PulsManager - igra za sezonu 2017.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
#Carillo
A je, mogla bi bit.. Dilema .. Ili tako odmah mic po mic nadogradjivat ili skupljat pare pa odmah top lika uzet.. Ima puno faktora naravno ali u kakvoj su formi decki mogla bi bit i greska.. No, vidjet cemo..
A je, mogla bi bit.. Dilema .. Ili tako odmah mic po mic nadogradjivat ili skupljat pare pa odmah top lika uzet.. Ima puno faktora naravno ali u kakvoj su formi decki mogla bi bit i greska.. No, vidjet cemo..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
#D10S
A ja sam si odmah u glavi poslozio da je Meckin motor nesto sto moras imat a sve ostalo sta stane u paket pa polako naprijed
A ja sam si odmah u glavi poslozio da je Meckin motor nesto sto moras imat a sve ostalo sta stane u paket pa polako naprijed

Fino Alla Fine
- D10S
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
da ... razum je govorio uzmi mecku a ja budala uzeo renault i motor i sasiju .... i sva sreca da sam imao para da ispravim gresku samo cak i nakon brze reakcije tesko je sad stici ove koji su na vrhu.CrashOverride je napisao/la:#D10S

- CrashOverride Verified
- Formula 1
A htio sam i ja uzet Ferrari al ono.. I da budu dobri, sami su.. Sauber vrlo vjerojatno nece vidit boda a za Haas tko zna.. Mackini motori imaju jace adute u Williamsu i FI .. A sad dalje cemo vidit kako ide, vec sam recimo 2 bonus igre profulo, nisam igro a i danasnji pole sam zaboravio uopce da je to aktualno dok nije bilo kasno .. Slampav ko Ferrari u boxu 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sauberi 

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
@mzf1: Ne, kupovina je zatvorena kad deadline prođe. Nakon dodjele bodova automatski se otvara brojač do iduće utrke, a samim time se otvaraju i kupovine. S tim da će se u međuvremenu promijeniti cijene.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Tko je na kraju prvi promijenio gume, Palmer ili Hulk?
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Kad će se dodjelit pare i bodovi? Danas? Planiram nešto...avetma je napisao/la:@mzf1: Ne, kupovina je zatvorena kad deadline prođe. Nakon dodjele bodova automatski se otvara brojač do iduće utrke, a samim time se otvaraju i kupovine. S tim da će se u međuvremenu promijeniti cijene.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@DaveGilmour: Službeni rezultati kažu da je Hulkenberg. Vjerojatno zato jer utrka još nije krenula kad je Palmer ušao na promjenu guma, a baš to je i bilo pitanje za bonus - tko će imati prvu promjenu guma u utrci.
@Majki2111: Danas, kroz sat vremena.
@Majki2111: Danas, kroz sat vremena.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Na žalost Hulk.DaveGilmour je napisao/la:Tko je na kraju prvi promijenio gume, Palmer ili Hulk?

https://www.formula1.com/en/results.htm ... mmary.html
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Hvala na odgovoru @avetma i @senja.
Hehe bit će love za Mečkin motor nakon ove utrke
Hehe bit će love za Mečkin motor nakon ove utrke

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bonus je ubolo iznenađujuće puno igrača! Po 1 milijun eura ide ekipama: Pikashi GP, LFW Rcing, Dr. Sc. Kongo, GRUNF F1, Chief F1 Racing
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Update
Rezultati su uneseni, bodovi dodijeljeni, novac također

Rezultati su uneseni, bodovi dodijeljeni, novac također

- Firemarshall
- Karting
- S nama već: 9 god 6 mj
@avetma
Mozes molim te objasniti na koju fintu je Perezu, Grosjeanu i Oconu cijena pala, a Kvyatu porasla. Sto je to tocno Kvyat pokazao??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozes molim te objasniti na koju fintu je Perezu, Grosjeanu i Oconu cijena pala, a Kvyatu porasla. Sto je to tocno Kvyat pokazao??
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ante, zar nije Palmer prvi ušao u boks, odmah nakon kruga za zagrijavanje?
Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Šansa za uspjeh na idućoj utrci prema onome što smo vidjeli na prve dvije utrke.Firemarshall je napisao/la:@avetma
Sainz i Kvyat su bili jeftini jer je Toro Rosso izgledao klimavo, ali sad su pokazali da mogu biti redoviti u bodovima ili na rubu, pa su se cijene prilagodile tome.
Perez 32m
Grosjean 32m
Ocon 30m
Sainz 26m
Kvyat 26m
I ubuduće će se cijena formirati uglavnom na temelju onoga što bi mogli napraviti dalje na idućim utrkama. Prema tome, čak se moglo možda i još poskupiti vozače Toro Rossa, ili pojeftiniti ostale midfieldere, ali o tome nakon Bahreina.
Ne, Palmer je ušao u krugu za zagrijavanje. Prvi u utrci je bio Hulkenberg, 1. krug. Službene rezultate je netko linkao ranije u temi.Felipe je napisao/la:Ante, zar nije Palmer prvi ušao u boks, odmah nakon kruga za zagrijavanje?