VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Awesome race, dirty overtake

Znao sam da ce Max ici na izguravanje jer on je takav i onda ne vidi problem. Kad mu je to Sainz napravio onda se htio tuci.

Ali sve u svemu odlicna utrka, dokaz da gume pobjeduju i Mercedes koji se nadje bas tamo gdje treba. Danas im nije bio dan ali ce Wolf izjaviti eto vidite da i nama ne pasu gume ali ih ne zelimo mjenjati. Rofl

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Dobra utrka. Šteta za Charlesa, ali to je f1. Biti će bolje drugi puta.
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Bome....ako je Rosberg dobio kaznu, trebao bi i Max.

Mada po meni ovo je utrkivanje..

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
reso20 je napisao/la: 30.06.2019., 17:09 Awesome race, dirty overtake
Znao sam da ce Max ici na izguravanje jer on je takav i onda ne vidi problem. Kad mu je to Sainz napravio onda se htio tuci.
Ništa novo nažalost, licemjer na kvadrat. Rosberg isto tako dobio kaznu u Njemačkoj 2016., potpuno ista stvar.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Volim Ferrari, navijam za njih ali Lec ne seri, ovo nije za kaznu. Ovo je utrkivanje, Max je bio brži, a bio je i osim starta - bolji.

Seb vrhunska vožnja, a da nije bilo gluposti u boxu, imali bismo dva bolida na podiju. Posebno drago mi je bilo što je na stazi onako lijepo naprašio Lewisa koji je pritom još i blokirao kotač za još bolji dojam.

Opcenito me iznenadio broj Lewisovih pogresaka danas, hrpu puta blokirao kotac, jos vise puta fulao prvi zavoj. Bottas P3 ni kriv ni duzan. Utrka se dogadjala oko njega.

Lando i Sainz besprekorno i maksimalno koliko se danas moglo. Svaka čast.

Giovinazzi napokon do kruga.

I sad na kraju posta Gasly, krug iza Maxa. Tu nemam šta dodati.
"What a little star." May 26, 2012.

thebear38
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Max Verstapen
LH44 je napisao/la: 30.06.2019., 15:50 Novo krilo, bolje gume, jebali ste ježa u leđa, hajmo Lewis, IT'S HAMMERTIME

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
I ... jel boli kad jebes jeza u ledja ... :prcnjau:
Winning is the most important. Everything is consequence of that.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
E da. Jos jedan zakljucak od danas.

Sutra idem raskinuti ugovor s T-Comom. Kupio sam ga zbog F1, raskinuti cu ga zbog Arene. Mislim da samo kod nas moze biti toliko reklama na programu koji placas. Sve tempirane u krivo vrijeme, a Blaz sere za vrijeme team radija. Jebeni uhljebi. Odvratan prijenos koji je vrijedi lipe.

Idem po total TV i SK1.

Man Edge
Karting
Karting
S nama već: 6 god
luke flywalker je napisao/la: 30.06.2019., 16:43
Perica9 je napisao/la: 30.06.2019., 16:40
Man Edge je napisao/la: 30.06.2019., 16:38 Kad je Honda poslednji put slavila? :pivo:
GP Mezopotamije.
:rofl:
:cool: :)

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
F1 2019 je napisao/la: 30.06.2019., 16:57
CrashOverride je napisao/la: 30.06.2019., 16:54
F1 2019 je napisao/la: 30.06.2019., 16:47
ma to je namjesteno, pa jebote na svakoj utrci ispadne da je bio jos jedan krug da bi neko nekoga presao (mislim da vodece cija je utrka uglavnom kamilica), daj nebudi naivan
Stavi se sam na onu listu baniranih
zasto? zato jer imam misljenje? koliko znam ovo je slobodna i demokratska drzava, nije ti ovo 1940.-a da mozes zatvoriti one koji ne misle isto kao ti
Koji dio ovoga spada u kategoriju dokaza?

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 30.06.2019., 17:14 Posebno drago mi je bilo što je na stazi onako lijepo naprašio Lewisa koji je pritom još i blokirao kotač za još bolji dojam.
Drago ti sto je na najbrzoj komponenti guma obisao vozaca na 30 krugova starijim gumama koje su pritom najsporija komponenta. Tebi stvarno malo za sriću triba :trep:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
F1 2019 je napisao/la: 30.06.2019., 17:23
smr201 je napisao/la: 30.06.2019., 17:20
F1 2019 je napisao/la: 30.06.2019., 16:57
zasto? zato jer imam misljenje? koliko znam ovo je slobodna i demokratska drzava, nije ti ovo 1940.-a da mozes zatvoriti one koji ne misle isto kao ti
Koji dio ovoga spada u kategoriju dokaza?
pa sta ti ne vidis da na skoro svakoj utrci ispadne da bi u zadnjem krugu neko nekoga presao od vodecih, to nam serviraju da mi popusimo price o nekoj napetosti koja zapravo nepostoji jer su utrke dosadne
Malo kontriraš ovdje sebi...znači utrke su dosadne, ali netko "namješta" da na kraju ispadnu uzbudljive.
O bože...ovo je tipični balkan koji za sve ima teorije zavjere.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma nije Lewis toliko blokirao koliko je prelazio agresivno preko rubnika u prvoj krivini. Imao je tempo, bio je najbolji u prvom stintu, ali jednostavno je sjebao i krilo i podnicu preko onog rubnika i onda drugi stint umjesto da skida pola sekunde, gubio je par desetinki do pola sekunde. Baš je ukenjao utrku s tom prvom krivinom, a moglo je bit još napetije za pobjedu.

Valtteri ako je istina za pregrijavanje motora, onda razumijem loš drugi stint, ako nije, onda nek se pozdravi sa naslovom i Mercedesom.

Helmute, šta čekaš?

McLaren odličan, samo da nastave ovako jako, boxevi odlični, strategije dobre, malo su Landa stavili u škakljivu poziciju, ali opet ja medium jedno 50 krugova vozit znači dobri smo sa gumama, pred svojom publikom ovakav rezultat

Lando hladnokrvno vozi, Carlos također odličan, biće nešto od McLarena

slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Nakon svih pobjeda Mercedesa ove sezone, samo je Ferrari kriv što ih danas nisu potpuno stjerali sa postolja.
_bataziv_0809 je napisao/la: 30.06.2019., 17:25
MSC je napisao/la: 30.06.2019., 17:14 Posebno drago mi je bilo što je na stazi onako lijepo naprašio Lewisa koji je pritom još i blokirao kotač za još bolji dojam.
Drago ti sto je na najbrzoj komponenti guma obisao vozaca na 30 krugova starijim gumama koje su pritom najsporija komponenta. Tebi stvarno malo za sriću triba :trep:
Vettel je na tim "najbržim" gumama odvezao skoro 20 krugova, što je za te gume end of life...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 30.06.2019., 17:28Vettel je na tim "najbržim" gumama odvezao skoro 20 krugova, što je za te gume end of life...
Znaci hoces da kazes da nije imao prednost u gumama?
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 30.06.2019., 17:27 Ma nije Lewis toliko blokirao koliko je prelazio agresivno preko rubnika u prvoj krivini. Imao je tempo, bio je najbolji u prvom stintu, ali jednostavno je sjebao i krilo i podnicu preko onog rubnika i onda drugi stint umjesto da skida pola sekunde, gubio je par desetinki do pola sekunde. Baš je ukenjao utrku s tom prvom krivinom, a moglo je bit još napetije za pobjedu.

Valtteri ako je istina za pregrijavanje motora, onda razumijem loš drugi stint, ako nije, onda nek se pozdravi sa naslovom i Mercedesom.

Helmute, šta čekaš?

McLaren odličan, samo da nastave ovako jako, boxevi odlični, strategije dobre, malo su Landa stavili u škakljivu poziciju, ali opet ja medium jedno 50 krugova vozit znači dobri smo sa gumama, pred svojom publikom ovakav rezultatslikaslika

Lando hladnokrvno vozi, Carlos također odličan, biće nešto od McLarenaslikaslikaslika

Ja sam se nadao i Ferrariju da odrade soft-medium. Ne znam kud su poletili mijenjati gume u trenutku kad su bili najbrži na stazi.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la:
Ma frajki je draže da Lewis odustane, nego da je Charles danas pobjedio, kompleksi ga pucaju, otuda svršavanje na to obilaženje i stvaranje priče kako je Seb Lewisa naprašio na dvije komponente mekšoj gumi i jedno 20 krugova mlađojslikaslikaslikaslikaslikaslika

slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 30.06.2019., 17:30
Pastor je napisao/la: 30.06.2019., 17:28Vettel je na tim "najbržim" gumama odvezao skoro 20 krugova, što je za te gume end of life...
Znaci hoces da kazes da nije imao prednost u gumama?
Pa možda jes, možda nije. Ali nije sigurno toliku koliko ti misliš... Da je Vettel izašao odmah iza Hamiltona sa novim softom, onda bi imalo smisla to što ti pričaš...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
F1 2019 je napisao/la: 30.06.2019., 17:31
Ferrari je napisao/la: 30.06.2019., 17:25
F1 2019 je napisao/la: 30.06.2019., 17:23
pa sta ti ne vidis da na skoro svakoj utrci ispadne da bi u zadnjem krugu neko nekoga presao od vodecih, to nam serviraju da mi popusimo price o nekoj napetosti koja zapravo nepostoji jer su utrke dosadne
Malo kontriraš ovdje sebi...znači utrke su dosadne, ali netko "namješta" da na kraju ispadnu uzbudljive.
O bože...ovo je tipični balkan koji za sve ima teorije zavjere.
pa da, jer kad sefovi vide da je utrka dosadna onda na kraju se dogovore da neko nekoga dostigne u zadnjem krugu da bi nama ostao nekakav dojam uzbudljivosti
:rofl: :rofl: :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
_bataziv_0809 je napisao/la: 30.06.2019., 17:25
Soft je bio star 20 krugova, dakle na svom potpunom kraju. Nema prednosti bitne, pa nisu bile stare dva kruga. Lewis je sam vjerojatno sa više grešaka u prvom zavoju sjebo prednje krilo, moguće i podnicu. Seb odvozio bez greške.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡