Zanimljiv prizor na kraju Moto2 utrke, Rinsu je ponestalo goriva pa je dobio malu pomoć od Zarca
https://twitter.com/MotoGP/status/724193635885940737
Pobjedu je uzeo Lowes i tako učvrstio vodstvo u ukupnom poretku, sad ima 10 bodova ispred Rinsa.
Čestitke Rossiju, bez greške od starta do cilja, svaka čast
Utrka je bila, nimalo tipično za MotoGP, ubitačno dosadna. Nigdje borbe na stazi, toliko je bilo dosadno da sam drugu polovicu utrke proveo surfajući netom sa streamom samo u pozadini...Valjda će biti bolje u Le Mansu za 2 tjedna.
Bravo Doktore, bez greške. PP, FL, from flag to flag
Habaj špansku mafiju - petorica ih je iza njega.
I to na njihovom terenu.
9. pobjeda u Jerezu, čisto da se zna.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Cestitke Rossiu na pobijedi.
Utrka slaba sto je ne tipicno za MotoGP.
Mislio sam da Lorenzo moze uhvatit Rossia ali je to Doktor dobro kontrolirao.
Al mi ovaj komentator sa SK pokida zivce stalno nesto kvoca o Jorgeu te da je on hladan te da je bahat osvojio je 2 mjesto sta bi trebo skakat od srece a prioritet mu je svakako 1 mjesto.
Vise su Spanjolci navijali za Valea nego za svoje vozace.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
alonso5 je napisao/la:Cestitke Rossiu na pobijedi.
Al mi ovaj komentator sa SK pokida zivce stalno nesto kvoca o Jorgeu te da je on hladan te da je bahat osvojio je 2 mjesto sta bi trebo skakat od srece a prioritet mu je svakako 1 mjesto.
Ali je fulao? (ne sada za ovo 2. mjesto već inače)
Pa mislim ne znam kome je Lorenzo simpatičan? Pa Marquez je simpatičniji od njega...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Pa mislim ne znam kome je Lorenzo simpatičan? Pa Marquez je simpatičniji od njega...
Razumijem ja da je on kao hladniji ali nemoras stalno ponavljat kakav je pa nismo svi isti.
Nezz meni je Jorge skroz OK.Uvijek treba komentirat kakvo mu je vozacko umijece a ponasanje je takvo kakvo je mislim on nista nije "skrivio" s tim ponasanjem ali jednostavno takav je ai glupo bi bilo da smo svi isti.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Daj Ferrari ne trabunjaj, Lorenzo je jedan od najemotivnijih vozača na gridu... pa plakao je kada je herojski prošle godine osvojio titulu i na koljenima zahvaljivao Bogu na providnosti i razumijevanju za prave trkače u duši koji svojim emocijama putem motora daju pravu veličinu ovom sportu... a ne Rossi i oni debili u žutom...kaj oni znaju kak izgleda motor, nek odu na vespe i kotrljaju se tam po Italiji...
josip123 je napisao/la:Lorenzo zna, a Rossi ne....
Pa prijatelju ja ti moram cestitat na ovome. Poklopi se i idi spavaj ako tako mislis.
Jadno od tebe sto tako govoris.
Rossi i Lorenzo ne mogu ici uopce u isti kos. Tako da ih nije relevantno usporedjivat!