji tim ili vozača.
Najprije su mi izbrisali repliku ''Ti ne shvaćaš koncept karme'' (doslovce tim riječima). A kad sam ponovio izbrisanu repliku i napisao smijeh na cenzuru - opet su mi izbrisali.
A ban sam valjda dobio jer sam napisao da sam sretan što je RB imao dupli DNF, da ih je pogodila karma i da mi je bio lijepo slušati kako VER kmeči... (nemojmo zaboraviti da su HAM-a prozvali kmečavcem i da je to uredno prolazilo).
Pa nije valjda da ćemo svi navijati za RB? Ili na ovom portalu moramo?
Mislim da nije u redu da ne smiješ izražavati svoje mišljenje i viđenje. Naravno i uvijek, u okvirima ne vrijeđanja i pristojnog pisanja...
Najprije su mi izbrisali repliku ''Ti ne shvaćaš koncept karme'' (doslovce tim riječima). A kad sam ponovio izbrisanu repliku i napisao smijeh na cenzuru - opet su mi izbrisali.
A ban sam valjda dobio jer sam napisao da sam sretan što je RB imao dupli DNF, da ih je pogodila karma i da mi je bio lijepo slušati kako VER kmeči... (nemojmo zaboraviti da su HAM-a prozvali kmečavcem i da je to uredno prolazilo).
Pa nije valjda da ćemo svi navijati za RB? Ili na ovom portalu moramo?
Mislim da nije u redu da ne smiješ izražavati svoje mišljenje i viđenje. Naravno i uvijek, u okvirima ne vrijeđanja i pristojnog pisanja...
-
r2d2
- Karting
- S nama već: 8 god
Kako svaki novčić ima dvije strane tako ima i ova izjava. Osim što u kapitalizmu sve treba rasti ili propasti, rekordan broj posjeta ima i nešto veze s time da je 2021. bila jedna od najzanimljivijih sezona u zadnje vrijeme, te novim pravilnikom za 2022. i poslijedično povećanim interesom za Formulom 1. To naravno ne znači da vi na portalu radite loše, baš naprotiv, ali kao svaki statistički podatak tako i ovaj treba uzeti s zrnom soli, kako se to voli reći. A onima koji misle da održavanje rasprave na nekom minimumu pristojnosti znači cenzuru pozivam, da si zamisle (potpuno nemoguću) situaciju u kojoj Lewis Hamilton ili netko drugi tko je predmet pisanja portala, pročita što se ovdje piše o njemu i odluči tužiti portal za klevetu. Vrlo brzo bi svaki komentar čekao odobrenje prije objave.avetma je napisao/la: 21.03.2022., 13:35 Btw, zgodno je možda tu spomenuti - jučer je srušen rekord posjećenosti portala. Znači, najveći broj od 25.2.2015. kad je portal otvoren.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
@r2d2: Istina, ali isto tako je prije 2021. portal bio na FB i svaka vijest je išla s objavom tamo, pa je broj posjeta micanjem s FB pao značajno. Sad ne da se vratilo natrag nego je i prešišalo taj period kad smo imali FB.
Osim toga, prije dvije godine je 20 ljudi bilo u redakciji, sad je taj broj više nego duplo manji.
A za moderiranje ne planiram raspravljati. Nije ničije ustavno pravo da komentira tu. Ako misli trolati i u svakoj poruci izazivati svađu - ima mjesta gdje se to cijeni. Tu ne. Tako da ne tražim savjetnike oko moderature, to što se tiče ovih poruka iznad. Neki banovi su permanentni, neki nisu, tako da ako banani ostanu tu (uključujući i ove što su napisali da je portal žutilo i da odlaze) - ban se makne i nastavljamo po starom.
Osim toga, prije dvije godine je 20 ljudi bilo u redakciji, sad je taj broj više nego duplo manji.
A za moderiranje ne planiram raspravljati. Nije ničije ustavno pravo da komentira tu. Ako misli trolati i u svakoj poruci izazivati svađu - ima mjesta gdje se to cijeni. Tu ne. Tako da ne tražim savjetnike oko moderature, to što se tiče ovih poruka iznad. Neki banovi su permanentni, neki nisu, tako da ako banani ostanu tu (uključujući i ove što su napisali da je portal žutilo i da odlaze) - ban se makne i nastavljamo po starom.
-
RazzHR
- Karting
I onda napišete članak o tome kako LH dodaje i majčino prezime i potaknete trollanje, vrijeđanje i svađanje, gdje mi za oko zapne da je određeni član ''izvrnuo'' prezime i narugao se napisavši ''Kalabaster'' (prezime je Larbalestier) - taj komentar i dalje ponosno stoji. Po meni je to nepoštivanje - te se pitam kako bi bilo da vaše prezime netko ''izvrne'' da bi se narugao.avetma je napisao/la: 21.03.2022., 14:12 Ako misli trolati i u svakoj poruci izazivati svađu - ima mjesta gdje se to cijeni. Tu ne. ... Neki banovi su permanentni, neki nisu, tako da ako banani ostanu tu (uključujući i ove što su napisali da je portal žutilo i da odlaze) - ban se makne i nastavljamo po starom.
Taj vam komentar prođe a uvrijedite se kad sam na taj članak napisao komentar da postajete ''žuti'' (a ne da je portal žutilo - postoji razlika), a ne shvaćate da je svaka kritika konstruktivna i da bi se trebali zapitati zašto je do nje došlo. Nije sve za ban, nije sve za cenzuru, postoje puno gori komentari i replike...
A to da li ja ''odlazim'' ne bi vas trebalo previše sekirati, kako se kaže, ni iz džepa ni u džep...
Zbilja želim svu sreću portalu, želim vam još puno kvalitetnih članaka i da srušite još pokoji rekord (ne samo posjećenosti)...
Aj živili...
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ja slučajno prijavio par komentara sada. Molim zanemariti to
Na mobitelu lako prst poleti na krivo mjesto, a nema neke "jeste li sigurni" opcije da se čovjek ispravi.

Na mobitelu lako prst poleti na krivo mjesto, a nema neke "jeste li sigurni" opcije da se čovjek ispravi.
- Boris_CRO
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
To mi je veoma zanimljivo. Ta ideja da se određenim trolerskim člankom izazove veoma antagonistični osjećaj, da se klikne na članak, pročita na brzinu i da se onda napiše žučni komentar. Sam članak je stvoren s tim razlogom. A onda kada članak uspješno odradi zašto je napisan onda se netko sjeti da ban hammer lupi 50% ljudi koji su komentirali taj isti članak i zapravo napravili što je autor i zamislio kada ga je zaljepio na stranicu.
EDIT: kao da na portalu koji namjerno objavljuje vruće slike obnaženih mladih žena ima za moderatora komentara neku feministicu koja bi banala sve muške koji gledaju na žene kao na sekusalni objekt, iako je sama fotografija tome i namjenjena.
EDIT: kao da na portalu koji namjerno objavljuje vruće slike obnaženih mladih žena ima za moderatora komentara neku feministicu koja bi banala sve muške koji gledaju na žene kao na sekusalni objekt, iako je sama fotografija tome i namjenjena.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Izgleda da nije stvar, je li nešto za ban ili ne.........Boris_CRO je napisao/la: 22.03.2022., 18:34 To mi je veoma zanimljivo. Ta ideja da se određenim trolerskim člankom izazove veoma antagonistični osjećaj, da se klikne na članak, pročita na brzinu i da se onda napiše žučni komentar. Sam članak je stvoren s tim razlogom. A onda kada članak uspješno odradi zašto je napisan onda se netko sjeti da ban hammer lupi 50% ljudi koji su komentirali taj isti članak i zapravo napravili što je autor i zamislio kada ga je zaljepio na stranicu.
Općenito pišem; netko neke stvari shvaća na osobnoj razini, i to smatra na osobnoj razini,...... hm..... lošim.
To je,......vrlo subjektivno. I pristrano. Ali, to je i ljudski. Ljudski je griješiti.
No, nema savršenog F1 portala. Imaš više razina kod ocjenjivanja; ugrubo, puno više razina između dobrog i lošeg..... i to je tako.
Malo filozofske note: sjetite se; teško je trajati. A još teže održati kvalitetu.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Skrećem pažnju na početak ovog komentar.
https://f1.pulsmedia.hr/67245/palmer-le ... ent-165418
https://f1.pulsmedia.hr/67245/palmer-le ... ent-165418