IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Vidio Dogee MIX 6/64GB za ~200 bucks mislim da nije loš izbor.
http://www.devicespecifications.com/en/ ... iew/3b4940

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ZamaF1
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Ferrari
Dosao mi je Huawei p10 lite prije par dana i sigurno se ne moze pogrijesit sa tm izborom.
Sad ne razumijem se dovoljno u mobitele ali vjerovatno se za iste pare moze nac bolji, ali opet kazem nece pogrijesit tko ga uzme.

Cijena je bila 2100kn na ekupi

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
ja namjeravam uzeti p10 lite, međutim frend ga ima i kaze kako se njemu zna ekstremno pregrijavati. Moze biti da je tvornicka greska samo na njegovom uređaju....ima neko iskustva s tim mobitelom?

slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
za oko mi je zapeo i P8 lite 2017. 4GB....ima neko?
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ništa to, zaboravi oba ta mobitela, Huawei je postao preskup za ono što nudi. Pogledaj malo Xiaomi, Meizu, ZTE, odlični su mobiteli i dosta povoljniji. Oni na stranicu neutrino i pogledaj što ti se dopada. Koja je cifra do koje bi išao?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
slažem se sa Expom... ovo je moj prijedlog:

moj prijedlog XIAOMI REDMI 4X ili XIAOMI REDMI NOTE 4 PRO, ovisno o tvojim potrebama, pukneš na dvanajst rata i neš ni osjetit. Ono što je najvažnije od svega PRIJE nego što kupiš mobitel obavezno uzmi zaštitno staklo, nebitno kakva je tvorničko jako staklo na mobu (bez obzira na marke i modele)... jer je to 80% razlog zašto ljudi ostaju bez mobitela već u prvim danima rukovanja (ako ne kasnije). Osobno nikad ne šparam u tom pogledu pa uzimam provjerena Nillkin zaštitna stakla preko e-baya, kao i zaštitne tanke silikonske košuljice koje su nešto elegantnije od drugih. U biti to ti je najbolji savjet koji ti mogu dati. A koji ćeš mob uzeti, to je na kraju uvijek na tebi... kod uređaja također bitan faktor čista sreća (ili ti nesreće9 tako da ti tu nitko ne može dati pravi savjet. U svakom slučaju ako ikad budeš nosio u servis mobitel u garantnom roku, obavezno traži zamjenski u sličnom rangu, jer je to tvoje zakonsko pravo.. samo što se oni kreive na to ili ti narano to sami nikad neće ponuditi. Nikad nenosi u servis, već zatraži trgovca da ti organizira dostavu i uvijek šalješ trgovcu.. on ti je također dužan po zakonu manipulirati prilikom garancije, i troškovi dostave spada na njega jer on ionako dobije povrat istog od proizvođača. I ako ti nešto nije od volje uvijek možeš raskinuti "ugovor" , što znači da ti on mora vratiti novac za kupljeni proizvod (dok traje garancija)... samo zaprijetiš sa gospodarskom, da vidiš kako počnu titrat. recimo ako moraš slati više puta na popravak, ako popravak nije adekvatan ili ako kasne sa popravkom.. evo i podrobnijeg linka:
http://www.potrosac.hr/
-i naravno uvjek možeš zatražiti pravnu pomoć potrošačkih udruga kako bi te jednostavno upoznali sa tvojim pravima.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Hvala decki. Xiaomi mi se cini super. Pogotovo cijena. Čuo sam samo riječi hvale o njihovim mobitelima....ali nekako me uvijek bilo strah. Odlican uređaj za tako malo novaca...malo mi je bilo sumnjivo.

Pa ono...mislio sam izdvojiti max 2500 kn za mob....ali iskreno rečeno za moje potrebe mislim da bi mi bilo pametnije uzet "kineza" nego ic po Huawei. Mob mi ionak sluzi samo za pozive poruke, fejs i tapatalk...nista posebno.
Ovaj Xiaomi Redmi 4 Pro bi mi sjeo ko budali šamar.

Imate jos kojeg kineza za preporučiti?
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Meizu
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
btw... Huawei je kinez :mrgreen: , i prije su kao i svi kinezi bili pojam za nekvalitetu za malo para. no kao i sa svim kinezima stvari su su se promjenile u tom pogledu, pa postoje marke koje su danas vrlo pouzdane.

Osobno imam Xiaomi i prezadovoljan sam. Oni i Meizu su prije bili u pravilu bolji i kvalitetniji od Huaweia, no danas Huawei plaća puno veću promidžbu, pa su morali nešto dignut i kvalitetu, ali također i cijenu zbog uloženih para u brendiranje (reklamu).

Milsim da sa Redmi 4 Pro nećeš pogriješiti. A pred kraj godine dolazi za njega izvrsni MIUI 9 OS koji je baziran na Android 7 nugat, s tim da je današnji MIUI još bolja verzija Androida (modifikacija), i trenutno nema konkurencije.

http://en.miui.com/thread-733708-1-1.html

https://xiaomi.eu/community/ - neslužbena stranica koja radi također romove, jako širok community
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj

senna66 je napisao/la:ja namjeravam uzeti p10 lite, međutim frend ga ima i kaze kako se njemu zna ekstremno pregrijavati. Moze biti da je tvornicka greska samo na njegovom uređaju....ima neko iskustva s tim mobitelom?
Ja imam p10 lite skoro 2 mjeseca i nemam apsolutno nikakvih problema sa njim

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
lajam nison je napisao/la: 10.08.2017., 20:32
senna66 je napisao/la:ja namjeravam uzeti p10 lite, međutim frend ga ima i kaze kako se njemu zna ekstremno pregrijavati. Moze biti da je tvornicka greska samo na njegovom uređaju....ima neko iskustva s tim mobitelom?
Ja imam p10 lite skoro 2 mjeseca i nemam apsolutno nikakvih problema sa njim
Ja imam p9 lite i zna se često pregrijavati. Možda je to samo sad, preko ljeta, kad mi je 35 stupnjeva u kući..

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Svaki mobitel se po ljeti lako pregrije jer nema hladnjak. To je normalno.

@senna66 - pogledaj Xiaomi mi5, bomba od mobitela.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Slazem se sa ekipom da se ne vjeruje kinezima dovoljno :)
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 11.08.2017., 08:28 Slazem se sa ekipom da se ne vjeruje kinezima dovoljno :)
Greška kolega.
Premalo se vjeruje kinezima!!
:rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 11.08.2017., 09:39 [ link do slike ]
:rofl: :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
More more :) Kad sljedeci put budem iso za Sarajevo stanem u Tuzli :pivo:
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Uzmi u obzir i Doogee MIX meni po hardveru ne izgleda loše!!!

Ako nekome treba futrola za telefon prijatelj mi pravi od kože. Dobra za 5.5" telefone jer ne stanu u džep a i ručni je rad dakle jako mala vjerojatnost da će neko imati tako šta.
Par slikica...
[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
wow, futrole su bomba. :klanjam:
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Jesi se odlučio za mob?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡